2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bende farkında olmadan yatıyorum malesef 😟

Günaydın canım valla bugün aynısını yaşadım sırt üstü nasıl uyumussam sola dönmek o kadar zor oldu ki sanki her yerim batmış gibi. Benim için nst.lerde eziyet olmuştur hep yatamam yatsam kalkamam

Ben de hep sırt üstü uyanıyoum. Ama aksine bana cok rahat geliyo. O kadar yastık koyuyorum sırta donmiyim dir gene donmüş oluyorum

Valla hiç bilemedim canım ama gebelik sürecinde boya kullanan çok oluyor bitkisel açıcılar varsa en azından kimyasal olmamasından daha iyidir.Botoks hamilelikte önerilmiyor .

Yok Zerefcim sırt üstü yatmakla ağrı artmaz kıramp gibimi ağrın son düzlüğe doğru gidiyoruz ağırlar ister istemez artıyor
sola yatınca sol bacağım kasılıyor o yüzden sırt üstüne geciyorum sanırım, amuda kalkıp uyucaz heralde ne tarafa dönsek dert

Çok geçmiş olsun. Bol bol sıvı tüket hakiki kuşburnu varsa sallama olanlardan değil öksürüğü çok güzel kesiyor içine birazda bal koy hemde c vitamini deposu Allah şifa versin 🤲🏻
bu hakiki kuşburnu nerede bulunuyor aktarlarda falan mi? ben de almak istiyorum ama her yere güvenim sıfır

Kusburnunun kuru meyvesini alacaksin kuzum kaynatacaksin yumusayinca biraz kasikla ez aromasi da gecsin ic
bu zamana kadar bildiğim tek kuşburnu😂
EE3AE905-AC4E-43A5-AB26-EF784410EDA3.webp

Kızlar günaydın. Eşim bu sabah çok kötü uyandı. Boğaz ağrısı, öksürük, hapşırık. Sırtım da ağrıyor diyor. İşin kötü tarafı benim de ağrıyor sırtım ama dünden beri camış gibi yatıyoruz. Yatmaktan mı hastalıktan mı yoksa benimki hamilelikten mi çözemedim. Kovid testi yapılıyor mu hala bilginiz var mı? Gitsem yaptırsam diyorum? Doktoruma haber verirdim duruma göre?
Yapılıyor eşim geçen hafta yaptırdı halsiz hissediyorum dedi kimse yokmuş sırada ama çok geç 7 saat sonra çıktı

bu hakiki kuşburnu nerede bulunuyor aktarlarda falan mi? ben de almak istiyorum ama her yere güvenim sıfır
Biz karadenizliyiz annem köyden getirtiyor kurutulmuş bi şekilde nerde satılır bilmiyorum 😕 bi kere pazarda görmüştüm sanki bi de güvenilir bi aktar varsa tanıdığınız orda bulabilirisniz belki

sola yatınca sol bacağım kasılıyor o yüzden sırt üstüne geciyorum sanırım, amuda kalkıp uyucaz heralde ne tarafa dönsek dert
Bende uykumda hep sağa dönmüş uyanıyorum korkarak dönüyorum hemen sola 🤦🏻‍♀️ Geçen ilk defa nstye girdim 20 dk kadar sırtüstü yattım kalkarken her yerim ağrıyordu benimde.

Biz karadenizliyiz annem köyden getirtiyor kurutulmuş bi şekilde nerde satılır bilmiyorum 😕 bi kere pazarda görmüştüm sanki bi de güvenilir bi aktar varsa tanıdığınız orda bulabilirisniz belki
Bizde karadenizliyiz annem köyden hiç kuşburnu getirmedi ya 😀 anca ıhlamur doldurmuş evi 😀

Günaydın kizlar
Banada dua edermirmisiniz dünden beri hastanede yatıyorum suyum azalmış bebeğin gelişimi iki hafta geri protein kacagida hafif başlamış doğum olabilir ama daha çok küçük çok korkuyorum henüz 1400 gram iki hafta daha bekler inşallah
Günaydın canım. Farkedilmiş ve gözetim altında olmanız büyük şans 🍀 inş bekler dediğin gibi ama yıl başını beraber geçirmek isterse de, haftası ilerde nasılsa. İnş sorun da olmaz zaten. Geçmiş olsun.

Günaydın canım. Farkedilmiş ve gözetim altında olmanız büyük şans 🍀 inş bekler dediğin gibi ama yıl başını beraber geçirmek isterse de, haftası ilerde nasılsa. İnş sorun da olmaz zaten. Geçmiş olsun.
Haftası ileri ama gelişimi iki hafta geri 1400gram miniğim daha

8 yıl önce yaptığım doğumda bile ne ip ne bandaj vardı. Sıktılar opsite ı daha hastanede banyo yaptım. Şuan 30x50 cm gibi devasal bi bandaj var. Kanamam neredeyse bitti ama inan sormak bile istemiyorum buradakilere normal mi diye. İlk doğum sonrası kum torbaları dan sanırım baya fazlaydı kanama.

Yarına kalmayacsklsr heralde biz kalır mıyız bilmiyorum kuzum bu gece çıkartalım sizi dedi Dr visitte, biz bebek burada bi gün daha kalalım dedik. Sabahtan çıkartmszlarsa gel kuzum işin de yoksa, laflarız.

Sadece gözlem canım. 1.badamak bile değil tüm bebekler stabil onun olduğu odada. Ama kesinlikle yasak günde 1e zor ikna ettim. 50 tane güvenlikten geçiyorsun telefon onayı gelmezse geçiriyorlar. Yürüyerek gidemiyorsun taşıma için gelecek hastabakıcıları bekliyorsun. Gerçekten rezil bir kast sistem var. İşte tek umudumuz tedavi Red imzalamak şuan umarım kabul ederler
Canım gözün aydın zorlu süreç geçti çok şükür sağlıkla İpek kıza kavustun.Rabbim tez zamanda sağlıkla minnosla beraber evinize dönmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻 yeni gördüm. Meleğimizin bahtı hep güzel olsun inşallah.

arkadaşlar mrb. Benim bebeğimin kafa gelişimi 2 hafta önde. Doktorumuz bu yüzden normal doğum zor olur riske atmayalım dedi. Büyük ihtimal sezeryan görünüyor. Bizim gibi olan var mı

arkadaşlar mrb. Benim bebeğimin kafa gelişimi 2 hafta önde. Doktorumuz bu yüzden normal doğum zor olur riske atmayalım dedi. Büyük ihtimal sezeryan görünüyor. Bizim gibi olan var mı
gelişimin 2’hafta önde veya geride olması normal kabul ediliyor ama kafa gelişimini bilmiyorum. bence birkaç doktor görüşü daha alabilirsiniz

ç
Bende uykumda hep sağa dönmüş uyanıyorum korkarak dönüyorum hemen sola 🤦🏻‍♀️ Geçen ilk defa nstye girdim 20 dk kadar sırtüstü yattım kalkarken her yerim ağrıyordu benimde.
ya bende dün nst sonrası bel ağrısından mahvoldum kuyruk sokumum hala deli gibi ağrıyor, bebişte az kilo almış dedi dr T the economist yumurta benim bebeye aldırmamış bak günde 2 tane mutlaka yerim severim🥹

Back
X