Ya mimoza kız seni yerimYarın sende 3 lü sayılara düşeceksin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya mimoza kız seni yerimYarın sende 3 lü sayılara düşeceksin![]()
Farketmemiştim olacak ya. Aklım afrikalı zayıf çocuğumdaYa mimoza kız seni yerimfarketmiştim he. Allah hepimizin bebesine sağlık versin, sağlıkla kucağımıza alalım zamanında inşallah
![]()
AminÇok güzelmiş canım ağız tadıyla yemek nasip olsun inşallahnerde yaptırdın
Hayırlısı olsun canım ben de sez olacağım da henğz tarih vermedi doktor. Kasılma bence yorulmaktan da çok oluyor.2 Şubat nasipse 32. Haftada bu şekilde konuştuk ama dr ilerleyen durumda sorun olur sancı olur değişiklik yapabiliriz demişti
Ver bu akşam aşırı kasılma var yalancı deselerde fena bu sancı kasılma ya![]()
33+1’de 2100 gr dı doktor gayet iyi normal dedi. Ki bizim doktor kiloyu hiç sevmez. Bence normal seninki de ya.Doktor bebek şişko diyor, bu takvime bakıyorum normal. Bu takvimde mi bi tuhaflık var ya. 1900 gr gibi dedi, haftası da normalde ben 32+4üm 33 çıktı. Çok fark yok. Doktor zayıf seviyor heralde anlamadımBurada siz yazıyorsunuz kilolaları gayet fazla fazla ya, iri diyor mu doktorlarınız?
Amin canım inşallahYa mimoza kız seni yerimfarketmiştim he. Allah hepimizin bebesine sağlık versin, sağlıkla kucağımıza alalım zamanında inşallah
![]()
Bende dün gittim canım 32+2 de 2100 kg çıktı haftası ile uyumlu dedi ne önde ne şişko demedi hiç 32 haftalık diye de tekrarladı hattaDoktor bebek şişko diyor, bu takvime bakıyorum normal. Bu takvimde mi bi tuhaflık var ya. 1900 gr gibi dedi, haftası da normalde ben 32+4üm 33 çıktı. Çok fark yok. Doktor zayıf seviyor heralde anlamadımBurada siz yazıyorsunuz kilolaları gayet fazla fazla ya, iri diyor mu doktorlarınız?
At canım bakayım bendeAminKemeraltında canım istersen atarım özelden kartını
İri demedi ama gelisimi ileri dediDoktor bebek şişko diyor, bu takvime bakıyorum normal. Bu takvimde mi bi tuhaflık var ya. 1900 gr gibi dedi, haftası da normalde ben 32+4üm 33 çıktı. Çok fark yok. Doktor zayıf seviyor heralde anlamadımBurada siz yazıyorsunuz kilolaları gayet fazla fazla ya, iri diyor mu doktorlarınız?
BOYLA ORANTILI OLABİLİR. BENİM GECTİGİM HAFTALARDA Bİ MUAYNEDE kilosunu soyledi sonra normal ama uzun bebegımız. boya gore normal kilo dedi.. belki boyuna gore kilosu fazla gelmiştir.Doktor bebek şişko diyor, bu takvime bakıyorum normal. Bu takvimde mi bi tuhaflık var ya. 1900 gr gibi dedi, haftası da normalde ben 32+4üm 33 çıktı. Çok fark yok. Doktor zayıf seviyor heralde anlamadımBurada siz yazıyorsunuz kilolaları gayet fazla fazla ya, iri diyor mu doktorlarınız?
Yani bana da normal geliyor ama33+1’de 2100 gr dı doktor gayet iyi normal dedi. Ki bizim doktor kiloyu hiç sevmez. Bence normal seninki de ya.
32de 2100 normal diyorsa benimki de normal yaBende dün gittim canım 32+2 de 2100 kg çıktı haftası ile uyumlu dedi ne önde ne şişko demedi hiç 32 haftalık diye de tekrarladı hatta
33de kaçtı senin hatırlıyor musunİri demedi ama gelisimi ileri dedi
Boy ölçmüyoruz dedi ya bana ama ileri olan göbek çevresi sanırım ondan olabilir dediğin gibi. İleri dediği de 3 gün yaBOYLA ORANTILI OLABİLİR. BENİM GECTİGİM HAFTALARDA Bİ MUAYNEDE kilosunu soyledi sonra normal ama uzun bebegımız. boya gore normal kilo dedi.. belki boyuna gore kilosu fazla gelmiştir.
Boyu fl ölçüsünü 7 ile çarparak hesaplayabilirsin. Göbek çevresi ileri diye demiş olabilir belki bana da 32de 2kgye normal dedi ben şekerim olduğu için özellikle iri mi diye soruyorumYani bana da normal geliyor amaanlamadım gitti. Bi özele mi gitsem, cihazları çok iyi değil yani zaten
32de 2100 normal diyorsa benimki de normal yadaha önce bi diyet geçmişim olunca hamilelikte yani dedim çok iriyse dikkat edeyim yediklerine ama değil de gibi çocuk
33de kaçtı senin hatırlıyor musun
Boy ölçmüyoruz dedi ya bana ama ileri olan göbek çevresi sanırım ondan olabilir dediğin gibi. İleri dediği de 3 gün ya![]()
Yani ileri dediği 3 gün çok ciddi bi ilerikik değil. Neyse dur bakim bi ben özele mi baktırsam merak ettim. Flyi de ölçüyor muhtemelen de, sormadım kaç diye hiç.Boyu fl ölçüsünü 7 ile çarparak hesaplayabilirsin. Göbek çevresi ileri diye demiş olabilir belki bana da 32de 2kgye normal dedi ben şekerim olduğu için özellikle iri mi diye soruyorum![]()
33+3 te 2330duYani bana da normal geliyor amaanlamadım gitti. Bi özele mi gitsem, cihazları çok iyi değil yani zaten
32de 2100 normal diyorsa benimki de normal yadaha önce bi diyet geçmişim olunca hamilelikte yani dedim çok iriyse dikkat edeyim yediklerine ama değil de gibi çocuk
33de kaçtı senin hatırlıyor musun
Boy ölçmüyoruz dedi ya bana ama ileri olan göbek çevresi sanırım ondan olabilir dediğin gibi. İleri dediği de 3 gün ya![]()
Maşallah seninki işte tamam yani33+3 te 2330du