2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar ya benim ara ara ama sık aralıklarla giren kasık ağrım var sizce bu sancımıdır ki ama çok sık girmeye başladı

Kızlar benim de bugün belim çok ağrıyor ve sabahtan beri 2 kez yalancı sancı gibi ağrım oldu. Düzenli olmuyor su an ama. Bir de bugün bebiş hareket ettikçe sanki afedersiniz çişimi zor tutuyor gibi oluyorum kaçıracak gibi sıkıştırıyor beni. Size de oluyor mu bu? Çok rahatsız etti sabahtan beri oluyor sızlama da giriyor o zaman

Oluyor cnm hareket edince sanki tuvalet sıkıstirmis gibi oluyor tuvalete gidiyorum bisey yok dogru düzgün. Bebek hareketleri cok etkiliyo artik büyuduler mesaneye baski cok yapiyolar

Bende lierac pembe tüpden kullanıyorum, onun içinde küçük küçük siyah partiküller var, bende ten iyice emsin diye ovuştururken bir yandan elime toplanıyor gibi oluyor
Bende pembeden kullanıyorum ama partikül yok benimkinde şeffaf sarı çok rahat sürülüyor toplanma yapmıyor ama bilemedim belki içerikler farklıdır

Bende bir haftadır var canım ya nasıl gecicek bilmiyorum da her hareketi idrarimi getiriyor ama gidiyorum afedersin çok az birşey ama gidene kadar sanki patliycak gibi oluyorum

Canim bende de ayni durum var karnim cok sert sanki idrarimi kaciracak gibi hissediyorum

Ah kızlar bebeklerin yaptığı her harekete şükredin. ben biraz daha kalsaydı karnımda biraz daha hissetseydim diye isterdim küvezden bakmak dokunamamak çok zormuş
Rabbim bian önce yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin kaç haftalık doğum yapmıştınız

Ah kızlar bebeklerin yaptığı her harekete şükredin. ben biraz daha kalsaydı karnımda biraz daha hissetseydim diye isterdim küvezden bakmak dokunamamak çok zormuş
Canim durumu nasil bebişin
Doktor ne diyor kac gundur kuvezde
Biraz sabret bebegine kavuşcaksin canim

Oluyor cnm hareket edince sanki tuvalet sıkıstirmis gibi oluyor tuvalete gidiyorum bisey yok dogru düzgün. Bebek hareketleri cok etkiliyo artik büyuduler mesaneye baski cok yapiyolar
Bende bir haftadır var canım ya nasıl gecicek bilmiyorum da her hareketi idrarimi getiriyor ama gidiyorum afedersin çok az birşey ama gidene kadar sanki patliycak gibi oluyorum
Canim bende de ayni durum var karnim cok sert sanki idrarimi kaciracak gibi hissediyorum
Off hepimizde varmış.. şu an benim de karnım çok sert patlayacak gibiyim üstelik daha yemek yemedim bile en zoruymuş bu son ay ne derlerse desinler ya. Hala çok hareketli bir de. Tamam kordon boynunda diye hareketli oluşuna içim rahatlıyor ama acayip de canımı yakıyor V venuskiz ve LadyMorganas siz de sezaryensiniz dimi tek Gncgm28 normal şu an?

34 +2 de canım

Evet sezeryan canim
Son ay gercekten cok zor
Ben ilk gebeligimde bu kadar zorlanmadim 32 de dogum yaptim zaten 34 haftalara gelsem zorlanirdim kesin ondada

Bu grupta temmuz a hangi bebiş bekleyecek acaba
Ki umarım benim ki bekler.
Ben bu erken doğumlar ve doğum belirtilerini gördükce heyecan yapmıyor değilim.
Hiçbir hazırlık yapmadım. Anın tadını çıkarıyorum. Hamilelik için yıllarca uğraştım bu süreci de sonuna kadar yaşamak istiyorum. Birdaha yaşarım yaşamam Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…