2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Merhaba kızlar, Bişey sorucam 31+ 5 im çok kötü alt tarafa vuran bi ağrım var kasık, makat vajinam çok kötü sancı giriyor bıçak saplanır gibi ayrıca bebeğimin hareketleri çok güçlü ve çok hareketli her tekmesi çok canımı yakıyor iyice ağrıtıyor, Dün doktordaydım alttan muayene etti rahim kısalması falan yok hersey normal dedi, ama böyle bi ağrım yoktu.. idrar tahlili vermiştim, enfeksiyon varmış kültür sonucuda henüz çıkmadı. Antibiyotik için onu bekliyoruz ama ben dayanamıyorum geçmedi sabahtan beri.. Enfeksiyon dan mı oluyordur böyle yaşayan var mı nasıl geçecek hareket edemiyorum oturup kalkamıyorum napıcağımı bilemedim

Benimki de ilk zamanlar sık ilişki ve yürüyüş diyordu. Merdiven in çık vs. Şimdi yorma kendini diyor. Büyük ihtimalle onlara çok gerek kalmadan rahatça doğurcaz (temennim dualarım o yönde )
Bide ben normal epıdural istiyodum onu sordum bel fıtıgım bagsur falan var ileri seviyede olmadigi surece skntı yok ama 5.6cm acılmıs olmasi lazm epıduralı uygularken dedi
E sonrası zaten doğum bari epidural alıp risklerle boğuşmayalım.
Ben kararsızım bu doğumumda da almayabilirim
Ben çok terliyorum kızlar yemek yerken bile.Benim gibi vücut ısısı yüksek olan var mı başka.
Ter değil de çok sıcaklıyorum
Nefes de alamıyorum

Geçen bende enfeksiyon çıktı o sancıların sebebi. İlaç kullandım tamamen geçmedi ama demek ki hala ara ara vuruyor.

Bende bu dedıklerın oluyor ınan kasıgıma ozellıkle bgn nstyede soktu bisi ckmadi enfeksıonda yok anca uzanırsam gecıor(

Ben şimdi bugün kontrole gideceğim 33+3 üm gecen hafta devlettte 15 gün sonra gel dedi ama randevu bulamadım 16 hazirana aldım ,bugün gitsem sonra 35 .haftada bir daha gitmiş olcagım o haftalarda olanlar kaç haftada bir cagırıyor Dr unuttum ya

34 gittim 10 gun sonra cagirdi randevu bulamadim ama sabahtan gel dedi bana yardimci olurum
Bence artik sende 10 gunde bir git hastaneye

bebeğe neler koydunuz acaba.
Ben 3 tane 5 li hastane çıkışı koydum 4 tane zibin 1 paket yenidogan bez, islak mendil, agiz mendili,emzik,biberon oyle gerekli şeyleri koydum bi kac barca daha koydum aklima gelmiyor şuan
zaten hastane eve yakin bi ihtiyacim olursa esim getirir

merhabaa , 32. haftada bebek kaç kilo çıkmştı hatırlıyor musunuz acaba :) 1.650 çıktı da zayıf dedi doktor
32+4 tam 2000 kiloydu
Canim kiloya takilma her bebek ayni olmuyor bide ultrasyon tahmini kilo veriyor net degil yani
Bide protein agirlie beslen bebegin icin

beslenmemin iyi olduğunu düşünüyordum, açıkcası baya üzüyor bu konu. umarım kilo alır önümzüdeki dönemde
Canim 30 dan sonra bebek kilo almaya basliyor birden gorceksin bi seferki kontrolunde kilosu normale doner insallah
Kac gun sonra gel dedi sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…