- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #20.461
Canim son haftalarda bebek baya kilo aliyorCnm orası da ayrı muamma 2 muyene öncesi gittigimde bebekler iyi kilo almisti 15 gün once gittim 300 gram almis yani azdi kilolari, yine 15 gün ara verdim 600 gram almis. Ultrasona guvenmiyorum acikcasi 2100 gram dedi cok sasirdim 15 gün önce 1500 bile yoktu.
Bebek icinde sut kasar peyniri muz bide kuruyemiş ozellikle kajuUmarim ondandır. Cok tesekkur ederim
Bende hazırladım. Birkaç parça eksik dışında her şey tamammerhaba kızlar bende 34+4 günlük hamileyim.doğum çantanızıı hazırladınız mı
Ya ilaç kullanmadan da geçmez dimi, doktorumda çıkmış hastahaneden gidemedim.. randevularıda hep dolu.. Acil de serum falan takarlar mı acaba rahatlatıcı.. bir an bile dinmedi ağrılar böyle giderse gece daha fazla dayanamam.Geçen bende enfeksiyon çıktı o sancıların sebebi. İlaç kullandım tamamen geçmedi ama demek ki hala ara ara vuruyor.
Bende bu dedıklerın oluyor ınan kasıgıma ozellıkle bgn nstyede soktu bisi ckmadi enfeksıonda yok anca uzanırsam gecıor(
Off çok zor, bende nst için gitcektim gidemedim doktorum yokmuş, Ama acile gitcem gibi görünüyor ne yapsam geçiremedim ben.Bende bu dedıklerın oluyor ınan kasıgıma ozellıkle bgn nstyede soktu bisi ckmadi enfeksıonda yok anca uzanırsam gecıor(
Ben hazırladım ama eksiklerim var ufak tefek şeyler ben hasta bezi koymadm hastane verir belki diye. Vermezse gider eşim alır :) depend çok pahalı ya ama. Gece pedlerinden koydmmerhaba kızlar bende 34+4 günlük hamileyim.doğum çantanızıı hazırladınız mı
Benim riskli gebelik diye mi blmyrm ama on gün sonra gel mutlaka dediBen şimdi bugün kontrole gideceğim 33+3 üm gecen hafta devlettte 15 gün sonra gel dedi ama randevu bulamadım 16 hazirana aldım ,bugün gitsem sonra 35 .haftada bir daha gitmiş olcagım o haftalarda olanlar kaç haftada bir cagırıyor Dr unuttum ya
Banada on gün sonra dedi34 gittim 10 gun sonra cagirdi randevu bulamadim ama sabahtan gel dedi bana yardimci olurum
Bence artik sende 10 gunde bir git hastaneye
Benim 35+4 2500 çıktı sizi. İyi kilosu masallahBiz 2750 çıkmıştık doktor da önden gidiyor demişti
Geçmiyorsa sancım doktora gitmelisinOff çok zor, bende nst için gitcektim gidemedim doktorum yokmuş, Ama acile gitcem gibi görünüyor ne yapsam geçiremedim ben.
Bi idrar tahlili ver ona gore monurol falan verir tek kullanımlık evdede sırkelı suyla taharetlen bide vol su ıc canımOff çok zor, bende nst için gitcektim gidemedim doktorum yokmuş, Ama acile gitcem gibi görünüyor ne yapsam geçiremedim ben.
Cok sagol cnm insallah oyledir 400-500 gram bile oynayabiliyormus ultrasonda. Insallah hepimiz saglikla kucagimiza alirizAma şu dönem çok hızlı kilo aldıkları dönemdeyiz ya doğru olabilir canım almışlardır bence de. İçini ferah tut kötü bir şey düşünme dur bakalım ne diyecek bir sonraki kontrolde..
Ay insallah öyle olur cnm 36 iyi benim icin tabii hersey saglikla olsun onemli olan o. Nst yi doktor aldı cnm ama ben gördüm sancım 77 mi 75 mi ne oyle biseydi. Nasil senceCanim 33 te cagirmiş seni bi sorun olmasa 36 haftalarda gun verir
Bide ikiz ya 37 haftaya kadar anca daginirsin bence
Bide sanci kac cikti doktor soyledimi bisey yada nst kagidin yanindami anliyorim biraz nstden
Bence başka doktora daha görün. Çok erken alınmasın bebekler (kordonda ya da plasentada eskime bebeği beslememe durumu yoksa tabi)Cnm orası da ayrı muamma 2 muyene öncesi gittigimde bebekler iyi kilo almisti 15 gün once gittim 300 gram almis yani azdi kilolari, yine 15 gün ara verdim 600 gram almis. Ultrasona guvenmiyorum acikcasi 2100 gram dedi cok sasirdim 15 gün önce 1500 bile yoktu.
İkizlerde sancı ayrı ayrı mı oluyormuşKızlar bugünkü komtrolümde sol bebekte sancı cıkti bi tane. Beni dogumhaneye yonlendirdiler 2 adet serum bagladillar. Orda da nst ye soktular tabi 2 bebek olunca ayri ayri nst toplamda 2.5 saate yakım nst de kaldım. Bi de doktor haftaya gel sezaryen günü vereyim dedi. Cok erken degil mi ya kafam cok karisti henüz 32+3 üm haftaya 33 olucam anlamadimki 35 e falan günmü verecek. Baska yere de mi gitsem bilemiyorum. Hic keyfim yok bugün ya
Ya iste ben de guvenmiyorum ultrason verilerine hata payı cok fazla. Ya özele gittim daha önce kadin resmen beni arastirmaya git diye postaladi kan seviyem düsük oldugu icin ve bence ikiz oldugu icin risk almak istemedi. Genelde özel hastaneler öyle yapiyormuş. Bakalim haftaya ne diyeceklerBence başka doktora daha görün. Çok erken alınmasın bebekler (kordonda ya da plasentada eskime bebeği beslememe durumu yoksa tabi)
Sancı artık olur sende daha çok olur. İki bebekle küvöz süreci daha yorucu olur karnında büyütmek daha iyi.
Arkadaşım 2 bebeği 38 de artık beslenememe sebebiyle doğurdu. Küvöze girmediler birisi 2000 diğeri 2200 gr doğdu.
Şuan 6 yaşındalar. Ultrason verilerine bende çok güvenemiyorum ilk bebeğime önce çok zayıf dediler 3500 kg doğdu.
Evt cnm ikisini de ayri ayri nst ye bagliyorlar cok uzun suruyor. Tüp bebeklerde farkli protokol oldugunu bilmiyordum. Benim oglumda tüp bebek 38+3 de dogdu o zaman doktorum dogal yoldan zamanini bekledi acilma olunca da aldı. Hatta normal dogurtacakti da bebek asagi inmedi diye sezaryen oldum. 36 ya razı gelecegim oyle derse yoksa 34 falan derse kabul etmek istemem artik bu saatten sonra beni hangi hastane alir onu da bilmiyorumİkizlerde sancı ayrı ayrı mı oluyormuş
Haftaya gidince ben e tekrar nst ye alıp sancı durumuna göre gün verir 35 36 yi bekler.
Devlet hastanelerinin ikiz protokolünü bilmiyorum ama ben 2 ayrı devlet Hastanesi'ne gittim. Biri 36 38 arası doğum bekleriz tüp bebeklerde yoksa en geç 38 de başlarız dedi. Diğer devlet tüp bebek 38 i geçmemeye çalışırız ama bebek de risk yoksa ve anne de beklemesine onay verirse dedi
Senin birde ikiz olduğunu düşünürsek 36 ya falan gün verebilirler belki
E bebekten aldım güzel beğendimEmzirme sütyeni, atleti nereden aldınız kızlar hala almadım var mı trendyoldan veya e bebekten falan tavsiye edebileceğiniz?
40 ve uzeri sanci canimCok sagol cnm insallah oyledir 400-500 gram bile oynayabiliyormus ultrasonda. Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz
Ay insallah öyle olur cnm 36 iyi benim icin tabii hersey saglikla olsun onemli olan o. Nst yi doktor aldı cnm ama ben gördüm sancım 77 mi 75 mi ne oyle biseydi. Nasil sence
Hadi ya cnm benim bi kez cikti ama 50 yi de gördüm bi kez. Insallah zamaninda gelir hepimizinki.40 ve uzeri sanci canim
Hele iki uc kere 75 77 cikmişsa sancin var baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?