2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bende yatıp karşıma ayna koyuyorum jiletle alıyorum bi tasta su ama artik eşimden yardım isticem lazeri hiç yaptırmadım doğumdan sonra düşünüyorum bunun içinde sizden öneri bekliyorum ne çeşit bir lazer yaptırmalıyım hic bir fikrim yok🤷‍♀️

Kizlar, zaten tüylü idim hamilelikte coştu. Ama artık bazı yerlere yetişemiyorum. Eşimde farkında dün ben yardım edeyim mi dedi. Utandım bişi demedim. Kuaförler pis geliyor annem desen belden pilatinli eğilemez. Bacım arkadasimda yok yakınımda siz nasıl hallediyorsunuz.?
Ağda yapamıyorsan ya da yaptıramıyorsan kesmeyen jiletler var kendinden köpüren gillette venus gibi. Yinede dikkatli kullan tabii ama göremediğin yerleri bunla alabilirsin kolay kolay kesmiyor

Bende yatıp karşıma ayna koyuyorum jiletle alıyorum bi tasta su ama artik eşimden yardım isticem lazeri hiç yaptırmadım doğumdan sonra düşünüyorum bunun içinde sizden öneri bekliyorum ne çeşit bir lazer yaptırmalıyım hic bir fikrim yok🤷‍♀️
Yaptıralı 2 yıl oldu yeni bişi çıkmadıysa en son ben buz lazer yaptırmıştım diğerinin acısına dayanmak çok zoğrrr özellikle benim gibi çok kıllı biriyseniz 😂

Kizlar, zaten tüylü idim hamilelikte coştu. Ama artık bazı yerlere yetişemiyorum. Eşimde farkında dün ben yardım edeyim mi dedi. Utandım bişi demedim. Kuaförler pis geliyor annem desen belden pilatinli eğilemez. Bacım arkadasimda yok yakınımda siz nasıl hallediyorsunuz.?
Ben jiletle hallediyorum ozel bolgeyi ya lazerliydim ama cikinca mecbur jiletle devam ettim baska sorunlu yerim yok sukur ki

Herkesin kasılma ağrısı var benim kaburga ağrım var bugün artık çift taraflı oldu iyi değilim vallahi ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum 😟
Canım seni korkutmak istemem ama doktora git istersen preklamsi için şüphelenmemiz gereken durum sağ göğüs ağrısı falan demişti bana doktorum tansiyonun vs falan normal mi belki de bebe yukarı çıktığı içindir ben pimpirik olduğum için en kötüsünü düşünüyorum hep sana da saldım zehiri ama yine de tedbir al diye diyorum 🫣

Canım ben lazerliyim bikini bölgesini rol on ağdayı ısıtıp parmaklarıma alıp görmeden kılları resmen yolarak yapıyorum Az olduğu için kısa sürüyor gerçi Bacak kol onlar jilet

Canım seni korkutmak istemem ama doktora git istersen preklamsi için şüphelenmemiz gereken durum sağ göğüs ağrısı falan demişti bana doktorum tansiyonun vs falan normal mi belki de bebe yukarı çıktığı içindir ben pimpirik olduğum için en kötüsünü düşünüyorum hep sana da saldım zehiri ama yine de tedbir al diye diyorum 🫣
Tansiyon yok sanırım gaz sıkışması gibi bişey bebeğimin hareketleri normal zaten 4 gün oldu doktora gideli ama tabi geçmezse doktora giderim 🤗

Yaptıralı 2 yıl oldu yeni bişi çıkmadıysa en son ben buz lazer yaptırmıştım diğerinin acısına dayanmak çok zoğrrr özellikle benim gibi çok kıllı biriyseniz 😂
Sadece özel bölgem kıl var diğer yerlerimde doğru düzgün çıkmıyor ama ben komple yaptırım kurtulmayı düşünüyorum 😂

Tıraş bıçağıyla ben 😁

Her ne kadar hijyen olmasa da kuaför olabilir canım. Yada jilet kullanacaksın. Ben daha jilet kullanmadım hiç. En son ağda bandını peteğin üstüne koydum ısıttım ondan sonra ağda yaptım kalanın üzerinden epilasyon aleti ile geçtim. Rabbim kıllarımla doğuma gitmeyi nasip etmesin inşallah korkuyorum. Her zaman temiz olmak isterim. Hamilelik zor bir dönem. Tüy dökücü falan da hiç kullanmadım nasıldır bilmem
Tüy dökücü önermiyor doktor 🙏

Kızlar bugün 32+5 yıl hafif hafif kasilmalarim vardı doktora gittim nts de hafif sancı ve bebeğin kalp atışında hafif bozukluklar çıktı serum takıldı şimdi 3.kez nts bagaldilar dua edin olur mu neden buraya yazdığımı da bilmiyorum içimi dökmek istedim inşallah bebeğime birşey olmaz

Kızlar bugün 32+5 yıl hafif hafif kasilmalarim vardı doktora gittim nts de hafif sancı ve bebeğin kalp atışında hafif bozukluklar çıktı serum takıldı şimdi 3.kez nts bagaldilar dua edin olur mu neden buraya yazdığımı da bilmiyorum içimi dökmek istedim inşallah bebeğime birşey olmaz
Geçmiş olsun canım inşallah bir şey olmayacak merak etme 🙏❤️

Back
X