2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
İnşallah canım.Aradaki farka bak mesela 400 gram ne kadar fazla aslında.
Bana bi başkası şeker mi var acaba sende dedi.Başka doktora gittim şekerin olsa bebek kilolu olur saçmalamış dedi
2 kg oldugunu düşününce 4/1 fazla cıktı iki hafta önde çıktı ,devlette hep öyle görünse mesela hep yanlıs ölçülse belkide erkenden alalım tmm ideal diyecek bir alacaklar kucucuk , en iyisi özele de devam edeyim ben arada gene imkan oldukca

34. Haftaya girdim daha çatlak yok bende ama olmaz diyemem son günler bile çıkabiliyormuş canım belki de çıkacak yani... Ama Seda Altın'ın markası var ya The Touch biliyorsundur belki, onun çatlak önleyici kremini kullanıyorum.

Yeni bebek arabasi yatagi alan arkadaslar bunlarin temizligi nasil yapiliyo ya ? Kutusunda posetinde geldi hepsi yikamasam da silerek dezenfekte etsem uygun olur mu?
Hem araba hem puset minderi olarak kullanılıyor hani onları mı diyorsun canım?

perşembe günü randevum canım inşallah dönmüştür diye dua ediyorum
İnşallah dönmüştür canım güzel haberler al inşallah, bizi de haberdar et. Benim randevum da perşembe günü çok heyecanlıyım kilosunu da merak ediyorum senin tam kaç haftalık olmuş oluyor o gün?

2750 geldi hanım efendi , biraz önden gidiyor, senin kontrolde ne çıktı kilosu, aynıyız neredeyse :)
Ay maşallah kaçıncı haftada bu kilo?

Size katılıyorum elitimde ikinci oglunu Dr izne ayrılacak diye erken dogurdu sezeryanla halbuki bekleyebilirdi ,neyse cocugun basında 10 gün nöbet tuttular cocuk kendi tükürcüğünü yutamayıp bogulma tehlikesi yasıyordu sürekli, sonradan cok pisman oldular keske az daha dursaydı diye,her cocuk böyle olacak diye bir sey yok tabi ama Dr a göre anne babaya göre karar verermemeli doguma

Aslında makineden makineye değiştiği gibi doktorun ölçüm aldığı yerle de alakalı oluyor sanırım yani bir olayı var bunun ama çözemedim. Çünkü doktor en son bizimkinin kilosuna bakarken ilk bastığı yerde "yok buradan pek doğru sonuç alınmaz" gibi bir laf edip başka yere bastı öyle baktı. Bilmiyorum bu işi

Bu arada LadyMorganas canım sen idrardaki eritrosit değerine baktın mı sordum ama yanıt verdin mi göremedim merak ettim

Evet 37 hafta o kadar erken degil ama ne biliyim 38 olsa hadi neyse
Doktor tansiyon icin 10 gun takip eger sikinti olursa daha erken olabilir dedi
Bakacaz 10 gun sonra tekrar konuşcam doktorla ameliyat icin
Tansiyon sorunu devam ederse beklememek lazım fazla

Ne kullanıyorsun bilmiyorum ama ben en başından beri düzenli olarak lierac kullandım 34+5im hiç çatlağım yok

Canım kremi sürerken yedirmek için yuvarlak çize çize sürmemiz lazım ya öyle olunca da içindeki tanecikler toplanıyor gibi oluyor, sen nasıl yapıyorsun?

İnşallah canım benimde perşembe randevum var artık randevular daha heyecanlııı
hemde nasıl canım inşallah güzel haberlerle geliriz
tam 34+0 oluyo canım 32+0 da 1900 gr dı bakalım ne kadar gelicek bu kontrolde

Canim benimki 8 cikmiş
Gozumden kacmiş cevap veremedim sana

Bende lierac pembe tüpden kullanıyorum, onun içinde küçük küçük siyah partiküller var, bende ten iyice emsin diye ovuştururken bir yandan elime toplanıyor gibi oluyor
Farklı ürünler demekki bilemedim canım, sen yedirebildiğin kadar güzel yedir de kalanı önemli değildir bence

Merhaba kızlar temmuz annelerinden Rahim ağzı kısalığı yaşayıp doktordan erken doğum riski teşhisi alan var mı? Varsa nasıl bir yol izlediniz? Tedavileriniz neler?
Merhaba bende 29+2 haftalikken erken doğum riski olduğu söylendi tam sınırdaymışım 25mm ölçüldü prosgestan fitil ve magnezyum verdi ağrılarım için sızım nasıl geçiyor bi sorun yaşadınız mı bol bol dinlenmem gerektiğini söyledi doktorum ama benim hala kasiklqrim da ve belimde bazen acayip ağrı oluyor adet olucak gibi özellikle gece bel ağrısı baya oluyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…