- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.939
- 683
Ben çok titizim böyle konularda sanırım kullanamam içim almaz canım.Hastanede havlu oluyormuş ama ben bi tane aldım nolur nolmaz diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok titizim böyle konularda sanırım kullanamam içim almaz canım.Hastanede havlu oluyormuş ama ben bi tane aldım nolur nolmaz diye![]()
O zaman battaniye reis unvanını sana devrediyorumGüle güle giymek nasip olsun kuzuma![]()
battaniye battaniye dedin öyle bir işlemişsin ki bana saysam en az 20 tane battaniye var yıkadım astım ya şok oldum
ne ara almışım hala gözüm alamadıklarımda. 7 tane penye 3-4 adet pazen bi o kadar müslin ve pike tarzı var kundak var varda var
Bende 2 takım pijama koydum hastanenin doğum için istediği bi liste var. 3 pijama bir gecelik yazıyor2 takim pijama koydum kuzu bornoz degil de havlu koydum
Teşekkür ederiz teyzesiMaşallah nazar değmesin![]()
kilosu da çok güzel boyu da. Tam haftasında
Ben gecelikle rahat edemem diye almadim ya yataga girince toplanir gelen giden olur acilir falan bana uygun degil hic. Ha alttan muayene icin rahat olur ama bilmem kış gunu bana pek mantikli gelmediBende 2 takım pijama koydum hastanenin doğum için istediği bi liste var. 3 pijama bir gecelik yazıyorGecelik hiç almadım bile çok gerek olur mu ki zaten doğum sırasında gecelik gibi bişi giydiriyor hastane
Cesaret değil de erinmek diyelim çok eriniyorum ya ablam olsa yüz kere yıkayıp ütüleyip bozup tekrar yerleştirmişti hatta öyle bir insan. Ben çok düzenliyimdir ama her şeyimi hep son ana bırakırımAaa bende cumartesi pazar yıkadım en sona ben kaldım sanıyordumbirde hafta olarak benden ilerisin cesaretine maşallah
Ben kendim için değil ama annem için götürücem refakatçi olarak kalıcak ve kendisi başak burcuKızlar hastane için çarşaf yastık kılıfı filan götürecek misiniz kendinize ne düşünüyorsunuz bu konuda![]()
Ay ne güzel dal gibi anne olacaksın maşallah nazar değmesinTeşekkür ederiz teyzesitüm bebeklerimize nazar değmesin hepsi güzelce büyüsün inşallah. Bir de ben 45 kiloyum
doktor da yanındaki asistanlar da çok gülüyor göbekli oğluma ben böyle çirozken
![]()
sen 45 kiloysan beben 2.5 kiloysa 2 kilo da suyu plesantası olsa e bu durumda sen aslında yoksunTeşekkür ederiz teyzesitüm bebeklerimize nazar değmesin hepsi güzelce büyüsün inşallah. Bir de ben 45 kiloyum
doktor da yanındaki asistanlar da çok gülüyor göbekli oğluma ben böyle çirozken
![]()
ay bende almadım gecelik. ben babanneyim dizlerim üşür :)Bende 2 takım pijama koydum hastanenin doğum için istediği bi liste var. 3 pijama bir gecelik yazıyorGecelik hiç almadım bile çok gerek olur mu ki zaten doğum sırasında gecelik gibi bişi giydiriyor hastane
hayatı bu kadar sevmiyorumKızlar hastane için çarşaf yastık kılıfı filan götürecek misiniz kendinize ne düşünüyorsunuz bu konuda![]()
Kiz ben basak burcuyum ama goturmiycem carsaf falan gecen yatinca da hic rahatsiz olmadim her seyi vakumlu posette tertemiz getirdiler valla annem icin de benim icin de sampuani havlu kagidi tuvalet kagidi sabunu sac kurutmasina kadar her seyi var hastanenin 1 gece yatmam iyi oldu tecrubelendim biraz etrafi kesfettBen kendim için değil ama annem için götürücem refakatçi olarak kalıcak ve kendisi başak burcu![]()
Ayy başak analar çok zor sende başak ana olcanKiz ben basak burcuyum ama goturmiycem carsaf falan gecen yatinca da hic rahatsiz olmadim her seyi vakumlu posette tertemiz getirdiler valla annem icin de benim icin de sampuani havlu kagidi tuvalet kagidi sabunu sac kurutmasina kadar her seyi var hastanenin 1 gece yatmam iyi oldu tecrubelendim biraz etrafi kesfett![]()
Yastık alırım canım belki ama çarşafa falan gerek yok gbKızlar hastane için çarşaf yastık kılıfı filan götürecek misiniz kendinize ne düşünüyorsunuz bu konuda![]()
Benim kasıklarım bazen yürütmeyecek kadar ağrıyor öyle diyeyim patlıyorlar resmen. Doktor bir şey demedi sıkıntı bir durum değil yani.Kızlar kasığımda sol tarafta bi sızı sancı var doğum sancısı değil eminim ki ama adım attıkça çok acıyor sizde böyle bir durum oldumu bu haftalarda perşembe randevumuz var