2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231

Canim bende tavuğu bir iki aydır yiyorum. Etleri hala seçerek yiyorum yemekten. Ben fındık ceviz vs onlardan da tiksinmistim. Sadece çekirdek yiyebildim. Cok üzülüyorum besleyemedim diye. Bende 5 kilo aldım. Hamile değilken keyfi bir ayda 5 kilo alabilen bir insandım. Insallah bende ne bulursa alıyordur. 2 hafta önce 800 gr di. Ortalamaydi benimki de. Saglikla doğsun da sutumuz yarar belkim

Bugün benden önceki hasta tüpbebek için gelmişti hocaya. O kadar da tatlı birisiydi ki. Başlayacaklardı bugün tedaviye ve hemşire bizi içeri alırken ona karından vurulacak iğneleri anlatıyordu. Çok üzüldüm ona ve şükrettim. O yüzden takmıcam ya. Allaha şükür karnımda hissediyorum. Dert edebiliyorum bebemi kendime. Bu bile bir şükür sebebi.

Benim annemde bize hamileyken yumurta et falan yiyememiş hiç. Varsa yoksa çay. Ama 2 çocuğu da 4.5 kilo doğmuş. Tabi belki gebelik şekeri falan mı vardı bilemiyorum ozaman lar bakılmıyor malum, hala da kendisi 55kilocuk bir şahsiyettir.ne kendinde ne bizler de şekere dair bi emare de yok şükür. Olacağına varıyor heralde ya genetik yapı neyse çocuk ihtiyacı kadarını kandan alıyor buluyor.
Ya ben aldım aldım ama salak gibi adresimi güncellememişim eski ev adresim kalmış . Napcam değiştirebiliyor muyum adresi
Canlı destek yardımcı olur heralde cnm. En olmadı ups getiriyor zaranın kargolarını onlar yardımcı olur

Kuzum oğlumda sol böbrekte genişleme kafa çapı büyük vs demişlerdi ama bir sorun olmadı çok şükür sende de safra kesesi sorun olmayacaktır diye düşünüyorum sağlıkla zamanında kavuşalım hepimiz inşallah salı günü benim kontrolüm vardı kan uyuşmazlığı iğnesi falan oldum 1325 kg 37 cm ölçtü ben baya önden mi gidiyorum ya neden böyle oluyor artık önden gitmeyi kafama takmaya başlıcam sen benden bat olarak kaç gün öndesin şu hale bak
Oğlum 47 cm 2800 kg doğmuştu kız baya besili olacak sanırım senin ölçümün haftanla uyumlu ne güzel

Haftası kac cikiyor canim boyunun kilosunun ayri ayri görünüyor haftalari artik. 2 hafta oynamayı kabul ediyorlar. Bide arti eksi olayi var tabi. Bunlar sadece tahmin.

Haftası kac cikiyor canim boyunun kilosunun ayri ayri görünüyor haftalari artik. 2 hafta oynamayı kabul ediyorlar. Bide arti eksi olayi var tabi. Bunlar sadece tahmin.
Gebeliğin başından beri hep 2 hafta önde gidiyor ölçümler 27+0 da gittim 29+0 la uyumlusun dedi bazı ölçümler de 28+5 bazıları 29+2 mesela bütün uzuvları aynı degıl tabıı olcumlerde ortalama almıs 29+0 dogum ne zaman dıye sordum 14 subat dedı ama 2 hafta ondesın nts sonuclarına gore karar verırız belkı ocak sonu da alabılırız dedı perinatolog bır sorun gormedı tek ıcımı rahatlatan o acıkcası..

Aynilari bende de vardı ve hala da oluyor bu düşünceler yetebilecek miyim , ben daha çocuk gibiyim vs. Ailemle şimdiden yanımda şu kadar kalın diye pazarlık yapıyorum mesela Ama şuan tek düşündüğüm hareket etmiyorken dört gözle hareketini beklemek ve bir an önce kucağımda görebilmek , düşünsene bu haberi bekleyen kimler kimler var o sana bi hediye.. İlk kalp atışını ve ilk ultrason da yüzünü gördüğünde tekrar yaz bakalım buraya , bunları yazan ben miyim diyeceksin

Günaydın
Ya belki şakaya vuruyorsun , iç dünyanı tabi ki bilemem; ama ben artık bu konuda senin cok üstüne geldiğini düşünüyorum annenin. Kaldı ki daha karnında bu cocuk. Yani doktorun yaptığı ölçümün bi hata payı da var sonuçta net değil. Bu iş seni lohusalıkta da bulacak gibi hissediyorum. Canını sıkmasına izin verme kimsenin annen dahi olsa. Sen kapıyı beyninde, kalbinde, evinde kapatırsan kimse ordan sızamaz bile. Doğduktan sonra da bebeğin, kendini yetersiz hissetme diye söylüyorum tüm bunları.
Benim annem koli koli kola aldırmış babama, kola içmiş bana hamileyken ya. Koli diyorum, bir iki demiyorum bile. Yeme içme konusu cok önemli elbette, ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Ama kendini yıpratmanın da, başkasının seni yıpratmasının da kimseye faydası yok bence..

Günaydın kızlar. Yeme içme alışkanlığı bebeği etkiler mi bilmem R Renklirenkli annem kola içmiş dedin ya kolayı sever misin mesela. Oğluma hamileyken yudum tadına bile bakmadım hiçbir asitli içeceğin hiç cips falan bile yemedim. Şuan ocakta 10 yaşına girecek yeni içmeye başladı arada ama hala sevmez soda bile içmez şuan canım isteyince haftada 1 bardak içiyorum sonra vicdan yapıyorum abisinde dikkat ettin şimdi niye yapıyorsun diye

Canım benim kızımda hep önden gidiyordu ortalama 2 haftaya yakın 52 cm 3.500 doğmuştu önden gitmesi bir sorun teşkil etmez .

Yok ya renkli benim olayım bu. Dalgaya vurarak işin üstünden gelmek kafa olarak rahat bi insanım. 31 yaşındayım annemle telefonda konuştuğumda bi kere bana iyiyim kızım beni merak etme dediğini görmedim. Hep hasta hep bi yeri ağrıyor. Ama babam da hep iyidir hiç kötüyüm dediğini duymadım. Şükür şükür şükür. Babam bizi böyle büyüttü. Çocuğum 2 kilo doğsa bile sağlığı yerinde olsun. Başka bişey istemem. Hele kötü bi tecrübe yaşamışım öncesinde. İnsanlar evlat diye dilenirken benim kiloya takıntılı olmam show olur vallah allah çarpar

Günaydın canım , çok canım isterse bende ayda1 kes belki içiyorum . Benim kızımda 2013 doğumlu araları 10 yaş olacak sizin de öyleydi demi? İlk gebelikle arasında fark var mı ?

Çocuğumun montunu çaldılar ya
Namussuzlar ırz düşmanları. Biz de bütün ev hanesinin bişeysini çaldılar şereppsizlerr
Oğlumda hiç mide bulantısı falan bilmedim bol soğan sarımsak baharat yedim, ki çok severim yani severdim. Oğlum çok kapalı sarımsak ve baharatlara. Çocukken yediği şeyler daha çok şekillendiriyor, paketli gıda az tüketti asitli şeyler tabiki hiç içmedi bu yaşa kadar. Arada bisküvi hazır kek falan yerse aşırı şekerli geliyor ona başımı ağrıtıyor diyor. İlk 5 6 yıl önemli bence damak gelişiminde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…