2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ohhh ne güzel o işleri de halletmişsin kuzu varsa görsel paylaşın bize de fikir olur çok ta hesaplı yaptırmışsın

Görseli varmı canım nerde yaptırdın çok iyi yapmışsın aradan çıkmış
Bende çikolata yaptırmak istiyorum ama isimleri de yazdırmaya çok hevesliydim şimdi yaklaştıkça isimlerden emin miyiz acaba diye kafamız karışmaya başladı ya bebeler küsmese bari

Hayat bu kadar hassas olunacak yer değil ya 😀 ocak annelerinde mi ne okudum kadının 2. Sezeryanı olmuş idrar torbasını bile kesip tekrar dikmişler olabilir yani böyle şeyler. Napacaz doğurmucaz mı?
Ekonomist sende iyice survivor modundasın 😂😂😂 valla tırnağı kırılsa nazlanan hatunların yanında biz seyitonbaşı gibi kalırız. Ben de güya videoyu izlemicektim izlediğim gibi ardı ardına bi 10 tane izledim biraz tuhaf oldum yalan yok ama daha çok bunu nasıl tüm dünyaya yayınlıyor kısmında tuhaf oldum 😂😂😂 o kadar tuhaf gelmedi. Eskiden bizim Türk filmlerinde dizilerinde samanlıkta doğururlardı çok garipsemedim evde doğurmayı 😂

Elifcimm aşırı sevindim 😍 sen yeter ki rahat uyu ama dualarin icinde cok teşekkür ediyorum😍😍😍 bende queenden öğrenmiştim baş mimarimiz kendisi😍🤗
Ondan da Allah bin kere razı olsun İpek böceğiyle tez zamanda evine geçsin inşaallah aminnnnn 😍🥰🥰🥰 🤲🏻

31 den beri bas asagi kuzum ama totosu gobek deligimin ustunde orasi kocaman oldu resmen bu hafta daha bi buyudu gobegim. Ayagini dayiyor bazen kaburgama falan sipişim

35 bitecek benim kuzum
Senin baya olmuş işte benim 30-31 sizin 35e denk gibi genelde 35te doğarlarmış inşallah beklerler 35i ya ciğer geliştirici etki etti mi ki acaba daha 2 gün oldu vurulalı ama

Ekonomist sende iyice survivor modundasın 😂😂😂 valla tırnağı kırılsa nazlanan hatunların yanında biz seyitonbaşı gibi kalırız. Ben de güya videoyu izlemicektim izlediğim gibi ardı ardına bi 10 tane izledim biraz tuhaf oldum yalan yok ama daha çok bunu nasıl tüm dünyaya yayınlıyor kısmında tuhaf oldum 😂😂😂 o kadar tuhaf gelmedi. Eskiden bizim Türk filmlerinde dizilerinde samanlıkta doğururlardı çok garipsemedim evde doğurmayı 😂
Aslında ben tam da tırnağı kırılsa nazlanan hatun grubundayım ama bu grup beni survivor etti 😀

Senin baya olmuş işte benim 30-31 sizin 35e denk gibi genelde 35te doğarlarmış inşallah beklerler 35i ya ciğer geliştirici etki etti mi ki acaba daha 2 gün oldu vurulalı ama
Canım ciğer geliştiriciyi erken doğumu aniden başlayanlara bile vuruyorlarmış. 12-24 saat içinde bile etki ediyormuş sanırım. Burada okumuştum kim paylaşmıştı acaba 🤔

31 den beri bas asagi kuzum ama totosu gobek deligimin ustunde orasi kocaman oldu resmen bu hafta daha bi buyudu gobegim. Ayagini dayiyor bazen kaburgama falan sipişim

35 bitecek benim kuzum
Biz de böyleyiz ya benimki 26 da döndü ama bu hafta o kadar hareketli ki sanırım totosunu devamlı göbek deliğinin oraya geriyor, içeride bı yerleri tekmeliyor, en zoru mesaneyi zorlaması, ilk defa bu aksam yanların ağrı yaptı ama şimdiye kadar kaburgalara bı ağrısı olmadı 🧿

Oyy Eylul anneleri topikleri de acildi mi☺☺☺hayirli olsun bebeğiniz. Zaman hizli gecicek sizde bi bakicaksiniz vakti gelmis😊
Teşekkür ederim sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah. Evet zaman hızlı geçiyor Mart 2013 annesiydim kadınlar kulübünde şimdi Eylül 2023 annesi olacağım inşallah ☺️

Teşekkür ederim sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah. Evet zaman hızlı geçiyor Mart 2013 annesiydim kadınlar kulübünde şimdi Eylül 2023 annesi olacağım inşallah ☺️
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 bende 2013 ocak annesiydim nasipse 2023 şubat annesi olacağım oğlum gibi 36 larda gelmek isterse ocak annesi oluyorum 😊💗

günaydın🌷
geceler kabus gibi🤦🏼‍♀️
göbeğim her yerim o kadar ağrıdı ki tüm gece nasıl yatsam olmuyor saat başı uyanmışımdır
neden böyle oluyor🥺
şimdi kalkar kalkmaz yastık siparişi verdim burada övülenden😄 yastığım var U şeklinde olanlardan ama artık işe yaramıyor sanırım
bi de diğerini deniyim

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 bende 2013 ocak annesiydim nasipse 2023 şubat annesi olacağım oğlum gibi 36 larda gelmek isterse ocak annesi oluyorum 😊💗
Teşekkür ederim sizler de sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah. 10 yıl sonra yeniden tatli heyecanlar.. Ben 41+0 da sezeryanla doğurmustum 🤦

günaydın🌷
geceler kabus gibi🤦🏼‍♀️
göbeğim her yerim o kadar ağrıdı ki tüm gece nasıl yatsam olmuyor saat başı uyanmışımdır
neden böyle oluyor🥺
şimdi kalkar kalkmaz yastık siparişi verdim burada övülenden😄 yastığım var U şeklinde olanlardan ama artık işe yaramıyor sanırım
bi de diğerini deniyim
Günaydın canım bende bu hafta başladım geceleri derin ağrılar içinde zırt pırt kalkmaya. 💗 O yastıktan alayım bari bende. Para vermeyeyim diyordum ama denicem artık

Back
X