2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
En iyisini yapiyorsun hamileligin tadini cikar
Senin ilk gebelikti demi?
Bence olumsuz duşunme zamaninda gelir bebişin insallah

Biz sanırım birebir gidiyoruz, günlerimizde çok yakın zaten.. bende son 10 güne kadar hiç bir sıkıntım olmadı mide yanmasından yana neredeyse 10 gündür gaviskon içiyorum bir kere günde…
Ben bugun 34+1 canim
Sen kac haftaliksin adetine gore?
Bende iki haftadir iyi midem yanmalarim bitti dedim derken gene başladı

Evt cnm sezaryen insallah. Ilki sezaryendi zaten bunlar da ikiz olunca

En iyisini yapiyorsun hamileligin tadini cikar
Senin ilk gebelikti demi?
Bence olumsuz duşunme zamaninda gelir bebişin insallah
Amin
İlk gebelik olumsuz düşünmek istemiyorum.biz olması için 9 sene bekledik..minnakim da doğmak için gününü bekler diye düşünmek istiyirum

Şuan açılma oluyor gibi hissediyorum
Haftaya kontrol var acaba bu hafta mı gitsem bilemiyorum:/
Sancım düzensiz ara ara
Dua edin kızlar ya 23 ten önce doğurmak istemiyorum 39. Hafta olmasa bile 38 olsun
Nasıl anladın ki açılma olduğunu nişan vs bişey mi geldi, kendini rahatsız hissediyorsan eğer için nasıl rahat edecekse öyle yap haftaya beklemek zorunda değilsin ki kendini sıkma inşallah vaktinde gelecektir

Sancım düzensiz ara ara
Dua edin kızlar ya 23 ten önce doğurmak istemiyorum 39. Hafta olmasa bile 38 olsun
Bende düzensiz sancılar hissediyordum fakat nst girince çıkmadı. Sizinde öyle olabilir. Mutlaka gidin bence
İnsan sürekli düşünüyor. Bende iyice telaş yapmıştım.

Hafif ıkınma isteği ve alt tarafta gerilme hissediyorum sonra geçiyor
Geliyor gidiyor ama düzenli değil
Gün içinde 3-4 kere oluyor

Bende düzensiz sancılar hissediyordum fakat nst girince çıkmadı. Sizinde öyle olabilir. Mutlaka gidin bence
İnsan sürekli düşünüyor. Bende iyice telaş yapmıştım.
Evet haklısınız yarınki sürecime göre en azından bir muayene için gideyim
26 mm demişti çok uzun değil ama sonuçta zamanım da yakın ciğer geliştiriciyi de yaptık
Geçen hafta 2 haftaya gelebilir demişti bakalım belki haftaya gerçekten doğururum

Canim durumu nasil bebişin
Doktor ne diyor kac gundur kuvezde
Biraz sabret bebegine kavuşcaksin canim
Bugün tam bir ay oldu canım cuma günü entübelen çıkmıştı biraz ciğerleri kapanmış yorulmuş tekrar cihaza bağlamışlar bugün sadece burnuyla destek alıyordu Bir de ağlamaya başlamış ağlıyordu çok şükür iyi ama çok zor bir şey gerçekten yarın için şu olur bu olur diyemiyorlar kaç gün kalacağı da belli değil

Sancım düzensiz ara ara
Bnmde oluor ara ara sancım olutor kasıklarımda bazen nefes alamıyorum cok ayakda kalamıyorum belım kopuyor ıkınma hıssımde oluor yalancı kasılmalar bence ole olsa Allah muhafaza ya su gelir ya nişan bnce yarın kontrolum var sorucam bende

Ay benim de 34+3 oluyor perşembe. Bakalım bizim kız kaç kilo oldu seninkini duyunca iyice merak ettim

Evet sezeryan canim
Son ay gercekten cok zor
Ben ilk gebeligimde bu kadar zorlanmadim 32 de dogum yaptim zaten 34 haftalara gelsem zorlanirdim kesin ondada
Gerçekten zor canım ya benim ilk hamileliğim. Aslında rahat geçti ta ki bu aya kadar neyse bu kadarcık da olsun napalım çok şükür diyorum yine de. Allah'ım hem bu gruptakilere hem de nerede hamile varsa herkese yardım etsin, kolaylıklar versin.

Aynen normalim.cnm.ben Allah'ın izniyle geçer diyicem.agri ama geçmiyor çok sert hareketleri şuan

Benimde oluyor kasıkta ağrı okdr şiddetli oluyorki geçiyor ama o an geçene kdr canm aciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…