2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Haraketleri hissediliyor ya artık ondan panik yapıp erken gitmiyoruz bence ilk zamanlar ben sudan sebeplerle iki haftaya bir gidiyordum
Yok kiz ilk zamanlarda yada 1 gidiyodum dayaniyodum
Bende 7 kiloyla devam ediyorum 10 kiloya kadar izin verdim kendime ustune cikmazsam cok iyi

Kiz bende diyorum hep kendine yetecek kadar olsun. Dogduktan sonra büyüsün. Taşıması şimdiden belim kopuyor. Bide doğurması var tabiki bende hep boyuyla dalga geçiyorum. Bana mi çekti sana mj cekti diye eşimle. Bana çekerse dalga geçme çocuğumla diyorum

Kuzum belki adetin biter bitmez yumurtadin ve o oldu
Bu durumda da erken dollenme olur bir hafta on gün fark eder. Doktor bir sorun görmüyorsa hic dert etme

Kola icmiyorum ama baharat paketligida hak getire. Cipste yiyorum ara ara bir kere gece aglaya aglaya aldirip yedim simdide her sabah nereyse 10 çubuk Patetes kızartması yiyorum abartmamak için az alıyorum. Insallah bana çekmez.

Kızlar beyaz lohusa pijamalarım geldi sabahlık felan. Giyene kadar böyle bişeye ihtiyacım olduğunu bilmiyordum ahaha. Hemen giyindim kafama da dış çekimde kullandığım taç gibi bişeyi taktım. Eşim diyor ki oha lohusa olmak için doğmuşsun sen
Pijama takımının üstü uzun, içimde de ten rengi don ve atlet var. Don pijama üstlük ve sabahlık derken 4 kat oluyor bence iç göstermedi yani. Düşünen varsa ekstra bide bez olacak bence alın ayy

Eklentiler

• E8675772-175F-430C-943C-C4B37959F644.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 98
  • 9D5F13DD-37E8-434D-BD51-811E8005529D.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 89
  • 2A846D2D-6118-4459-9BF5-CD3DFEED2969.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 96
Beyaz seçiminden dolayı seni tebrik ediyorum canım yakışmış ben lacivert aldım sezaryen olurum filan diye leke olursa belli olmasın. Akşama ben de giyip paylaşayım bakalım

Tam bunu sormak için girmişken ilk bu pijamaları gormek
Kiz bu hamilelik bizi kokos yapti ya cok guzel canim iyi günlerde giy insallah.
Sormak istediğim şey e gelince biz bu pijamayı ne zaman giyecez
Cikar cikmaz mi bir gün sonra mi onu da öğrenim de. Ay kizlar soracak kimsem yok biliyor musunuz o yuzden size soruyorum herseyi hakkijizi helal edin
Bu arada seçtiğim pijama sizce guzel mi
Uzerine de beyaz ortu alirim. Tesettüre uygun

Eklentiler

• Screenshot_20221125-182636_Trendyol.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar bebek kaç haftadır midemin oralarda hareket ediyordu ne güzel, şimdi çok aşağıda kasıklarda vajinada hissediyorum. 10 dakikada bir tuvalete gidiyorum yaptığı baskıdan ve artık hareketleri karnımı dalgalandırmıyor, ilk zamanlardaki gibi pıt pıt vuruyor. 16 haftalıkken falan da olmuştu böyle, normal değil mi? Ne zaman dönecek artık çok sinirimi bozuyor bu his

Benim aynı öyleydi iki gün , hatta bacaklarımı kapatıyordum çıkacak diye sanki tövbe. dün doktor kafası yerleşmiş dedi. Kafa aşa dönmüş yani

Ben hastaneden çıkmadan giyer iki foto çekilirim. Doğumdan sonra bunu giyecek hevesim olacağını sanmıyorum

Benim aynı öyleydi iki gün , hatta bacaklarımı kapatıyordum çıkacak diye sanki tövbe. dün doktor kafası yerleşmiş dedi. Kafa aşa dönmüş yani
Ben de ayağa kalkmak istemiyorum artık çıkacak gibi içimden Kafası dönüyorsa oraya nasıl tepiyor hala anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…