- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Et tavuk kıyma felan yiyemiyom ya bugün de doktordan çıktım anneciğimi aradım dedim anne 1200 gr olmuş bebe bana diyor ki çocuk daha napsın anası ne yiyor ki danası alsınyine iyi o kadar olmuş diyor ulan var ya sanki bana hamileyken badem fındık fıstıkla beslenmiş. Sadece kırmızı elma yiyebilmiş. Teyzemler diyor sen annene çektin annem diyor çektiyse doğursun 4,5 kilo. Ulan doğuramıyom napim kendimi mi doğrim
Bugün benden önceki hasta tüpbebek için gelmişti hocaya. O kadar da tatlı birisiydi ki. Başlayacaklardı bugün tedaviye ve hemşire bizi içeri alırken ona karından vurulacak iğneleri anlatıyordu. Çok üzüldüm ona ve şükrettim. O yüzden takmıcam ya. Allaha şükür karnımda hissediyorum. Dert edebiliyorum bebemi kendime. Bu bile bir şükür sebebi.Canim bende tavuğu bir iki aydır yiyorum. Etleri hala seçerek yiyorum yemekten. Ben fındık ceviz vs onlardan da tiksinmistim. Sadece çekirdek yiyebildim. Cok üzülüyorum besleyemedim diye. Bende 5 kilo aldım. Hamile değilken keyfi bir ayda 5 kilo alabilen bir insandım. Insallah bende ne bulursa alıyordur. 2 hafta önce 800 gr di. Ortalamaydi benimki de. Saglikla doğsun da sutumuz yarar belkim
Benim annemde bize hamileyken yumurta et falan yiyememiş hiç. Varsa yoksa çay. Ama 2 çocuğu da 4.5 kilo doğmuş. Tabi belki gebelik şekeri falan mı vardı bilemiyorum ozaman lar bakılmıyor malum, hala da kendisi 55kilocuk bir şahsiyettir.ne kendinde ne bizler de şekere dair bi emare de yok şükür. Olacağına varıyor heralde ya genetik yapı neyse çocuk ihtiyacı kadarını kandan alıyor buluyor.Et tavuk kıyma felan yiyemiyom ya bugün de doktordan çıktım anneciğimi aradım dedim anne 1200 gr olmuş bebe bana diyor ki çocuk daha napsın anası ne yiyor ki danası alsınyine iyi o kadar olmuş diyor ulan var ya sanki bana hamileyken badem fındık fıstıkla beslenmiş. Sadece kırmızı elma yiyebilmiş. Teyzemler diyor sen annene çektin annem diyor çektiyse doğursun 4,5 kilo. Ulan doğuramıyom napim kendimi mi doğrim
Canlı destek yardımcı olur heralde cnm. En olmadı ups getiriyor zaranın kargolarını onlar yardımcı olurYa ben aldım aldım ama salak gibi adresimi güncellememişim eski ev adresim kalmış. Napcam değiştirebiliyor muyum adresi
Evet canım o sarı süt çok faydalıymışŞuanki sarı süt doğumda bebeğe en çok faydası dokunan süt olacaksen yine de sıkma canım
Ben 4 parça alabildim ama sepete atılanlar hızlıca tükendi kaşla göz arasında resmen dün senin paylaştığın beyaz mavi olana bayıldım tükendi.Zaradan bişey alabilen var mı ya?
Amin canımAgir kaldirmayacaksin canim yaa fazla yorucu is yapmayacaksin dinlenerek yapacaksin dikkat etmek gerekiyor allaha emanet yavrularimuz
Kuzum oğlumda sol böbrekte genişleme kafa çapı büyük vs demişlerdi ama bir sorun olmadı çok şükür sende de safra kesesi sorun olmayacaktır diye düşünüyorumKızlar doktordan çıktım, çocuğum 1200 gr 36 cm. Göbek çevresi biraz küçük dedi ama sorun edecek kadar küçük değil dedi şükür. Sonracığıma detaylıda safra kesesi biraz büyük çıkmıştı hala büyük. Onda da bi sorun çıkacağını sanmıyorum dedi ama tabi bilgimiz olsun dedi. Hocam dedim çocuğuma kilo aldıracak göbeğini büyütecek bişey yapabilir miyim hayır dedi beslenme bunun yüzde 10u 20si dedi. Mutluyam ya.
Kuzum oğlumda sol böbrekte genişleme kafa çapı büyük vs demişlerdi ama bir sorun olmadı çok şükür sende de safra kesesi sorun olmayacaktır diye düşünüyorumsağlıkla zamanında kavuşalım hepimiz inşallah salı günü benim kontrolüm vardı kan uyuşmazlığı iğnesi falan oldum 1325 kg 37 cm ölçtü ben baya önden mi gidiyorum ya neden böyle oluyor artık önden gitmeyi kafama takmaya başlıcam sen benden bat olarak kaç gün öndesin şu hale bak
Oğlum 47 cm 2800 kg doğmuştu kız baya besili olacak sanırımsenin ölçümün haftanla uyumlu ne güzel
Gebeliğin başından beri hep 2 hafta önde gidiyor ölçümler 27+0 da gittim 29+0 la uyumlusun dedi bazı ölçümler de 28+5 bazıları 29+2 mesela bütün uzuvları aynı degıl tabıı olcumlerdeHaftası kac cikiyor canim boyunun kilosunun ayri ayri görünüyor haftalari artik. 2 hafta oynamayı kabul ediyorlar. Bide arti eksi olayi var tabi. Bunlar sadece tahmin.
Aynilari bende de vardı ve hala da oluyor bu düşünceler yetebilecek miyim , ben daha çocuk gibiyim vs. Ailemle şimdiden yanımda şu kadar kalın diye pazarlık yapıyorum meselaTeşekkür ederim siz de sağlıcakla alın kucagınıza inşallah. Evet aslında ben bilinçli bi anne olmalıyım diye pedagog psikologları falan takip ediyorum bikaç aydır birsürü şey öğrendim yetiştirirken şöyle yapılır böyle yapılmaz vs. Ama suan o sorumluluğu alamıycam gibi geliyor bana ömür boyu bağlı biri kendi hayatım bitecek gibi geliyor sevgiyi verebilecek miyim yapamazsam nolucak endişelenmeye başladım. Hazır mı değilim acaba
Ben kramplarım var diye erken girdim , yerleşimle alakalı bişey hissetmedimNst ye giren var mı bu zamana kadar giren olduysa bebeğin yerleşiminde bi değişiklik hissettiniz mi queen girdi sanırım sadece Q Queen_bee17
Çocuğumun montunu çaldılar ya
GünaydınEt tavuk kıyma felan yiyemiyom ya bugün de doktordan çıktım anneciğimi aradım dedim anne 1200 gr olmuş bebe bana diyor ki çocuk daha napsın anası ne yiyor ki danası alsınyine iyi o kadar olmuş diyor ulan var ya sanki bana hamileyken badem fındık fıstıkla beslenmiş. Sadece kırmızı elma yiyebilmiş. Teyzemler diyor sen annene çektin annem diyor çektiyse doğursun 4,5 kilo. Ulan doğuramıyom napim kendimi mi doğrim
Canım benim kızımda hep önden gidiyordu ortalama 2 haftaya yakın 52 cm 3.500 doğmuştu önden gitmesi bir sorun teşkil etmez .Kuzum oğlumda sol böbrekte genişleme kafa çapı büyük vs demişlerdi ama bir sorun olmadı çok şükür sende de safra kesesi sorun olmayacaktır diye düşünüyorumsağlıkla zamanında kavuşalım hepimiz inşallah salı günü benim kontrolüm vardı kan uyuşmazlığı iğnesi falan oldum 1325 kg 37 cm ölçtü ben baya önden mi gidiyorum ya neden böyle oluyor artık önden gitmeyi kafama takmaya başlıcam sen benden bat olarak kaç gün öndesin şu hale bak
Oğlum 47 cm 2800 kg doğmuştu kız baya besili olacak sanırımsenin ölçümün haftanla uyumlu ne güzel
Yok ya renkli benim olayım bu. Dalgaya vurarak işin üstünden gelmekGünaydın
Ya belki şakaya vuruyorsun , iç dünyanı tabi ki bilemem; ama ben artık bu konuda senin cok üstüne geldiğini düşünüyorum annenin. Kaldı ki daha karnında bu cocuk. Yani doktorun yaptığı ölçümün bi hata payı da var sonuçta net değil. Bu iş seni lohusalıkta da bulacak gibi hissediyorum. Canını sıkmasına izin verme kimsenin annen dahi olsa. Sen kapıyı beyninde, kalbinde, evinde kapatırsan kimse ordan sızamaz bile. Doğduktan sonra da bebeğin, kendini yetersiz hissetme diye söylüyorum tüm bunları.
Benim annem koli koli kola aldırmış babama, kola içmiş bana hamileyken ya. Koli diyorum, bir iki demiyorum bile. Yeme içme konusu cok önemli elbette, ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Ama kendini yıpratmanın da, başkasının seni yıpratmasının da kimseye faydası yok bence..
Günaydın canım , çok canım isterse bende ayda1 kes belki içiyorum . Benim kızımda 2013 doğumlu araları 10 yaş olacak sizin de öyleydi demi? İlk gebelikle arasında fark var mı ?Günaydın kızlar. Yeme içme alışkanlığı bebeği etkiler mi bilmem R Renklirenkli annem kola içmiş dedin ya kolayı sever misin mesela. Oğluma hamileyken yudum tadına bile bakmadım hiçbir asitli içeceğin hiç cips falan bile yemedim. Şuan ocakta 10 yaşına girecek yeni içmeye başladı arada ama hala sevmez soda bile içmezşuan canım isteyince haftada 1 bardak içiyorum sonra vicdan yapıyorum abisinde dikkat ettin şimdi niye yapıyorsun diye
Namussuzlar ırz düşmanları. Biz de bütün ev hanesinin bişeysini çaldılar şereppsizlerrÇocuğumun montunu çaldılar ya
Oğlumda hiç mide bulantısı falan bilmedim bol soğan sarımsak baharat yedim, ki çok severim yani severdim. Oğlum çok kapalı sarımsak ve baharatlara. Çocukken yediği şeyler daha çok şekillendiriyor, paketli gıda az tüketti asitli şeyler tabiki hiç içmedi bu yaşa kadar. Arada bisküvi hazır kek falan yerse aşırı şekerli geliyor ona başımı ağrıtıyor diyor. İlk 5 6 yıl önemli bence damak gelişimindeGünaydın kızlar. Yeme içme alışkanlığı bebeği etkiler mi bilmem R Renklirenkli annem kola içmiş dedin ya kolayı sever misin mesela. Oğluma hamileyken yudum tadına bile bakmadım hiçbir asitli içeceğin hiç cips falan bile yemedim. Şuan ocakta 10 yaşına girecek yeni içmeye başladı arada ama hala sevmez soda bile içmezşuan canım isteyince haftada 1 bardak içiyorum sonra vicdan yapıyorum abisinde dikkat ettin şimdi niye yapıyorsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?