2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Günaydın canım. Anladım. Bende saf gibi dün akşam bu soruyu sordum ama gece boyu ağrıdan uyuyamadım o derece. Magnezyum da fayda etmedi zaten. Su an 35+3 üm. İnş bir hafta daha bekler ama içimden bi ses biraz zor diyor bi de su kasıntı olayı başladı geçen hafta zaten, gelecekse de gelsin ne diyim. İnş küvöze girmez tek dileğim. bugün doktora gideceğim.
Kocam ayısı da bugün toplantı bitince geleyim gidelim hastaneye demişti. Sonra üstünü giyinirken, 11 e kadar bekler misin dedi, biriyle bi işi varmış. Hatta 11 gibi gel iş yerime , ben oğlana bakayım sen nstye git dedi. Ben ağrım olmasa neden senden gelmeni belliyim ki; ağrım varken nasıl tek başıma gönderebiliyorsun sen beni diye de sitem ettim. Ama canımı sıktı. Ayı valla ayı yani. Su an kafasını duvarlara sürtsem iyi gelir. Sanki her gün sancım var diyip uzanıyormuşum nazlanıyormuşum gibi. Bi tane patlatsam. Oğlan uyansın ; arkadaşımla gideceğim hastaneye. Çantamı da götüreceğim. Ben ona muhtaç değilim zaten. Rabbim kimseye de etmesin onaylı konu ama. Al işte lohusa depresyon sebebi başlı başına. O hamile olsaydı ben ona böyle yapmazdım. Ya da annesi hasta olsa; o yine böyle yapmazdı eminim
Canım benim bende olsam kırılırdım haftan da küçük değil anlıyorum seni ama belki de o an idrak edemedi eşin. Ya da işinden izin alması zor belki. Açıkça kırıldığını söyleyebilirsin o zaman anlayabilir erkeklerin hisleri bizim kadar güçlü değil

Çok geçmiş olsun. Ama bi şey kafama takıldı. Haftan çok ilerlemiş. Yani sancı çıkması durumunda, hala neden durduruyorlar ki ? Doğsalar küvöze de girmeyecekler zaten ya ondan diyorum. Alınan o ilaçların da zararı var her ne kadar durdursa da, artık gerekli değil gibi de ondan merak ettim.
Ben de anlamadım 37ye kadar kullan dedi dün 35+0di artık doğsa da sorun yok diye biliyorum

Korkuyorum bir gün yollarda doğuracaksın 😂 tut biraz daha içinde. Geçmiş olsun canım. İnşallah dayanır minik kuzu sizi çok özledi galiba 😊
Yok yok bu ilgiyi üstüne çekmek için yapıyo ben anladım gelmeye niyeti yok eve geldim yatıp dinlendim sancı kalmadı ya da var ben hissetmiyorum😂

Günaydın canım. Anladım. Bende saf gibi dün akşam bu soruyu sordum ama gece boyu ağrıdan uyuyamadım o derece. Magnezyum da fayda etmedi zaten. Su an 35+3 üm. İnş bir hafta daha bekler ama içimden bi ses biraz zor diyor bi de su kasıntı olayı başladı geçen hafta zaten, gelecekse de gelsin ne diyim. İnş küvöze girmez tek dileğim. bugün doktora gideceğim.
Kocam ayısı da bugün toplantı bitince geleyim gidelim hastaneye demişti. Sonra üstünü giyinirken, 11 e kadar bekler misin dedi, biriyle bi işi varmış. Hatta 11 gibi gel iş yerime , ben oğlana bakayım sen nstye git dedi. Ben ağrım olmasa neden senden gelmeni belliyim ki; ağrım varken nasıl tek başıma gönderebiliyorsun sen beni diye de sitem ettim. Ama canımı sıktı. Ayı valla ayı yani. Su an kafasını duvarlara sürtsem iyi gelir. Sanki her gün sancım var diyip uzanıyormuşum nazlanıyormuşum gibi. Bi tane patlatsam. Oğlan uyansın ; arkadaşımla gideceğim hastaneye. Çantamı da götüreceğim. Ben ona muhtaç değilim zaten. Rabbim kimseye de etmesin onaylı konu ama. Al işte lohusa depresyon sebebi başlı başına. O hamile olsaydı ben ona böyle yapmazdım. Ya da annesi hasta olsa; o yine böyle yapmazdı eminim
Canım benim çok hassassin sen şimdi o da biraz düşüncesiz davranmış ama şimdi kafanı ona takma bebisine odaklan

Simdi dpgumu sordu esim fiyatlandirmadan normal ucreti 11 binmis esnaf oldugu icin esnaf odasindan alacagi belgeyle 9300 e dusuyomus bence iyi gibi
Evet kesinlikle çok iyi burdaki medicana yılbaşından önce 13,500dü şimdi kaç oldu bilmiyorum. Kız doğuma oraya mı gelek 😂

Kızlar bişey sorcam. Benim bebiş babası biraz toplu olması hasebiyle diye düşünüyorum 😂 kilosu boyu 1 hafta önde çıkıyor bu bir sorun teşkil etmiyor heşryi sağlıklı çok şükür. Sorum şu normalde 14 şubat görünüyor doğum 1 hafta önden gittiği için makinede 3 şubat görünüyor doğum tarihi şimdi bu çocuk hangi tarihte gelir?

Canım benim allah yardımcın olsun 🙏 o kadar riskli geldin ki buralara bir dakika seni yalnız bırakmaması lazım. Erkekler çok düşüncesiz gerçekten. Sıkma kendini biz çok güçlüyüz annelik ruhumuzda var. Sakin sakin git kontrolüne bizi dw bilgilendir mutlaka. Şuan doğsa alıp kucağına evine dönebilirsin küveze gireceğini sanmıyorum. Hayırlı haberlerle dön inşallah. Rabbim senin için iyi olanı nasip etsin sağ salim evinize dönün evlatlarınla 💗❤️💖

Back
X