2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar ben de yarın 34 haftalık olucam , artık 2 haftada 1 gitmeye başladınız mı yoksa problem yoksa gitmiyor musunuz ? Bir de ayaklarım çok şişti arada iniyor tekrar şişiyor filan , su içince geçiyor mu bu ayak şişliği çözümü var mı ?

2 haftada 1 çağırdı doktorum. Ben gideceğim.
Gece uyurken ayak altına yastık + bol su + haftada 4-5 gün 30 dk aşmayan yürüyüş ile benim bayaa iniyor.

Canim sana ultrasyona gore mi verdi
Bana eski ultrasyon kagidama gore verdi taa ilk baslarda
Sanada oylemi yapti?
Benimkine sistemden baktı 16 sı gibi gözüküyor dedi ben eşim 1 gün daha yanımda olsun diye 18 i olur mu dedim olabilir ama bu net tarihin değil dedi bakalım durumlara dedi 6 sında nst ye çağırdı o günde netleşir herhalde bu şekilde konuştuk ultrasonda baktığında 4 Temmuz gözüküyor demişti

Bundan sonra aynen 2 haftada bir.. iniyorsa eger mesele yok artik normal odem olmasi. Dinlenmeyle hafiflemiyosa doktora soylemek lazim. Ben yuruyus yukarda tutma bol su disinda seyi faydali buldum deneyin soguk suya sokuyorum ayaklarimi 20 30 dk kadar bayaaaa rahatlatiyo ve hafifletiyo

21 hazirana gun verdi yaklasik 25 gun sonra,
Bana biraz erken geldi
Sikinti yoksa 38+ 39 hatta 40 bile gun veriyolar
Benim 37 hafta bi sorun cikarsa daha erken alabilirim dedi
Cnm bence 37. Hafta cok erken degil risk almaktansa normal. Bu arada okudum yazilarini cok gecmis olsun. Artik doguma az zaman kaldi telaslar başladi

Bende nst ye girdim hala devam ediyor bugün doktor korkuttu doğum risklerini anlattı durdu korkum çok fazla birden ağlamaya başladım çok duygusalim
Cnm cok haklisin hepimizde var o korkular doktorun oyle konusmasiyla korkman cok normal kim olsa korkar. Rabbim saglikla dogurmak nasip etsin. Sen devlete mi gidiyordun

Ben 32 den beri 2 hafta da 1 gidiyorum, 36 dan itibaren haftada 1 dedi doktorum canım

34 haftaligim doktor 10 gun sonra gel dedi
Ayaklarimda şişiyor bol su icmeni oneriyorum fazlada ayakta kalma
Ben cok ustunde geziyorum oyuzden aksamlari cok şiş

Sağol canım evet devlete gidiyorum konuşmasıni gectm alttan muayene yapacaktı hocam ben brz korkuyorm dedim diye bana dediği bana guvenmiceksen kimseye güvenme ya ne alaka ben ürkek korkak biriyim birde hormonlar vs ve yapmam dedi bıraktı anlamyrm gerçekten

Cnm gercekten Allah iyilerle karsilastirsin bazen devlette de cok iyi kisiler oluyor tamamen insanligiyla alakali. Birden alttan muayene duyunca korkman da normal kendini hazirlamamissin sonucta.

Artık 2 haftada bir dedi doktorum demeseydi de ben yine giderdim muhtemelen erken :) şişlik olayı yaşamıyorum henüz ama bol bol su içiyorum ve ne çok yürüyüş yapıyorum ne de hareketsiz kalıyorum günlük 3-5 bin adım atıyorum

Allah'ın hikmeti canım ya Allah'ım herkezin evladını sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin karnım şuan taş gibi geçmiyor ya şu da içsem dinlensemde aynı Allah'tan randevuya birşey kalmadı gidip konturol ettireyim oğlumu bakalım böbrek genişlemesi durmusmu gerçi korku çok var bende tosbigim için aldır sağlıklı değil Dow sendromlu dediler hep inşallah da sağlıklı dogucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…