- 16 Ekim 2021
- 646
- 1.206
- 63
Ben de bir kere abarttıydım sabahı zor ettim vallahi , bir yılın gazı çıktı sabaha kadar hahahahahahaha gak gukEvet hepimizin ortak sevdası turşudan bahsediyoruzişte ben yemekte bikaç tane yiyemiyom. Abartıyom
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bir kere abarttıydım sabahı zor ettim vallahi , bir yılın gazı çıktı sabaha kadar hahahahahahaha gak gukEvet hepimizin ortak sevdası turşudan bahsediyoruzişte ben yemekte bikaç tane yiyemiyom. Abartıyom
![]()
Gaz, mide problemi üstüne başımı ağrıttı ya en son. tansiyonum çıktı benceBen de bir kere abarttıydım sabahı zor ettim vallahi , bir yılın gazı çıktı sabaha kadar hahahahahahaha gak guk
Küvoz örtüsü arat İnternette canım, onu da süslüyorlar tatlış oluyor.Ya ben balondan korkuyorum oda süslemesi de çok pahalı kendim bisiler yapmak istiyorum isim tabelası var onu kapıya koyacağım çikolata yaptıracağım başka ne yapılıyor
BennnŞimdi teyzem atmış izledim şok oldum okadar süt çıkan varmıdır acaba yaa![]()
benKızlar aranızda acıbadem altunizade de doğum yapıcak olan var mı? Ya da acıbademde
kiz bu nee düğün paketi gibiBen de kurtköydeyim biraz uzak ama işte bu doktoru bulana kadar çok uğraştım çok memnunum. Biz bir hesap yaptık nerdeyse aynı oluyor doğum sigortasına ödenen parayla acıbademde doğum hizmet falan. Ama tabii doğum sigortasını bir sene önceki fiyattan almış olacağız şubat fiyatı yine 30 binde kalır mı garanti vermedi o kadın. paylaşayım verdiği kağıdı. Orda telefon da var arar sorarsın Eki Görüntüle 3180862
kuaför mü hizmetikiz bu nee düğün paketi gibi
ay ben hala doktorumla doğum ücretini konuşmadım. cesaretimi görüyorsunuz. çikolatadaki gibi yıkılmam inşallah![]()
kutlama yemeği istiyorum ben de ya kocamın lahmacun getirmesini istemiyorumkuaför mü hizmeti
Ücret muhtemelen belli değildir zaten ben her gitmemde soruyorum yılbaşından sonra diyor![]()
Hahahahkutlama yemeği istiyorum ben de ya kocamın lahmacun getirmesini istemiyorum![]()
Ayy ben kendim 3 kilo kadınım zaten, bebem geçmesin 3 kiloyu ben doğunca pofurturum onuGrupta bebişler 3 kgı geçecek sanırım hep Maşoo![]()
Kız ne olacak 4e kadar yolu var doğurursunAyy ben kendim 3 kilo kadınım zaten, bebem geçmesin 3 kiloyu ben doğunca pofurturum onunormal doğurmak istiyorum
kuaför mü hizmeti
Ücret muhtemelen belli değildir zaten ben her gitmemde soruyorum yılbaşından sonra diyor![]()
Bunlar bizim hastanede var inşallah pakete dahildirkutlama yemeği istiyorum ben de ya kocamın lahmacun getirmesini istemiyorum![]()
evet hafif bebek daha yavaş geliyor diye duymuştum ben deKız ne olacak 4e kadar yolu var doğurursunÇok düşük ağırlıklı da normal doğumda zor. Görümcem kilosu yüksek olanları daha kolay doğurdum diyor.
Heyy maşallahBennnoğlumda çalıştığım için 2 saate bir 160 ml çıkıyordu bir biberon mecburdum mama içmedi hiç biraz sağıp sıcak suyla masaj yapıyordum tekrar sağıyordum inek gibiydim bee ne günlerdi
Biz eşimi memorialde ameliyat ettirdik ankarada. Otel gibiydiBunlar bizim hastanede var inşallah pakete dahildirinşallah bi ara gidip hastane ile görüşücem
![]()
Olduğu gibi kabul et canım darılma diye baksa da sürekli sitem eder o zaman daha da sinir olursun belkiAnnem işin duygusal kısmında değil olmadı olmaz da canım. Direkt der ki; kadın bul ver parasını. Niye neyi dert ediyorsun. Tüm derdi budur.
Şu an kendi evinde dertlenip, sürekli anlattığı şey; yemek yapmak zorunda olması. Neymiş; her yerde hazır yemekler varmış, yemek mi yapılırmış evde hiç ne gereği varmış. Kendi evinde bunun şikayetini ederken, ben çocuğuma bi tas çorba yapar mısın diye nasıl derim ? Haksız mıyım ?
Valla o da ilk elden tecrübe, 4 doğum yaptı. Öyle dedievet hafif bebek daha yavaş geliyor diye duymuştum ben de
Evet öyleymişBiz eşimi memorialde ameliyat ettirdik ankarada. Otel gibiydi![]()
Aynen evet kendi hastane çıkışları oluyor, kırmızı kırmızı memorial yazılı.Evet öyleymişbebeğe hastane çıkışı da veriliyormuş. Doktor bebeleri atıyor kafalarında memorial yazılı şapka
Kasımda zam gelmişti inşallah zam gelmez ikinci kez
![]()
Bizim doktor anlaşmalı olduğu için ; normal doğum 6, sezeryan 8 civarı. Spinal ve epidurale göre ya da her ikisi olursa 1000-1500 tl farkediyor.Aynen evet kendi hastane çıkışları oluyor, kırmızı kırmızı memorial yazılı.REKALLMMM
Valla harika ya aşırı konforlu. Arkadaşım da orada doğum yaptı, çok memnundu. Şu an ne kadar ücreti? Keşke Ankarada olsam ben de orada yapardım doğumu![]()