2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yok canım senin hikayen de bana benziyor. Ben de diyetisyene gittim. Hatta son üç ay kilo verdim ama bebek almaya devam etti. 4 kg doğdu zaten.
o zaman genetik olabilir bebek kilolu doğmak istiyor diyebilir miyiz 🤦🏻‍♀️ 😂
şeker ölçümü yapıcam haftaya tekrar çağırdı bakalım bu hafta dikkat edeyim ne olacak 🤷🏻‍♀️ karnımda da C çeklinde duruyor kafa yukarda ayaklar aşağıda bu da dönmezse oğlum gibi makat geliş olacak 🤷🏻‍♀️

Daha once doğum yaptin mi canim? Bende simdi doguma hazirlik egitimi alsam diyorum ama instagramda o kadar cok kisi var ki hangisi iyidir nasil secicez kaldim oyle. Kendim youtubedan videolar izledim orada da aksine ilk faz gectikten sonra yani 5 6 cmden sonra asil doğum sancilarinin başladığını soyledi ebe. Bir de bebek cikarkenki aci anini dusunerek epidural istiyorum. Bazi yorumlarda 4,5 cm olunca takilanlari okudum demekki doktorun kendi insiyatifi de var.
Doğum yapanlar bebeğin çıkış anının değilde ıkınma ve sancı sürecinin zor olduğunu söylüyoe hep. Bende çıkış anından korkuyorum 😂 ama hissedememek daha kötü değil mi ya epiduralle 🫠

Doğum yapanlar bebeğin çıkış anının değilde ıkınma ve sancı sürecinin zor olduğunu söylüyoe hep. Bende çıkış anından korkuyorum 😂 ama hissedememek daha kötü değil mi ya epiduralle 🫠
Epidurali veren ekip cok önemliymiş önemliymiş genelde amac ikinmayi etkilemeyecek dozda vermek o an konfor sağlamak anneye ama her ekip tutturabilir mi bilemiyorum canim. Benim cesaretim ancak epidurale yeter

Doktor beklerse sancıyla döner diyorlar ama bilemiyorum irileştikçe dönmeleri de zor oluyor 🤦🏻‍♀️ ilk doğumda yeni hekimler vardı ayak çıkışlı olduğunu görünce şoka girmişlerdi 😂 dönmüyorsa eğlenmeye bakmak lazım
cocikim nasıl isterse öyle gelsin saygı duyuyorum ama sezaryenden çok korkuyorum :rolleyes:

Nasil ki vajiyi yendik bunu da hallederiz be kuzu.
Aslinda haklisin her sey kafamizda. Vajide de oyle değil miydi kasmayinca yoluna girdi olmaz sandiklarimiz. Bedenimiz buna uygunsa bebeğimiz da uygunsa doktor onay veriyorken niye dusunmeyelim. Hem gerektiğinde epidural alabilecek olmak beni rahatlatti hala bi garanticilik var 😂dün yine konustum doktorumla. Normal olarak basliyoruz eğer anne dayanamazsa epidural takıyoruz dedi. Önden bir prosedürü yokmus. Bazen anneler gerek duymuyorum sancilarimi karsilayabiliyorum diyorlar bazen de epidural istemeyen istemeye basliyor tamamen doğum anıyla alakali dedi. Ben direk isterim gibi😁
Halledicez kuzum insaAllah bunuda🥰🤲

Kızlar çok çok az miktarda enfeksiyon varmış ağrı yapmazmış benim çok sancım var kaç gündür sağlık ocağındaki doktor ilaç veremem hastaneye git sancın var senin dedi eşimi bekliyorum
Canım nstye girdinmi sancı derken nerenden geliyor böyle durumlarda kasılma sertleşmeyse druna bir danış endol içmene izin verirse rahatlayabilirsin belki

Ayyy ciğer geliştiriciyi vurdurdum 2 ampul bi saat oldu belim karnım ağrıyo gibi adet sancısı gibi hissediyorum psikolojiktir inşallah yeaaa 2sini de yarın vurulcm ayyy çok korktum ben
Gecen hafta carsamba persembe vuruldum ama bana bir gün bir doz oteki gun bir doz seklinde vuruldu. Nstde kasilmam ve taşikardim oldu bilmiyorum iğne yüzünden mi. Başka bi sanci ağrı yapmadi bende. Bu haftalarda hic igne oncesi sanci hissetmemis miydin?

Kızlar çok çok az miktarda enfeksiyon varmış ağrı yapmazmış benim çok sancım var kaç gündür sağlık ocağındaki doktor ilaç veremem hastaneye git sancın var senin dedi eşimi bekliyorum
Geçmiş olsun canım stres yapma sakın daha çok sancın çıkar bu aylarda bir miktar sancı normal ama şuan ne kadar sancı çektiğini bilmiyorum tabiki. Haberdar etmeyi unutma emi müsait olursan 💗

Back
X