2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kiz benim bacak ara kemiklerim uyluklar popo kemikleri pert zaten 3 haftadir. Bi de bebe yururken hep tepti durdu vajinamin tepesini mesanemi ona ragmen o kadar gezdim ya eve cikarken iki merdiveni cikana kadar dokunmayin cok fenayim diye gulerek agliyodumesim krize girdi

Ya bende onemsemezdim takilmazdim daha rahattim ama su an olmadan olacaklari dusunup (muhtemelen hic olmayacak seyleri) kendimi bunalima sokuyorum ama esime hic caktirmiyorum o gelince her sey normal

Ben bugun Kayseri'ye gittim, eşimle degisiklik olsun kendimize alisveris yapalim dedik 1 bucuktan 8 e kadar avm de fellik fellik gezdim su an donus yolundayim resmen pertimbebem bana sövüyodur kesin
Neler aldin kayseriden de bakalim nereleri gezdin bir kayserili olacak merak ettim

Ya kıyamam canım normalde umursamayavağın şeylere bu dönemde çok hassaslaşıyorsun,eşinle hemen kırgınlığını gider kuzu gerekirse bağır çağır gerekirse güzelce konuş yoksa stresin artar iyice,, benimde kız aşırı babaya düştü hiç kıskanmam ama yeterince ilgilenemediğim için diye üzülüp duruyorum, oğlanda resmen sağ kasığımda yaşıyor elleriyle cimcik mi atıyor anlamadım❤ kendime bugün birdaha söz verdim biraz dinlenmeye çalışacağım yoksa durum sıkıntılı akşamları..

Benim oturduğum zaman popo kemikleri ağrımaya başladı yavaştan. Sen öndesin ben biraz geriden geliyorum. Sanirim son 3 ayda vucut kendini açmaya çalışıyormuş ondan agriyor
Mesaneye tekme yediğimde surekli cisim geliyor benim
Ya bende onemsemezdim takilmazdim daha rahattim ama su an olmadan olacaklari dusunup (muhtemelen hic olmayacak seyleri) kendimi bunalima sokuyorum ama esime hic caktirmiyorum o gelince her sey normal

Biraz kocana anlat bence canim kafanı rahatlatır sana destek olduğunu belirtir psikolojik olarak rahatlarsın. Herseyi içinde tutunca da büyüyor

Bu da çok mantıklı ya ben uzun zamandır bezleme konusunu araştırmıyorum öyle bir kalmış aklımda. Belki de bezlememek en iyisi tam bilemiyorum yani belki ilk aylar değil ama inşaallah kısa sürede kurtulur. Ben zaten emzik kullanmamak biberon kullanmamak istiyorum. Çocuğu sallamamayı düşünüyorum birde bezden 1 yaşında filan kurtarırsam ha bide ben 1 yaşında baya baya konuşmuşum kızımda bana çeker bir de konuşursa ben çocuğu büyüttüm sayarım benim kızım çok kolay bir çocuk olacak diyorum anneme gülüyor. Ama öyle hissediyorum. Ben çok becerikli biri değilim Allah dağına göre kar verecek diye düşünüyorum amin inşaallah.

Yani hangisi doğru bilmiyorum gerçekten ama yeğenim tuvalet eğitimi başlamadan 1-2 hafta önce artık kapı arkalarında veya kuytuda çömelerek yapmaya başladı. Bizde tuvalet zamanı diye anladık ama hangisi daha doğru bilmiyorum.

İyi dinlenmeler
Bu arada temizlik demişken robot süpürge ve dyson sız annemiz kalmasın işi epey kolaylaştırıyorlar
Viledayı da kocalara satınca oldu bu iş
Robot var dyson yok Keşke bir dyson olsa buraya da dua niyetine yazayım belki alırız

Neler aldin kayseriden de bakalim nereleri gezdin bir kayserili olacak merak ettim
Forumdan cikabildik mi ki geldik direkt oraya aksam ciktik yola dustuk ya valla bebeise hicbir sey almadik kendimize kiş icin ayakkabiydi kazak falan nevresim takimi oyle seyler ugrastik zaten ayakkabi icin tum ayakkabi magazalarini gezdik zamanimizi o yedi resmen kocam sagolsun begenemeyenlerden
Zaten ona bi de anneme anlatiyorum kuzu. neyseki eskisi kadar cok etkilemiyo kendi icimde halletmis oluyorum o gelene kadar ona da anlatmak istemiyorum artik cunku hicbir sorunumuz yok Allah a cok sukur ne maddi ne manevi en sonunda cikip ya senin derdin ne diycek diye cok korkuyorum

Eki Görüntüle 3164307
Kuzum ben bundan aldim lansinoh un da vardi sanirim
Bu süt sağma ponpasi degil mi? Ben elektriklisini kullanıyorum pompa yapmadığım zamanlar ne kullanabilirim diye sormuştum canım
Aminnnn canım.. Bizim kanguru icin biraz daha vaktimiz var gibi ama Rabbim saglikla o günleri görmeyi nasip etsin Canım benim sağlıcakla 30 lari gecesin en güzel, doğru ve sağlıklı zamanda evladını kucağına alasin inşallah. Bizim eşimle duamiz hep böyleydi 10 kasım da 27.haftaya girdik sabah netten tahlil sonuçlarını gorunce (daha dr lar gelmeden) tamam o gün bugun deyip beklemiştik. Senin için rahat olsun o kadar ağırı sızıya rağmen o seninle kalacak annesi
Maşallah sen baya aktifmişsin. Benim eve geçince dikişlerde agrim ve soguk algınlığım old icin ne esim bisey yaptirdi nede ben yerimden kalkabildim. Sukur dunden beri kuzuma gidebiliyorum. Bugun ilk kez dokundum artık her gittiğimde dokunucam ins. Hemsire de hissetti annnesini dedi kipir kıpırdi yavrum esim dr arkadaşa da benim dokunduğumu soyledi ‘ çok iyi yapmışsınız bebek gelişiminde çok büyük etkisinin olduğu kanıtlandı, yapılan araştırmalar hep bu yonde. Ciger gelişimine bile etkisi olur’ dedi. Dunde bu arkadasim hediye göndermiş dayanamayip agladim yoğun bakımda cocuklari olanlar icin gunluk ve ilkleri not alacağın kartlar ( annenin - babanın ilk bebege sarılması, ilk besleme vb..)
Ben elektrikli pompa ile iki göğüsü aynı anda sağıyorum ama benim ihtiyacım olan şey sagmadigim zamanlarda sütün birikmesini ne ile sağlayabilirim yada ped mi kullanmalıyım!

S serabeyaz ne güzel haberler verdin bize. İsmiyle büyüsün başarılarla dolu hayatı olsun melissacığımın , çok sevdim ismini de
Sen nasılsın? Ağrın sızın var mı?
Aminnn canım hepimizin evladı sağlıcakla büyüsün inşallah Sukur son günlerde daha iyiyim, agrim çok hafif var ama rahatsız etmiyor artık. Hastanede cırt cırtlı korse takıyorlardı ev icinde verdiler gündüzleri onu kullanıyorum. Sen nasılsın, nasıl geçiyor günlerin?

Kuzu bu hem el pompasi hem akma durumunda sutu toplamak icin kullaniliyor

Hep iyi ol inşallah. Sen de evladın da hep iyi olun. Zaman su gibi geçecek ve sen evladınla eve geleceksin. Şükürler olsun Rabbim veriyor gücünü

Benim de birebir aynı değerler Gebelik şekeri arkadaşım benim Bir kere yemek üzeri tatlı yiyince yükseldi Şimdilik 3 günlük takip sonrası arada bakıyorum

Benim de 142 çıktı 50 lik yükleme sonrası doktorum bir dahaki aya kadar şekeri azalt dedi kontrolde tekrar kana bakacakmış açlık tokluk şekerine mecbur dikkat edeceğiz napalım

Kızlar günaydın, lojmanda oturuyorum biliyorsunuz. Eşler birbirini tanıyor aynı kurumda çalıştıkları için bende bikaç kişiyi anca tanıyorum herkes kendi hayatında. Az önce kapım çalındı bi abla dedi ki ayy ben şu kişiye gelmiştim ama yanlış geldim galiba. Yoo doğru dedim benim. Ama dedi hamile denmişti ben mi yanlış anladım galiba. Yoo o da benim hamileyim dedim
Ufak bi şoktan sonra binadakilerin bana ortaklaşa baby shower tarzı bişey yapmak istediklerini öğrendim. Benden ihtiyaç listesi istediler. Bebek hem kaynaştırır bizi hem de güzel bişeye vesile olalım demişler. Ama dedi abla senin karnın yok biraz çıksın da öyle mi yapalım fotoğraf felan çektirirsin anı kalır sen nasıl istersen öyle olsun dedi. Numara bıraktı 3 çocuğu var. Dedim haftaya bi sınavım var onu atlatayım sınava çalışcam bu hafta sonra yaparız. Ay haftaya çok güzel başladım şimdi de tetanoz 2. Dozu olmaya gidicem

33-34.haftalarda çok güzel olur ama o zamana enerjin kalır mı bilmem canım.inşallah çok güzel geçer ne kadar güzel düşünmüşler sağolsunlar

Ay harika ya ne dusunceli insanlar var

Ben dun avm da ayakkabi fakan degistirirken dikkatli oturuo kalkiyorum bana ayaginizda sorun mu var zorlaniyosunuz falam dedi saticilar eşimle sasiriyoruz 7 kilo almisim nasil belli degilse birbirimize bakiyoruz eşimle eşim de diyo yok sorunu yok cok sukur gebelikten diyor aaa hayirli olsun hic belli degil ne kadarlik falan muhabbetine donuyor. Bu sene kiz senesiymiş kizlar adi da asel mi dedi bana bi kiz krize girdim yok ya onu koyacaktim da vazgectim dedim herkes Asel koyuyo diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…