2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
@tubikkoo

Sagolun kizlar merak ettiniz. Iki gündür yukselme vardi. Dünkü şiddetli bas agrisi da yapinca dayanamadım hastaneye gittik. Ben tabi düşsün diye bir saat arayla 2 alfamed almistim. Gun boyu 5 tane içmiş oldum. Ve bes alti tane de limon. 14 10 du yola çıkarken tansiyon ama bebegin hareketleri az ve basim cok ağrıyordu. Hastanede 12 8 cikti. Bebekte hareketi azdı. Benim.nst yi dogumhane de çektiler tabi. Sanirim o yizden kaçma eğilimine girdim.
Doktor yatış icin yer yok deyip baska hastaneye gonderdi ama gitmedik. Gece tansiyonum 13 14 civarlarında gezdi. Siddetki bas agrim hala var. Simdi kendi doktoruma geldim sira bekliyorum.
Bu bas agrisini ne gecirir ya olecek giyim
Canım benim geçmiş olsun, lütfen doktorun sözünden çıkma 🙏

Benimki de yukarda hala gobek deligimin ustunde😕
onunla alakası yokmuş kuzum zaten bebe büyük olduğu için oralarda olacak ama ilk doğumlarda bu haftalarda başı yavaş yavaş yerleşiyormuş artık. bence seninki indi hem haftan ileride hem de ağrın çok bende fazla yok mesela çatı ağrısı

Göğüs ucuna masaj yapan var mı benim mıncıklarken sütüm geldi 🥲 çok duygulandım 🤣🤣 masaja devam etmesem mi artık ya
Zeref olsa sütü toplayıp dondurup çocuk doğunca verirdi ona 🤣 büle bişe okumuştum. Lan doğuracan doğuracan masaja devam etmesem mi diyor 🤣 etme tut içinde çocuğu 🤣

@tubikkoo

Sagolun kizlar merak ettiniz. Iki gündür yukselme vardi. Dünkü şiddetli bas agrisi da yapinca dayanamadım hastaneye gittik. Ben tabi düşsün diye bir saat arayla 2 alfamed almistim. Gun boyu 5 tane içmiş oldum. Ve bes alti tane de limon. 14 10 du yola çıkarken tansiyon ama bebegin hareketleri az ve basim cok ağrıyordu. Hastanede 12 8 cikti. Bebekte hareketi azdı. Benim.nst yi dogumhane de çektiler tabi. Sanirim o yizden kaçma eğilimine girdim.
Doktor yatış icin yer yok deyip baska hastaneye gonderdi ama gitmedik. Gece tansiyonum 13 14 civarlarında gezdi. Siddetki bas agrim hala var. Simdi kendi doktoruma geldim sira bekliyorum.
Canım çok geçmiş olsun. Ama tansiyona bağlı sanırım baş ağrın. İlaç da içip, yapılabilecek olanları yapmışsın zaten. Şimdi güç de olsa doktoru bekle, ne derse ona göre yol al. İyi geldin buralara kadar. Diyet de yaptın , sen elinden geleni fazlasıyla yaptın. İçim rahat olsun. Bebek de büyüdü nasılsa. Kalp atısları, hareketleri azaldı diyince dün çok endişelendim senin için. İnş iyi haberler al canım

Kilo düzenli artmıyor bizde. Yani kıyas yapınca da az çıkıyor kilosu . Önceki haftalardan beri karın çevresi hep ya alt sınırda ya da geride. Ama bu hafta ilk defa 2 haftaya çıktı geriliği. Dün farklı bir doktora gittim orda daha fazla çıktı. Kendi doktorum zaten demişti karın çevresini olabilecek en geniş çap alıyorum ki gerilik çok çıkmasın diye. Gün atıyoruz öyle diyeyim.
Rabbim sağlıkla kucağınza aldirsin inşallah sorunsuz şekilde🤲

Günaydın kızlar hastaneye geldik doktor çok kızdı niye kaçtın yatmadın diye. Mimoza yapmaz öyle şey dedim ebelere diyor şaşırttın beni dedi. Dedim oğlum evde aklım onda nasıl yatayım bırak babasına dedi diyemedim tabi babası öldü çocuğumun diye. Bebek aşağı inmiş dedi nst de yine sancı var tansiyon küçüğü yüksek kan ve idrar verdim şuan birşeyler atıştırıyorum çünkü 12 den sonra birşey yeme içme sabah doğuma girebilirsin demişlerdi. İkinci kez nst ye gireceğim duruma göre değerlendirecek doktor. 💗 Hayırlısı olsun diyelim. İnşallah doğarsa da küveze gerek kalmaz
Hadi bakalım sağlıcakla gelsin canım hayırlısıyla çok dikkat et bizi haberdar et
@tubikkoo

Çok geçmiş olsun canım .💐

onunla alakası yokmuş kuzum zaten bebe büyük olduğu için oralarda olacak ama ilk doğumlarda bu haftalarda başı yavaş yavaş yerleşiyormuş artık. bence seninki indi hem haftan ileride hem de ağrın çok bende fazla yok mesela çatı ağrısı
Her sabah bakiyorum elimle yokluyorum alt yumusak ust taş gibi kocaman annem de diyor inmemis bebegin kafama takildi sen yazinca😕

Arkadaşım doğum yapalı 3 sene oldu, diyor 30 kilo aldım herşey yedim kusmadım mide sorunu yaşamadım. Bikaç kere gaz sancısı çektim o da çok yedim ondan. Dedim yasemin vallahi aynı dönem hamile kalsak seni nazardan çatlatırdım herhalde. Böyle bir hamilelik mümkün mü ya? Gaviscon benim kolum oldu kolum.

Bizim okulda bir öğretmen arkadaş var hamile kalınca bir kere gitmiş doktora sonrada doğurmaya devlet hastanesine biz çok mu kurcalatıyoz kendimizi acaba 😂
Ya bunu bende düşünüyorum bazen de. Ama 10. Haftadan 17. Haftaya kadar kanama yaşadım. Hatta kanama yaşadım denmez kan işedim. Nasıl gitmeyeyim doktora? Ne bileyim nasip olmadı bize böyle bişey.

Back
X