2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Benimde kontrol günümdü :) cok şükür gelisimi iyi. 1250 gram 37 cm olmuş oğlum.
Gecen haftadan beri sancim kasilmam artti. Doktor erken doğum bekliyorum dedi kizlar. Bir arkadasim 35.haftasinda benim kadar sancısı yok korkma hemen simdi demiyorum ama sonuna kadar duymayacağı belli dedi.
Hayirli zamanda sağlıcakla kavusalim da oğlum iyi olsun da. En azindan 21.haftalarda doğar mi kabuslarim bitti.
Insallah daha da cok bekler.

Gözün aydın canım,ölçümlerinize de maşallah 31. Hafta mı demek istedin Öyle de demeyelim ya 36 diyelim biz yine de peki progestan kullanıyordun sanırım ama proluton ne bileyim adalat endol falan vermiyor mu.. Evet kasılma var diyip bırakıyor mu onu anlamadım ben servikse baktı mı kaç mm? Hunileşme ne durumda?

Kuzum insaAllah doktorun yanilir en az 35. 36 haftalara ulasirsin ogluşunla masaAllah bu arada cok guzel gelişimi

Canim gozun aydin kilosu cok guzel masalah hic korkma insallah zamaninda dogacak bir gun daha kalsa bebek icin cok onemli sen kendini o psikoloji kaptirma inan insan neye niyet ederse o oluyor guzel dusun guzel dua et rabbim zamaninda saglicakla kucagina almayi nasip etsin

Gözün aydın canım çok şükürler sağlığı yerinde zamanla döner merak etme daha vaktine var

Tedirgin olma canım sakın. Açıklık yoksa rahim kısaltması falan. Sancılara çok takma herşeyin hayırlısı rabbimden. Ben 36 haftalık doğum yaptım oğlumda. 7.aydan itibaren %60 larda hep sabit sancım vardı nts ye göre. Doğum yaptığım gün %100 ü aşmıştı artık

Kızım da yan duruyor kuzum. Solda başı ayaklar başta popo yukarı doğru bir değişik boyu kilosu nasıldı büyümüş mü pamuk

Kızım da yan duruyor kuzum. Solda başı ayaklar başta popo yukarı doğru bir değişik boyu kilosu nasıldı büyümüş mü pamuk
Ya benimde aynı ayakları kafasında tam iki kat duruyor büyümüş sıpa 1650 gr 40 cm dedi suyumda normale dönmüş 24. Haftada fazlaydı şimdi normal çok şükür

Ya benimde aynı ayakları kafasında tam iki kat duruyor büyümüş sıpa 1650 gr 40 cm dedi suyumda normale dönmüş 24. Haftada fazlaydı şimdi normal çok şükür
Maşallah sübhan allah nazar değmesin onun okul çağı gelmiş annesi içerde büyümüş kocaman olmuş ne güzel hiç korkma artık doğsa bile küvezde durmayabilir

Maşallah sübhan allah nazar değmesin onun okul çağı gelmiş annesi içerde büyümüş kocaman olmuş ne güzel hiç korkma artık doğsa bile küvezde durmayabilir
sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah. Bu arada diyet yaptığım için sanırım hiç kilo almamışım bazı arkadaşları yarı yolda bıraktığım için özür dilerim ama ödediğim bedel çok ağır

Maşallah subhanallah. İçimizde en önde olan sensin galiba canım gün olarak. Öncülük et sen bize

En büyüğümüzz siz misinizz bakiimm sağlıkla gelsin inş. Diyetin işe yaramasına da sevindim cnm gözün aydın

O çilek aserme bende de var

Ben 14 kg alanlardanım daha da alıcam gibi bu yüzden tombiş bir bebek olması lazım ki hep annesi yemiş demesinler doğunca ayrıca tebrik ediyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…