- 10 Kasım 2022
- 5.135
- 4.224
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #20.501
Günaydın cnm hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzKızlar yarın kontrol günüm. Biraz heyecanlıyım inşallah güzel haberler alırım
Şimdiden çok geçmiş olsun, başka bir doktora gideceğini de söylemişsin en iyisini yapıyorsun. Sağlıkla dünyaya gelsinde bir süre küvezde kalsın. Bizleride haberdar et mutlakaİyi akşamlar kızlar bugün doktor günümüzdü biraz tedirgin edici durumlar oldu normalde hep 6-7 gün geriden geliyordu gelişimi bu iki haftalık süreçde ara açılmış 13 gün olmuş gelişim geriliği detaylı ultrasona gitdim beslenmeyi gelişimi etkileycek hiçbir durum bulunmadı ama doktorum yarın veya cuma günü doğum olması taraftarı kalırsa riske girip oksijensiz kaşma riski varmış şimdi iyiyken etkilenmeden alalım dedi
Good morning aşko bide nazara gelip uyuyamayanlar var oda benGece sancıyla uyanıp iki saat çekip sonra uykuya dalanlar,
Artık araba kullanamayacak kadar göbüşü büyüyüp karnı kaskatı kesilenler…
Ve acaba bugün doğurur muyum diye bekleyip aslında 40 ı dolduracak olanlarımız
Erken doğuranlarımız
Enfeksiyondan muzdariplerimzi
Daha nicelerimiz
Sizlere de günaydın
Bebişleri kucaklasak da sütleri boşaltsak artık. E acıyo:)
GünaydınlaaaarGünaydın herkese
BenBen çok terliyorum kızlar yemek yerken bile.Benim gibi vücut ısısı yüksek olan var mı başka.
Daha beşiği kurmayan benmerhaba kızlar bende 34+4 günlük hamileyim.doğum çantanızıı hazırladınız mı
Bizide haberdar et canimKızlar yarın kontrol günüm. Biraz heyecanlıyım inşallah güzel haberler alırım
Ben surekli agliyorum desem yeridirGece sancıyla uyanıp iki saat çekip sonra uykuya dalanlar,
Artık araba kullanamayacak kadar göbüşü büyüyüp karnı kaskatı kesilenler…
Ve acaba bugün doğurur muyum diye bekleyip aslında 40 ı dolduracak olanlarımız
Erken doğuranlarımız
Enfeksiyondan muzdariplerimzi
Daha nicelerimiz
Sizlere de günaydın
Bebişleri kucaklasak da sütleri boşaltsak artık. E acıyo:)
Findigin bu sefer gosterir kendini belkiGünaydınlaaaarBugün fındık kızımı görmeye gideceğim için heyecanlıyım her ne kadar kendisi bir süredir yüzünü göstermesede
Ebebekten aldım bedenime uygun olanı bakıp aldım valla hiç araştırma yapmadan atleti de almadım gerek duymadım atlet pek giyen biri değilimEmzirme sütyeni, atleti nereden aldınız kızlar hala almadım var mı trendyoldan veya e bebekten falan tavsiye edebileceğiniz?
Canum epidural sezeryanda da bişey hissetmiyorsun, görmüyorsun da hissetmiyorsun da. Genel anestezi sonrası direkt agrıyla uyanıyorsun ben gördüm arkadaşımda biraz zorladı bizi. Ama epidural sezeryanda uyuşukluğun geçene kdr en ağrılı süreç geçmiş oluyor( yaklaşık 6 saat) . 2 kez spinal/epidural anestezi ile sezeryan olmuş biri olarak ben %100 uyanık olmayı tercih ederim. Edeceğim deikisinde de oluyor
Sezeryanda uyanık olmak istiyorsan epidural yok bişey görmeyeyim hissetmeyeyim diyorsan genel anestezi
Normal doğumda belli bir seviyeye kadar ağrı ve açılma olunca epidural takıp sadece ıkınma isteğini hissedip doktorun söylediği zamanlarda ıkınıp doğuruyorsun
Deneyimlemedim ama böyle oluyormuş
Özele gidiyo aynı hastaneye gidiyoruz ama onun doktoru farklı benim nefret ettiğim bir doktor açıkçası hamilelik öncesi ameliyat olmam gerekirken onu çok övdükleri için gitmiştim bana karşı çok acımasız konuşmuştu ağlatmıştı. Sancısı çıktığı için hemen alalım demiş olabilir gaddar bir adam zaten bence öyle düşünceli değilCnm arkadasin devlete mi gidiyor? Ben devlet arastirma hastanesi belli bir prosedür mü var acaba bilemedim .Yani 36 dan önce alinmaması gerek bence bi sorun yoksa. Benim esimin kuzenini 38 de aldılar sezaryene ikiz. Bi de ne kadar anne karninda dursa o kadar iyi diye biliyorum. Özelde bi doktor bana 38 haftada aliriz demisti ama cok oluyor.
Bi kz ckması gayet normal dedi dktor bana bendede bir cktı ben rahat edemıtorum sadece yan yatıs oldugu iicin hala alısamadm tam yan yatmayaHadi ya cnm benim bi kez cikti ama 50 yi de gördüm bi kez. Insallah zamaninda gelir hepimizinki.
O zaman olur da bana sezeryan derlerse epidural tercih edeyim uyanık olayım.Canum epidural sezeryanda da bişey hissetmiyorsun, görmüyorsun da hissetmiyorsun da. Genel anestezi sonrası direkt agrıyla uyanıyorsun ben gördüm arkadaşımda biraz zorladı bizi. Ama epidural sezeryanda uyuşukluğun geçene kdr en ağrılı süreç geçmiş oluyor( yaklaşık 6 saat) . 2 kez spinal/epidural anestezi ile sezeryan olmuş biri olarak ben %100 uyanık olmayı tercih ederim. Edeceğim de
Ya maşallah hiç sancı çıkmamış. Benim ilk Nst bildiğim sıra dağları gibiydi ki 50-60-70 her 5-10 dakkada bir. Ki o en rahat anıma denk gelmişti bir de.kontrol günümüz bugün nst çektirdik bebiş 2.5 kg olmuş malesef hala dönmemiş bu gidişle sezeryan olucak gibi doktor hala fönebilir ama artık büyüdüğü için biraz zor dedi haftaya yine kontrole gel dedi nst sonucunu göstericem az sonra doktora ameliyata gitmiş ben nst deyken bide çok zor buldular nst odasında bulamadılar hatta sonra doğumhaneye gönderdiler orda çekildi nst bide oğlumun doğum sancısını çekyiğim oda denk geldieskiye gittim resmen tekrar aynı odada olmak çok tuhaf geldi
inşallah kuzucum tabii ki en güzeli doğal olanı... Bana nasip olmadı inşallah isteyen herkese nasip olsun içinde de sanaO zaman olur da bana sezeryan derlerse epidural tercih edeyim uyanık olayım.
İnşallah normal doğar aşşşıırı korkarım ameliyattan.
Hatta öyle ki epidural almamak için yine kendi sancım olsun diye dua ediyorum.
İlaçsız iğnesiz doğsun
Giresun'dan yaziyorum bende cnmmKIZLAR HANGİ İLLERDEN YAZIYORSUNUZ.BEN İZMİR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?