2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hiçbişey fayda etmiyor nerdeyse ama yinede c vitamini takviyesi zencefil bal limon karışımları kullanabilirsin öksürük için de bir kaşık tereyağı eritip pekmekle karıştırıp içmeye çalışabilirsin daha yumuşatır umarım çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim hepsini yapıyorum aslında 😥

Çok geçmiş oldun canım, inşallah hemen toparlarsın🙏🏻 Bana ayva meyvesinin kabuğu, ıhlamur birlikte kaynatıp içince iyi gelmişti sende araştırıp bi dene istersen ve ayrıyetyen buharda yap çok iyi geliyor ,
Hemen ayvayı deneyeceğim buharı evde kaynatayım mı

Günaydın kızlar hastaneye geldik doktor çok kızdı niye kaçtın yatmadın diye. Mimoza yapmaz öyle şey dedim ebelere diyor şaşırttın beni dedi. Dedim oğlum evde aklım onda nasıl yatayım bırak babasına dedi diyemedim tabi babası öldü çocuğumun diye. Bebek aşağı inmiş dedi nst de yine sancı var tansiyon küçüğü yüksek kan ve idrar verdim şuan birşeyler atıştırıyorum çünkü 12 den sonra birşey yeme içme sabah doğuma girebilirsin demişlerdi. İkinci kez nst ye gireceğim duruma göre değerlendirecek doktor. 💗 Hayırlısı olsun diyelim. İnşallah doğarsa da küveze gerek kalmaz
mimozacım son durum nedir acaba umarım iyisindir🌷

Hemen ayvayı deneyeceğim buharı evde kaynatayım mı
Ben evde kaynatarak yapmıştım sizde öyle yapın tencerede su kaynatıp havluylada başınızı örtüp soluyun buharı, ayva ıhlamuru, sabah ve akşam içmiştim ben 27 haftalıktım ozaman, inşallah sizede iyi gelir bana iyi gelmişti 🙏🏻 Çok geçmiş olsun tekrardan

Aynennn ya salak salak konusuyo akilli geciniyo. Patikliii başak burcu annen napiyo😃😁
Napsın mutfak dolaplarını dökmüş gel sen bezi yıka ver ben sileyim diyor haftaya abla gelcek yardıma onlada oturur çay içerz artık evde temizleyecek yer kalmadı😂

Yaaa bi de kızın oluyor 🙈 ama çok şanslıyım ya elinden her iş gelir her şeyimize koşar senin kızında şanslı olucak annem halleder diye içi hep rahat olucak 🥲
Zaten hayatim boyunca hep mabel halleder isini dendi kizz🥲 guclu kadin olacam derken pehlivan oldum tek kizim ama babam bile senden yana hic tedirginligim olmadi o isini halleder derdim diyor🥲🤣🤣🤣🤣🤣 kizim da hayirli evlat olsun iyi insan olsun da tek kurban olur anasiiiiiiii🤣🤣🤣🥲🥲🥲🥲🥲

8DE17950-E980-4DD5-A327-97352C0E02A0.webp

@tubikkoo

Sagolun kizlar merak ettiniz. Iki gündür yukselme vardi. Dünkü şiddetli bas agrisi da yapinca dayanamadım hastaneye gittik. Ben tabi düşsün diye bir saat arayla 2 alfamed almistim. Gun boyu 5 tane içmiş oldum. Ve bes alti tane de limon. 14 10 du yola çıkarken tansiyon ama bebegin hareketleri az ve basim cok ağrıyordu. Hastanede 12 8 cikti. Bebekte hareketi azdı. Benim.nst yi dogumhane de çektiler tabi. Sanirim o yizden kaçma eğilimine girdim.
Doktor yatış icin yer yok deyip baska hastaneye gonderdi ama gitmedik. Gece tansiyonum 13 14 civarlarında gezdi. Siddetki bas agrim hala var. Simdi kendi doktoruma geldim sira bekliyorum.
Bu bas agrisini ne gecirir ya olecek giyim
Bende aynı şeyleri yaşıyorum ya dünden beri idrarda protein çıkmadı ama ben evdeyim hala bi yere gitmedim

Back
X