Okuyamadım sayfaları ama herkes iyidir umarım kızlar
Yürüyüş yapıyorum sıkıntı yok, son 1 saatte bel bacak ağrısı başladı birazdan parol isteyeceğim sanırım. Ay geçen yattığımda da bu hastane bana aynı şeyi hissettirmişti yine f tipi cezaevinde hissediyorum ama bebeğim mahpus bu sefer

yakıp yıkasım var buraları bırakmıyorlar rçocuğu hiçbir tıbbi müdahale destek almıyor, kan sonuçları da güzel çıkıyor elleri delik deşik mahfetmişler yavrumu.hala diyor ki hemşire ama sütün yok, e sizde enjektörle besliyorsunuz(ki biberonla besleseler daha iyi en azından çocuk çekmek için uğraşacak, hayvan gibi basıyorlar 20cc yi ağzına boğula boğula yutuyor çocuk, buna alışan çocuk nasıl memeye döner damla damla tahammül eder memeye) ben de enjektörle besleyeceğim belki emzirme karşıtıyım kime ne belki hiç sütüm gelmeyecek ne saçma bi gerekçe. Diş etine damağına dikkat etmeden.. Elinden kan alacakları bugün ben emzirmek istiyorum diye gittim. Mahfoldu çocuk katıla katıla ağladı, alamadı da kanı. İçeride iğneyi çevir çevir deş. Bide yüzünü sıkıyor çocuğun habire sakinletiuormuş iyice sinirlendi aldı kucağına o sivilceli fondotenli suratına yapıştırıyor. Bişi desem 5dk sonra çıkıcam bebek orada onun visfanında. Brn alabilir miyim dedim. Aldım, asla inanmazdım ben böyle şeylere nasıl sustu yavrum bi görseniz hemen sakinledi sesimi duyunca göğsüme koyunca. Sonra bidaha ağlattı yine aynısını yaptım hemen sustu, göğsümden alınca basıyor çığlığı kahroldum mahfoldu. Bide sebepsiz orada bizden ayrı. Benim de ne ameliyat yerim ağrıdı onun yanında ne belim hiç olmamış gibiydim çok üzüldüm. Yarın tedavi Red imzalayıp çıkabiliyor muyuz onu zorlayacağız. Karşında muhatap yok hemşire var şamslıysan zorlarsan asistan onların da karar yetkisi yok. Yarın bukadar dert anlattığımız insanlar değişecek sıfırdan tekrar anlat merakını acayip sınanıyorum yani sakin kalmak için
Hala elle masajla süt gelmiyor bebekte emiyor. Bugün gittiğimde de uyuyordu almıyor uyurken ağzına. Dardayım analar, yarın taburcu yum bebeğimizi bırakmazlarsa nasıl dönücez boluya