Günaydın canım. Anladım. Bende saf gibi dün akşam bu soruyu sordum ama gece boyu ağrıdan uyuyamadım o derece. Magnezyum da fayda etmedi zaten. Su an 35+3 üm. İnş bir hafta daha bekler ama içimden bi ses biraz zor diyor bi de su kasıntı olayı başladı geçen hafta zaten, gelecekse de gelsin ne diyim. İnş küvöze girmez tek dileğim. bugün doktora gideceğim.
Kocam ayısı da bugün toplantı bitince geleyim gidelim hastaneye demişti. Sonra üstünü giyinirken, 11 e kadar bekler misin dedi, biriyle bi işi varmış. Hatta 11 gibi gel iş yerime , ben oğlana bakayım sen nstye git dedi. Ben ağrım olmasa neden senden gelmeni belliyim ki; ağrım varken nasıl tek başıma gönderebiliyorsun sen beni diye de sitem ettim. Ama canımı sıktı. Ayı valla ayı yani. Su an kafasını duvarlara sürtsem iyi gelir. Sanki her gün sancım var diyip uzanıyormuşum nazlanıyormuşum gibi. Bi tane patlatsam. Oğlan uyansın ; arkadaşımla gideceğim hastaneye. Çantamı da götüreceğim. Ben ona muhtaç değilim zaten. Rabbim kimseye de etmesin onaylı konu ama. Al işte lohusa depresyon sebebi başlı başına. O hamile olsaydı ben ona böyle yapmazdım. Ya da annesi hasta olsa; o yine böyle yapmazdı eminim