2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Aynen sana katılıyorum pedli emzirme atleti var onlardan tercih edilebilir ben öyle yaptım .

Epidural normal doğumda mı oluyor ?

İyi akşamlar kızlar bugün doktor günümüzdü biraz tedirgin edici durumlar oldu normalde hep 6-7 gün geriden geliyordu gelişimi bu iki haftalık süreçde ara açılmış 13 gün olmuş gelişim geriliği detaylı ultrasona gitdim beslenmeyi gelişimi etkileycek hiçbir durum bulunmadı ama doktorum yarın veya cuma günü doğum olması taraftarı kalırsa riske girip oksijensiz kaşma riski varmış şimdi iyiyken etkilenmeden alalım dedi

Kac haftalik şu an kilosu falan nasil

Çok geç gördüm kusura bakmayın ben acilden giriş yapmıştım sancılarım artınca. Hemen tek kullanımlık ilaç verdiler. O gece kullandım ertesine güne azaldı ağrılar. Tamamen bitmedi.

Kac haftalik şu an kilosu falan nasil
34 haftalık olması gerekiyor ama ölçümlere göre 31-32 haftalık çıktı 1.834kg istikrarlı bir şekilde o 6-7 günde devam etseydi sıkıntı yoktu ara açılınca doktor bayağı tedirgin oldu sıkıntı yaşanmaması için doğum olması şart öyle bir durumdada küveze girmesi gerekiyor kalsın bekliyelim dersem riske atmış oluruz dedi

Epidural normal doğumda mı oluyor ?
ikisinde de oluyor
Sezeryanda uyanık olmak istiyorsan epidural yok bişey görmeyeyim hissetmeyeyim diyorsan genel anestezi
Normal doğumda belli bir seviyeye kadar ağrı ve açılma olunca epidural takıp sadece ıkınma isteğini hissedip doktorun söylediği zamanlarda ıkınıp doğuruyorsun
Deneyimlemedim ama böyle oluyormuş

Yani bence doktor haklı küvezde anne karnindan daha iyi beslenecekse mantikli olan o. Eger oksijensiz kalma riski de madem var doktoru dinlemek en dogrusu. Tabii iciniz rahat etmiyorsa baska bir doktordan fikir alin isterseniz. Perinatolog olursa daha iyi olur.

Kaç haftalıksın bilmiyorum canım ama sağlıklı ulen riske atmamak daha iyi olabilir,istersen bir uzamana daha git

Çok geç gördüm kusura bakmayın ben acilden giriş yapmıştım sancılarım artınca. Hemen tek kullanımlık ilaç verdiler. O gece kullandım ertesine güne azaldı ağrılar. Tamamen bitmedi.
Bende gittim parol serum taktılar ama eve geldim 1 saat sonra yine aynı şekilde devam etti pek etki etmedi. Nst de bişey çıkmadı. Antibiyotiksiz geçmeyecek gibi.

Kaç haftalıksın bilmiyorum canım ama sağlıklı ulen riske atmamak daha iyi olabilir,istersen bir uzamana daha git
34haftalığım cnm bebrk 31-32 haftalık çıkıyor normalde en başından itibaren 6-7 geriliği vardı fark açılınca doktor tedirgin oldu başka brinede yönlendrdi ondada gerilik gözüküyor kordon kam akışında sıkıntı yok geriye tek ihtimal kalıyor plesanta önünde bir miyom var o plesantaya baskı uyguluyor olabilir buda beslenmeyi engelliyor olabilir doktor diyorki bu fark daha açılıp bebeği riske atmaktansa alalım küveze girsin

Başka doktorada danıştık oda aynısını söyledi yarın zaten biİzi başka bi doktora daha yönlendirdi bakalım yarın oda ne deyecek dediğniz gibi düşünüyorum bende eğer dönülmez çaresi olmayan risklere sebep olacKsa doğum olsun daha iyi diye

Evet canım ben de öyle almak istiyorum çünkü normalde de yaz kış atlet giyerim. E bebektekilere bir bakıcam.

Gece sancıyla uyanıp iki saat çekip sonra uykuya dalanlar,
Artık araba kullanamayacak kadar göbüşü büyüyüp karnı kaskatı kesilenler…
Ve acaba bugün doğurur muyum diye bekleyip aslında 40 ı dolduracak olanlarımız
Erken doğuranlarımız
Enfeksiyondan muzdariplerimzi
Daha nicelerimiz
Sizlere de günaydın
Bebişleri kucaklasak da sütleri boşaltsak artık. E acıyo:)

Günaydın cnm biz yine harek yüzünden uyuyamadım sabahın altisinda dikti ayağa yine beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…