2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Şimdiden çok geçmiş olsun, başka bir doktora gideceğini de söylemişsin en iyisini yapıyorsun. Sağlıkla dünyaya gelsinde bir süre küvezde kalsın. Bizleride haberdar et mutlaka

Good morning aşko bide nazara gelip uyuyamayanlar var oda ben böyle oldum dünkü sosyal medya paylaşımımdan sonra.Size de dünden doğa fotisi atayım içimiz açılsın.

Eklentiler

• IMG_0787.webp
    206,9 KB · Görüntüleme: 108
Kızlar yarın kontrol günüm. Biraz heyecanlıyım inşallah güzel haberler alırım
Bizide haberdar et canim
Ben surekli agliyorum desem yeridir
Diş agrisi ve baş agrisi beni mahvetti gece uyuyamıyorum artik

Emzirme sütyeni, atleti nereden aldınız kızlar hala almadım var mı trendyoldan veya e bebekten falan tavsiye edebileceğiniz?
Ebebekten aldım bedenime uygun olanı bakıp aldım valla hiç araştırma yapmadan atleti de almadım gerek duymadım atlet pek giyen biri değilim

Canum epidural sezeryanda da bişey hissetmiyorsun, görmüyorsun da hissetmiyorsun da. Genel anestezi sonrası direkt agrıyla uyanıyorsun ben gördüm arkadaşımda biraz zorladı bizi. Ama epidural sezeryanda uyuşukluğun geçene kdr en ağrılı süreç geçmiş oluyor( yaklaşık 6 saat) . 2 kez spinal/epidural anestezi ile sezeryan olmuş biri olarak ben %100 uyanık olmayı tercih ederim. Edeceğim de

Özele gidiyo aynı hastaneye gidiyoruz ama onun doktoru farklı benim nefret ettiğim bir doktor açıkçası hamilelik öncesi ameliyat olmam gerekirken onu çok övdükleri için gitmiştim bana karşı çok acımasız konuşmuştu ağlatmıştı. Sancısı çıktığı için hemen alalım demiş olabilir gaddar bir adam zaten bence öyle düşünceli değil

kontrol günümüz bugün nst çektirdik bebiş 2.5 kg olmuş malesef hala dönmemiş bu gidişle sezeryan olucak gibi doktor hala fönebilir ama artık büyüdüğü için biraz zor dedi haftaya yine kontrole gel dedi nst sonucunu göstericem az sonra doktora ameliyata gitmiş ben nst deyken bide çok zor buldular nst odasında bulamadılar hatta sonra doğumhaneye gönderdiler orda çekildi nst bide oğlumun doğum sancısını çekyiğim oda denk geldi eskiye gittim resmen tekrar aynı odada olmak çok tuhaf geldi

Eklentiler

• IMG_20230601_111815.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 87
O zaman olur da bana sezeryan derlerse epidural tercih edeyim uyanık olayım.
İnşallah normal doğar aşşşıırı korkarım ameliyattan.
Hatta öyle ki epidural almamak için yine kendi sancım olsun diye dua ediyorum.
İlaçsız iğnesiz doğsun

Ya maşallah hiç sancı çıkmamış. Benim ilk Nst bildiğim sıra dağları gibiydi ki 50-60-70 her 5-10 dakkada bir. Ki o en rahat anıma denk gelmişti bir de.
Erken haftalarda sancıyla başlamak çok zorluyor
Dün gece yine dört döndüm evde ve kesinlikle enfeksiyon değil :/

inşallah kuzucum tabii ki en güzeli doğal olanı... Bana nasip olmadı inşallah isteyen herkese nasip olsun içinde de sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…