Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağda yapamıyorsan ya da yaptıramıyorsan kesmeyen jiletler var kendinden köpüren gillette venus gibi. Yinede dikkatli kullan tabii ama göremediğin yerleri bunla alabilirsin kolay kolay kesmiyorKizlar, zaten tüylü idim hamilelikte coştu. Ama artık bazı yerlere yetişemiyorum. Eşimde farkında dün ben yardım edeyim mi dedi. Utandım bişi demedim. Kuaförler pis geliyor annem desen belden pilatinli eğilemez. Bacım arkadasimda yok yakınımda siz nasıl hallediyorsunuz.?
Yaptıralı 2 yıl oldu yeni bişi çıkmadıysa en son ben buz lazer yaptırmıştım diğerinin acısına dayanmak çok zoğrrr özellikle benim gibi çok kıllı biriysenizBende yatıp karşıma ayna koyuyorum jiletle alıyorum bi tasta su ama artik eşimden yardım isticem lazeri hiç yaptırmadım doğumdan sonra düşünüyorum bunun içinde sizden öneri bekliyorum ne çeşit bir lazer yaptırmalıyım hic bir fikrim yok![]()
Ben jiletle hallediyorum ozel bolgeyi ya lazerliydim ama cikinca mecbur jiletle devam ettim baska sorunlu yerim yok sukur kiKizlar, zaten tüylü idim hamilelikte coştu. Ama artık bazı yerlere yetişemiyorum. Eşimde farkında dün ben yardım edeyim mi dedi. Utandım bişi demedim. Kuaförler pis geliyor annem desen belden pilatinli eğilemez. Bacım arkadasimda yok yakınımda siz nasıl hallediyorsunuz.?
Canım seni korkutmak istemem ama doktora git istersen preklamsi için şüphelenmemiz gereken durum sağ göğüs ağrısı falan demişti bana doktorum tansiyonun vs falan normal mi belki de bebe yukarı çıktığı içindir ben pimpirik olduğum için en kötüsünü düşünüyorum hep sana da saldım zehiri ama yine de tedbir al diye diyorumHerkesin kasılma ağrısı var benim kaburga ağrım var bugün artık çift taraflı oldu iyi değilim vallahi ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum![]()
Canım ben lazerliyim bikini bölgesini rol on ağdayı ısıtıp parmaklarıma alıp görmeden kılları resmen yolarak yapıyorum Az olduğu için kısa sürüyor gerçi Bacak kol onlar jiletKizlar, zaten tüylü idim hamilelikte coştu. Ama artık bazı yerlere yetişemiyorum. Eşimde farkında dün ben yardım edeyim mi dedi. Utandım bişi demedim. Kuaförler pis geliyor annem desen belden pilatinli eğilemez. Bacım arkadasimda yok yakınımda siz nasıl hallediyorsunuz.?
Tansiyon yok sanırım gaz sıkışması gibi bişey bebeğimin hareketleri normal zaten 4 gün oldu doktora gideli ama tabi geçmezse doktora giderimCanım seni korkutmak istemem ama doktora git istersen preklamsi için şüphelenmemiz gereken durum sağ göğüs ağrısı falan demişti bana doktorum tansiyonun vs falan normal mi belki de bebe yukarı çıktığı içindir ben pimpirik olduğum için en kötüsünü düşünüyorum hep sana da saldım zehiri ama yine de tedbir al diye diyorum![]()
Sadece özel bölgem kıl var diğer yerlerimde doğru düzgün çıkmıyor ama ben komple yaptırım kurtulmayı düşünüyorumYaptıralı 2 yıl oldu yeni bişi çıkmadıysa en son ben buz lazer yaptırmıştım diğerinin acısına dayanmak çok zoğrrr özellikle benim gibi çok kıllı biriyseniz![]()
G gunesli gunler ’e soruyoz bacım. Biz de bu akşam nohut pilav varT the economist akşam menüsünü kime soruyorduk benim b12 komple bitti herlde acayip unutkanım akşama ne yemek yapçam help pls analaar![]()
Çorba yapmadın mı
Ne çorbası ya. Yanına cacık yapacam dolapta iki salatalık ölmek üzere. 3 çeşit oluyor. Su da koyunca 4 çeşit yeterÇorba yapmadın mı![]()
Hahahha ekmeği saymamışsın 5 çeşit oo daha ne olsunNe çorbası ya. Yanına cacık yapacam dolapta iki salatalık ölmek üzere. 3 çeşit oluyor. Su da koyunca 4 çeşit yeter![]()
Akşam ekmek yemiyoz bacım o yüzden yoksa atlar mıyımHahahha ekmeği saymamışsın 5 çeşit oo daha ne olsun![]()
Evet ben de zinciri kırma yaptım 10 sayfa okuyorum gündeG gunesli gunler iki gündür 5 sayfa kitap okuyorum sen de okuyon mu? :)
Tıraş bıçağıyla benKizlar, zaten tüylü idim hamilelikte coştu. Ama artık bazı yerlere yetişemiyorum. Eşimde farkında dün ben yardım edeyim mi dedi. Utandım bişi demedim. Kuaförler pis geliyor annem desen belden pilatinli eğilemez. Bacım arkadasimda yok yakınımda siz nasıl hallediyorsunuz.?
Tüy dökücü önermiyor doktorHer ne kadar hijyen olmasa da kuaför olabilir canım. Yada jilet kullanacaksın. Ben daha jilet kullanmadım hiç. En son ağda bandını peteğin üstüne koydum ısıttım ondan sonra ağda yaptım kalanın üzerinden epilasyon aleti ile geçtim. Rabbim kıllarımla doğuma gitmeyi nasip etmesin inşallah korkuyorum. Her zaman temiz olmak isterim. Hamilelik zor bir dönem. Tüy dökücü falan da hiç kullanmadım nasıldır bilmem
Neydi cahide miydi kadın almanyalıT the economist akşam menüsünü kime soruyorduk benim b12 komple bitti herlde acayip unutkanım akşama ne yemek yapçam help pls analaar![]()
Geçmiş olsun canım inşallah bir şey olmayacak merak etmeKızlar bugün 32+5 yıl hafif hafif kasilmalarim vardı doktora gittim nts de hafif sancı ve bebeğin kalp atışında hafif bozukluklar çıktı serum takıldı şimdi 3.kez nts bagaldilar dua edin olur mu neden buraya yazdığımı da bilmiyorum içimi dökmek istedim inşallah bebeğime birşey olmaz
Yok benmişim o yaNeydi cahide miydi kadın almanyalıben de unuttum yoksa Nermin miydi