- 26 Mayıs 2017
- 1.342
- 1.170
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #20.321
İnşallah canım benimde perşembe randevum var artık randevular daha heyecanlıııperşembe günü randevum canım inşallah dönmüştür diye dua ediyorum
2 haftada 1 çağırdı doktorum. Ben gideceğim.Kızlar ben de yarın 34 haftalık olucam , artık 2 haftada 1 gitmeye başladınız mı yoksa problem yoksa gitmiyor musunuz ? Bir de ayaklarım çok şişti arada iniyor tekrar şişiyor filan , su içince geçiyor mu bu ayak şişliği çözümü var mı ?
Benimkine sistemden baktı 16 sı gibi gözüküyor dedi ben eşim 1 gün daha yanımda olsun diye 18 i olur mu dedim olabilir ama bu net tarihin değil dedi bakalım durumlara dedi 6 sında nst ye çağırdı o günde netleşir herhalde bu şekilde konuştuk ultrasonda baktığında 4 Temmuz gözüküyor demiştiCanim sana ultrasyona gore mi verdi
Bana eski ultrasyon kagidama gore verdi taa ilk baslarda
Sanada oylemi yapti?
Ben bebek deterjanıyla sildim yatak kılıfını makineye attım sadeceNeyle sildin peki? 1 litreye 1 corba kasigi camasir suyu okudum ama ikisininde kumasi koyu renk acar mi ki acaba
Cok mantikliBen bebek deterjanıyla sildim yatak kılıfını makineye attım sadece
Bundan sonra aynen 2 haftada bir.. iniyorsa eger mesele yok artik normal odem olmasi. Dinlenmeyle hafiflemiyosa doktora soylemek lazim. Ben yuruyus yukarda tutma bol su disinda seyi faydali buldum deneyin soguk suya sokuyorum ayaklarimi 20 30 dk kadar bayaaaa rahatlatiyo ve hafifletiyoKızlar ben de yarın 34 haftalık olucam , artık 2 haftada 1 gitmeye başladınız mı yoksa problem yoksa gitmiyor musunuz ? Bir de ayaklarım çok şişti arada iniyor tekrar şişiyor filan , su içince geçiyor mu bu ayak şişliği çözümü var mı ?
Sağlıkla, sıhhatle inşallahKizlar eve geldim cok sukur temiz cikti tahlilerim
Nst temiz cikti
10 gun sonra randevu verdi bana
37+2 gun verdi sanki erken gibi geldi bana galiba bayramda burda degil ondan erken verdi bilmiyorum
Cnm bence 37. Hafta cok erken degil risk almaktansa normal. Bu arada okudum yazilarini cok gecmis olsun. Artik doguma az zaman kaldi telaslar başladi21 hazirana gun verdi yaklasik 25 gun sonra,
Bana biraz erken geldi
Sikinti yoksa 38+ 39 hatta 40 bile gun veriyolar
Benim 37 hafta bi sorun cikarsa daha erken alabilirim dedi
Cnm cok haklisin hepimizde var o korkular doktorun oyle konusmasiyla korkman cok normal kim olsa korkar. Rabbim saglikla dogurmak nasip etsin. Sen devlete mi gidiyordunBende nst ye girdim hala devam ediyor bugün doktor korkuttu doğum risklerini anlattı durdu korkum çok fazla birden ağlamaya başladım çok duygusalim
Ben lysoll sprey sıkıp sonra çok az bebek deterjanı ve sirkeli suyla sildim, duruladımYeni bebek arabasi yatagi alan arkadaslar bunlarin temizligi nasil yapiliyo ya ? Kutusunda posetinde geldi hepsi yikamasam da silerek dezenfekte etsem uygun olur mu?
Ben 32 den beri 2 hafta da 1 gidiyorum, 36 dan itibaren haftada 1 dedi doktorum canımKızlar ben de yarın 34 haftalık olucam , artık 2 haftada 1 gitmeye başladınız mı yoksa problem yoksa gitmiyor musunuz ? Bir de ayaklarım çok şişti arada iniyor tekrar şişiyor filan , su içince geçiyor mu bu ayak şişliği çözümü var mı ?
34 haftaligim doktor 10 gun sonra gel dediKızlar ben de yarın 34 haftalık olucam , artık 2 haftada 1 gitmeye başladınız mı yoksa problem yoksa gitmiyor musunuz ? Bir de ayaklarım çok şişti arada iniyor tekrar şişiyor filan , su içince geçiyor mu bu ayak şişliği çözümü var mı ?
Her iki haftada bir gittiğinizde muayneye kaydı açıyormusunuz ücret ödeyip yoksa sadece nst çekilip doktora mı gösteriyosunuZBen 32 den beri 2 hafta da 1 gidiyorum, 36 dan itibaren haftada 1 dedi doktorum canım
Bence de. Zaten 37 öncesi prematüre diye geçiyor, 37'den sonra normal kabul ediliyor
Biliyorum canim
Saol canımTansiyonun yukselirsemi sıkıntı cnm düşerse sende benm gibi takip yapiyorsun yükselirse sıkıntı demişti bana ama bnm tansiyon sürekli 8.5 yada 9.5 tuzlu ayran içmekten ödem oluştu ama yükselmiyor hiç aynı insllh sendede bı sıkınti çıkmadan 38 haftaya kadar tammlarsin geçmiş olsun tekrardan
Evet takip edecem tansiyonumu
Bence sen fazla tuzlu ayran icme idrarda protein var senin iyi degil
Saol canimCok şükür canim. Kiz desene 3 hafta sorma bebiş geliyoosaglikla gelsin insallah.
Saol canimKızlar selam :) bugün bizimde kontrol vardı, 34+2 olduk, tersti 32 de ama dönmüş çok şükür :) biraz önden gidiyoruz doktor 40 ı görmeyebiliriz dedi36 da çatı muayenesi var onda bakacağız.. LadyMorganas çok geçmiş olsun canım çok sevindim tahlillerin iyi çıkmasına
34+2 bebegin kilosu kacti canim?
Saol canimSağlıkla, sıhhatle inşallahçok sevindim tahlillerin temiz çıkmasına
Cnm bence 37. Hafta cok erken degil risk almaktansa normal. Bu arada okudum yazilarini cok gecmis olsun. Artik doguma az zaman kaldi telaslar başladi
Aynen bakalim surec nasil ilerleyecek
Sağol canım evet devlete gidiyorum konuşmasıni gectm alttan muayene yapacaktı hocam ben brz korkuyorm dedim diye bana dediği bana guvenmiceksen kimseye güvenme ya ne alaka ben ürkek korkak biriyim birde hormonlar vs ve yapmam dedi bıraktı anlamyrm gerçektenCnm bence 37. Hafta cok erken degil risk almaktansa normal. Bu arada okudum yazilarini cok gecmis olsun. Artik doguma az zaman kaldi telaslar başladi
Cnm cok haklisin hepimizde var o korkular doktorun oyle konusmasiyla korkman cok normal kim olsa korkar. Rabbim saglikla dogurmak nasip etsin. Sen devlete mi gidiyordun
Cnm gercekten Allah iyilerle karsilastirsin bazen devlette de cok iyi kisiler oluyor tamamen insanligiyla alakali. Birden alttan muayene duyunca korkman da normal kendini hazirlamamissin sonucta.Sağol canım evet devlete gidiyorum konuşmasıni gectm alttan muayene yapacaktı hocam ben brz korkuyorm dedim diye bana dediği bana guvenmiceksen kimseye güvenme ya ne alaka ben ürkek korkak biriyim birde hormonlar vs ve yapmam dedi bıraktı anlamyrm gerçekten
Artık 2 haftada bir dedi doktorum demeseydi de ben yine giderdim muhtemelen erken :) şişlik olayı yaşamıyorum henüz ama bol bol su içiyorum ve ne çok yürüyüş yapıyorum ne de hareketsiz kalıyorum günlük 3-5 bin adım atıyorumKızlar ben de yarın 34 haftalık olucam , artık 2 haftada 1 gitmeye başladınız mı yoksa problem yoksa gitmiyor musunuz ? Bir de ayaklarım çok şişti arada iniyor tekrar şişiyor filan , su içince geçiyor mu bu ayak şişliği çözümü var mı ?
Allah'ın hikmeti canım ya Allah'ım herkezin evladını sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin karnım şuan taş gibi geçmiyor ya şu da içsem dinlensemde aynı Allah'tan randevuya birşey kalmadı gidip konturol ettireyim oğlumu bakalım böbrek genişlemesi durmusmu gerçi korku çok var bende tosbigim için aldır sağlıklı değil Dow sendromlu dediler hep inşallah da sağlıklı dogucakSen bir istisnasın arkadaşım şanslı kesimdeymişsin sevindim senin adınaherkes senin kadar şanslı olamyor bebişlerin gelişimlerini erken tamamlamış ne güzel inşallah hepimiz erkende doğursak sağ Salim kucağımıza alırız önemli olan da o
Bende coştu morardı bile sen şanslısın cnm ya33+4 oldum benim şuana kadar hiç çatlağım yok ne krem ne yağ kullanmıyorum ama göğüslerim çok kuru pul pul deri dökülüyo uyarılmasın diye göğüslerimede bişey sürmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?