2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Seninle aynı düşüncedeyim ya hamile kalacağıma inancım o kadar azdı ki şimdi hamileliğim bitsin hiç istemiyorum. Zorlanıyorum ama yine de hep daha zor olacağını düşünüyodum Allah yardım ediyo daha kolay geçiyo düşündüğümden diyip şükrediyorumhazırlık yaptım ama doğum çantası ben de hazırlamadım daha bebişimin kıyafetlerini falan yıkamadım sanki yikarsam ertesi gün doğacakmış gibi saçma bir his var içimde. Doğum nasıl olacak çok merak ediyorum sezaryen olcam mecburi ve bı uyancam bebeğim var anneyim hep o anın hayalini kuruyorum

Ay benim bebeği sürekli hıçkırık tutuyor. Gece gündüz fark etmiyor, uykumdan uyandırıyor. Dün gece saat 4'te yeter çocuğum, uyumak istiyorum diye ağlayacaktım neredeyse. Hareketleri o kadar sert ki eşim eğer sarıldıysa onu bile uyandırıyor.
Çalışabilir raporu aldım, okul kapanmaya yakın diye. Anlatacağım konular neredeyse bitti. 2-3 gün daha verimli ders işlersem biter ama çocuklar da hasta, gelemeyen var. O yüzden işleyemiyorum :/ Konular tamamen biterse çok rahatlıcam bakalım. Son hafta da gelmezler muhtemelen.

Amin
İlk gebelik olumsuz düşünmek istemiyorum.biz olması için 9 sene bekledik..minnakim da doğmak için gününü bekler diye düşünmek istiyirum
İnsallah canim zamaninda dogar
Bende 2 yila kadar bekledim bebisimi
Cok zor bebek isteyipte beklemek

Şuan açılma oluyor gibi hissediyorum
Haftaya kontrol var acaba bu hafta mı gitsem bilemiyorum:/
Sancım düzensiz ara ara
Dua edin kızlar ya 23 ten önce doğurmak istemiyorum 39. Hafta olmasa bile 38 olsun
Mormenekse89 JustAurora sordum bugun artk agrılarınız olabilir dedi hatta rahimede baktı ultrasonla kapalı dedi dedim herkes yürüyüsünu yapıor hareket ediyor ben hemen yoruluyorum bide agrılarım oluor ayakda durunca iş yapınca yapma yorma kendını az zaman var dinlen dedi nstye aldı gelmısken aliyim dedi orda ara ara kasılmalar ckabilirms bitane cktı işte skntı benım kendıme ezıyetim sureklı bi is ckarıorm kendıme camasır makınasna camasır bulask acele etme dinlenerek yap dedi zaten magnormda kullanırom sabah aksam oyle yani kızcelerim sızde yormayın kendinizi ins bende yormamaya calısıcam

Benim bebekte çok hıçkırıyor ya.Ve uzun sürüyor.Yazık üzülüyorum yorulmuyor mu hıçkırmaktan.Hıçkırınca sinirleniyor galiba sürekli hareket etmeye başlıyor.

Bende çok yoruyormm. Ama yavaslamak lazom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…