- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Az sa geçer canım bol su iç sık tuvalete çıkBen de sağlık ocağından geldim şimdi. İdrarda az enfeksiyon varmış bol su iç dedi ilaç vermedi. İnşallah geçer
Yok kiz ilk zamanlarda yada 1 gidiyodum dayaniyodumHaraketleri hissediliyor ya artık ondan panik yapıp erken gitmiyoruz benceilk zamanlar ben sudan sebeplerle iki haftaya bir gidiyordum
Bende 7 kiloyla devam ediyorum 10 kiloya kadar izin verdim kendime ustune cikmazsam cok iyisağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah. Bu arada diyet yaptığım için sanırım hiç kilo almamışım bazı arkadaşları yarı yolda bıraktığım için özür dilerim ama ödediğim bedel çok ağır
Kiz aramizda 1 gun var canim ben sana onculuk ederim korkmaÖnde, tecrübesiz ve obsesif ilk ben doğurmak istemiyorum
Yurek yemişim galibaKiz aramizda 1 gun var canim ben sana onculuk ederim korkma
Kiz bende diyorum hep kendine yetecek kadar olsun. Dogduktan sonra büyüsün. Taşıması şimdiden belim kopuyor. Bide doğurması var tabikiYok ya renkli benim olayım bu. Dalgaya vurarak işin üstünden gelmekkafa olarak rahat bi insanım. 31 yaşındayım annemle telefonda konuştuğumda bi kere bana iyiyim kızım beni merak etme dediğini görmedim. Hep hasta hep bi yeri ağrıyor. Ama babam da hep iyidir hiç kötüyüm dediğini duymadım. Şükür şükür şükür. Babam bizi böyle büyüttü. Çocuğum 2 kilo doğsa bile sağlığı yerinde olsun. Başka bişey istemem. Hele kötü bi tecrübe yaşamışım öncesinde. İnsanlar evlat diye dilenirken benim kiloya takıntılı olmam show olur vallah allah çarpar
Kuzum belki adetin biter bitmez yumurtadin ve o olduGebeliğin başından beri hep 2 hafta önde gidiyor ölçümler 27+0 da gittim 29+0 la uyumlusun dedi bazı ölçümler de 28+5 bazıları 29+2 mesela bütün uzuvları aynı degıl tabıı olcumlerdeortalama almıs 29+0 dogum ne zaman dıye sordum 14 subat dedı ama 2 hafta ondesın nts sonuclarına gore karar verırız belkı ocak sonu da alabılırız dedı perinatolog bır sorun gormedı tek ıcımı rahatlatan o acıkcası..
Namussuzlar ırz düşmanları. Biz de bütün ev hanesinin bişeysini çaldılar şereppsizlerr
Oğlumda hiç mide bulantısı falan bilmedim bol soğan sarımsak baharat yedim, ki çok severim yani severdim. Oğlum çok kapalı sarımsak ve baharatlara. Çocukken yediği şeyler daha çok şekillendiriyor, paketli gıda az tüketti asitli şeyler tabiki hiç içmedi bu yaşa kadar. Arada bisküvi hazır kek falan yerse aşırı şekerli geliyor ona başımı ağrıtıyor diyor. İlk 5 6 yıl önemli bence damak gelişiminde
Önde, tecrübesiz ve obsesif ilk ben doğurmak istemiyorum
Ben senden umutluyum sen doğurursun ben korkudan 42 hafta içinde tutarım bu çocuğuYurek yemişim galiba
Beyaz seçiminden dolayı seni tebrik ediyorum canım yakışmışKızlar beyaz lohusa pijamalarım geldi sabahlık felan. Giyene kadar böyle bişeye ihtiyacım olduğunu bilmiyordum ahaha. Hemen giyindim kafama da dış çekimde kullandığım taç gibi bişeyi taktım. Eşim diyor ki oha lohusa olmak için doğmuşsun sen
Pijama takımının üstü uzun, içimde de ten rengi don ve atlet var. Don pijama üstlük ve sabahlık derken 4 kat oluyor bence iç göstermedi yani. Düşünen varsa ekstra bide bez olacakbence alın ayy
Bi tane de koyu alıcam bu foto çekmelik yaBeyaz seçiminden dolayı seni tebrik ediyorum canım yakışmışben lacivert aldım sezaryen olurum filan diye leke olursa belli olmasın. Akşama ben de giyip paylaşayım bakalım
Kızlar beyaz lohusa pijamalarım geldi sabahlık felan. Giyene kadar böyle bişeye ihtiyacım olduğunu bilmiyordum ahaha. Hemen giyindim kafama da dış çekimde kullandığım taç gibi bişeyi taktım. Eşim diyor ki oha lohusa olmak için doğmuşsun sen
Pijama takımının üstü uzun, içimde de ten rengi don ve atlet var. Don pijama üstlük ve sabahlık derken 4 kat oluyor bence iç göstermedi yani. Düşünen varsa ekstra bide bez olacakbence alın ayy
Benim aynı öyleydi iki gün , hatta bacaklarımı kapatıyordum çıkacak diye sanki tövbe. dün doktor kafası yerleşmiş dedi. Kafa aşa dönmüş yaniKızlar bebek kaç haftadır midemin oralarda hareket ediyordu ne güzel, şimdi çok aşağıda kasıklarda vajinada hissediyorum. 10 dakikada bir tuvalete gidiyorum yaptığı baskıdan ve artık hareketleri karnımı dalgalandırmıyor, ilk zamanlardaki gibi pıt pıt vuruyor. 16 haftalıkken falan da olmuştu böyle, normal değil mi? Ne zaman dönecek artık çok sinirimi bozuyor bu his
Ben hastaneden çıkmadan giyer iki foto çekilirim. Doğumdan sonra bunu giyecek hevesim olacağını sanmıyorumTam bunu sormak için girmişken ilk bu pijamaları gormek
Kiz bu hamilelik bizi kokos yapti yacok guzel canim iyi günlerde giy insallah.
Sormak istediğim şey e gelince biz bu pijamayı ne zaman giyecez
Cikar cikmaz mi bir gün sonra mionu da öğrenim de. Ay kizlar soracak kimsem yok biliyor musunuz o yuzden size soruyorum herseyi hakkijizi helal edin
Bu arada seçtiğim pijama sizce guzel mi
Uzerine de beyaz ortu alirim. Tesettüre uygun
Ben de ayağa kalkmak istemiyorum artık çıkacak gibi içimdenBenim aynı öyleydi iki gün , hatta bacaklarımı kapatıyordum çıkacak diye sanki tövbe. dün doktor kafası yerleşmiş dedi. Kafa aşa dönmüş yani
Yaa dun saglik ocagindaki ebe 26. Haftadan beri cati agrilarim oldugunu soyleyince cok erken baslamis catin cok dar galiba senin diyince bi kucuk yikildim ama toparliycam halledicemBen senden umutluyum sen doğurursun ben korkudan 42 hafta içinde tutarım bu çocuğu
Of ebecim ya. İnsan öyle mi der? Sen ona bakma. Rahim büyüyor nasıl olmasın çatı ağrısı ya?Yaa dun saglik ocagindaki ebe 26. Haftadan beri cati agrilarim oldugunu soyleyince cok erken baslamis catin cok dar galiba senin diyince bi kucuk yikildim ama toparliycam halledicem
Bu bebeler bizim gibi düz durmuyorlar ki. Benimkinin dün eli ayakları hep yüzündeydi öyle vuruyorlar annesiBen de ayağa kalkmak istemiyorum artık çıkacak gibi içimdenKafası dönüyorsa oraya nasıl tepiyor hala anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?