2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben az önce ocean plus aldım. Normalde i mom omegalı kullanıyordum tek ilaç ama decavit i devlet ödüyor istersen dışardan omega al dedi doktorum onun içinde ocean plus önerdi.
Selamlar, decavit e kaçıncı aya kadar devam et dedi acaba doktorunuz? Bana bugün decavit ve omegayi kes sadece i mom omega al dedi doktorum. Kafam karıştı biraz.

merhaba kızlar bende 34+4 günlük hamileyim.doğum çantanızıı hazırladınız mı
Bende bugün hazırladım 4 takım koydum bebeğe 3 lü takım, bir tane ayrıca fotoğraf çekimi için aldığım takımı ekledim. Aynı şekilde 4-5 tane iç zıbın koydum, bir paket bez, valla baya bir ağız bezi koydum, 1 paket ıslak mendil. 1 Müslin battaniye 1 de yumuş olanlardan battaniye ekledim. Bebeğe 3 çift çorap ekledim. Kendime de 1 fotoğraf çekimi için aldığım gecelik sabahlık takımını koydum , 2 tane de pijama tk 1 de normal gecelik koydum çünkü şu anda normal mi sezeryan mı bilmiyorum. 1 emzirme sütyeni 1 emzirme atleti, iç çamaşırı ve kendime de çorap ekledim. Depend, göğüs pedi ve lohusa pedi ekledim bir çantaya. Hastanede giyeceğim terliği bir bez çantaya koydum. Son olarak da hastaneden çıkışta giyeceğim kıyafeti koydum :)

Kızlar bugünkü komtrolümde sol bebekte sancı cıkti bi tane. Beni dogumhaneye yonlendirdiler 2 adet serum bagladillar. Orda da nst ye soktular tabi 2 bebek olunca ayri ayri nst toplamda 2.5 saate yakım nst de kaldım. Bi de doktor haftaya gel sezaryen günü vereyim dedi. Cok erken degil mi ya kafam cok karisti henüz 32+3 üm haftaya 33 olucam anlamadimki 35 e falan günmü verecek. Baska yere de mi gitsem bilemiyorum. Hic keyfim yok bugün ya

bebeğe neler koydunuz acaba.
Doğumdan sonra giydirmeleri için beş parçalı takım koydum ayriyetten yedek 4 tane beşli takım koydum müslim bezi koydum beş tane. Yarım pakette bez koydum iki tane yedek kundak koydum ince ve hafif kalın olmak üzere ıslak mendil koydum iki paket ağız mendili koydum altı tane biberon olsun emzik felan koymadım çünkü ilk iki gebeligimdede koymadım kendime pijama takımı aldım onu koydum havlu .terlik .yedek pijama takımı. Hastane çıkışı için kıyafet .çorap koydum .kendim için hasta bezi koydum . Orkit koydum emzirme sütyeni derken baya şey koydum hazırladım

Benim bir arkadaşım da ikiz bekliyo onu da 35+2 de sezaryene alcaklar istersen başka yere de git ama sancı çıkınca korkup erkene almış olabilirler bir tık daha. Ona en baştan 36 sonunda alırız diyolardı birkaç gün öne aldılar

Emzirme sütyeni, atleti nereden aldınız kızlar hala almadım var mı trendyoldan veya e bebekten falan tavsiye edebileceğiniz?

Canım bozma moralini biliyorsun ikiz gebelikte daha erken alıyorlar. Genelde ben de 35-36da doğum yaptıklarını görüyorum. Sıkma canını sağlıklı olsunlar da gerisi hallolur bence. Kaç kilo şu an bebişler?

Cnm arkadasin devlete mi gidiyor? Ben devlet arastirma hastanesi belli bir prosedür mü var acaba bilemedim .Yani 36 dan önce alinmaması gerek bence bi sorun yoksa. Benim esimin kuzenini 38 de aldılar sezaryene ikiz. Bi de ne kadar anne karninda dursa o kadar iyi diye biliyorum. Özelde bi doktor bana 38 haftada aliriz demisti ama cok oluyor.

Cnm orası da ayrı muamma 2 muyene öncesi gittigimde bebekler iyi kilo almisti 15 gün once gittim 300 gram almis yani azdi kilolari, yine 15 gün ara verdim 600 gram almis. Ultrasona guvenmiyorum acikcasi 2100 gram dedi cok sasirdim 15 gün önce 1500 bile yoktu.

Ama şu dönem çok hızlı kilo aldıkları dönemdeyiz ya doğru olabilir canım almışlardır bence de. İçini ferah tut kötü bir şey düşünme dur bakalım ne diyecek bir sonraki kontrolde..

Canim 33 te cagirmiş seni bi sorun olmasa 36 haftalarda gun verir
Bide ikiz ya 37 haftaya kadar anca daginirsin bence
Bide sanci kac cikti doktor soyledimi bisey yada nst kagidin yanindami anliyorim biraz nstden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…