2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar ne sorucam hiç göğüs altında boslugunuz oluşmaya basladimi beni her gören doğumun yakın diyip korkutuyor baya baya karnım aşağı indi her hareketi artık göbegimin orda resmen ara sıra ayakları göğüs altıma geliyor

çok şükür sancı falan yok ama doktor büyüdüğü için dönmesine zor dedi normal foğum olmasını çok istiyorum ama hayırlısı olsun inşallah kocaman olmuş bebişim dönmemesi dışında bi sorunumuz yok çok şükür

İki sorum var kisslar birincisi dogum planimiz normal dogum suan icin oglusun pozisyonu iyi benim bir saglik sorunum yok sukur gidisatimiz normal. Amma dogum bu sonucta her an her sey degisebiliyor. Ben hep normal doguma hazirladim kendimi ama sezeryan olma ihtimaline karsi yaninda su olsun bu olsun falan fisman diyeceginiz bisey var mi?? İkinciside hala agdasini kendi yapabilen uc harfli var mi aramizda bugun denedim yari yariyayim suanda ay ortasina kadar gotururse iyi auahshshja

Maşallah saglikla gelsin bebiş
Kac haftalik gozuktu ultrasyonda
Bide nst de hic sancin cikmamiş

Bana gelen tavsiye pijama harici gecelik de koy dikişe gelmemesi için iyi olur. Nescafe vs dediler ama onlar kantinden alınır yanında götürmek saçma. Ben kayısı hoşafı yaptım. Kavanozladım. Sezeryan için özellikle gaz çıkarmak önemliymiş. Giderken termosa koyarım. Şuan benimde normal gözüküyor ama belli olmaz.

Kızlar bugün başka doktor baktı dün çekilen detaylı ultrasona göre kan akımlarında sıkıntı olmadığı için acil alınmasına gerek olmadığını söylediler pztesi tekrar detaylı ultrason çekip salı tekrar gitmemi söylediler...ortada oluşabilecek risk olduğundan dolayı tedirginiz açıkcası ya kendi doktorumun dediği o risklere girerse diye

Benim sezeryan doğum var planda bana depend bez ve ped önü açılan gecelik rahat terlik dediler ben birde tek kullanımlık lohusa kiloduda aldım

Ay hosaf cok mantikli her iki durumda da mantikli gazdi tuvaletti yapabilmek icin bende hazirlayayim

Pek bir tecrübem yok ama nolur nolmaz diye yanına pijama takımı yerine gecelik de al derim yara yerine gelmesin canın acimasin diye canım ağda olarak da ben zaten lazer yaptırmıştım o yüzden pek bir tüy sorunum yok geçen gün az da olsa çıkanları alayım jiletle dedim baya zorlandım karnımdan normalde 2dk süren şey baya uğraştırdı beni karnımdan dolayı ulaşamadım hiç

Selam aslında benim sana bi sorum olacak. Özel kliniğe gidiyorsun diye hatırlıyorum. Ben de özel kliniğe gidiyorum. Benim doktorum Prof ve yoğun birisi. Doğum yaklaştıkça kaygılarım artmaya başladı. Doktora ulaşabilir miyim, normal doğum yaptırır mı doktorun anlaşmalı olduğu hastane iyi mi kötü mü diye düşünmeye başladım. Bu konuları konuşmadık. Senin doktorunun yaklaşımı nasıl? Doğumu ne şekilde planlıyorsunuz? Konuyu kendi mi açıyor?

Selam herkese kafamda bir sürü soru işaretiyle geldim hastane çantası hazırlıklarından konuşuyoruz ama benim aklıma takılan şeyler var. Bu yanımıza aldığımız şeyler hangi aşamada bize lazım oluyor? Elbise şeklinde pijama ve lohusa pedi, depend gibi ürünleri ne zaman kullanıyoruz? Doğum öncesi mi sonrası mı? Tuvalet ihtiyacımız yemek ihtiyacımız nasıl oluyo? Doğum öncesi mesela tuvalete gidebiliyor muyuz? Sonda hangi durumda takılıyor? Lavman hangi durumda yapılıyor?

Ben zaten kendim yapamıyordum bu hafta sonu gidicem hatta çünkü zaten çok ağırlaştım yaptırayım çıksın elbet 2-3 hafta götürür

Merhaba kızlar, bizim de bugün kontrol günümüzdü. Çok şükür her şey yolunda ama kordon hala boynunda bebişin. Artık çıkaramaz diyor zaten doktor.. Bu yüzden sezaryen olacağım kesinleşti gibi. 26 Haziran'da 38. Haftaya giriyoruz, o gün alırız dedi bayram sonrasına falan bırakmak istemedi son günler kordonla alakalı sıkıntılar daha çok olabilirmiş Allah korusun beklemeyelim diyor. Hala normal deneyebilirsin diyor zorlamıyor ama riskleri düşününce ben istemiyorum. Bir de normali bekledikçe bir sıkıntı çıkmasından da korkuyorum. Bu arada 34. Haftadayız bebiş 2500 kg olmuş haftasıyla uyumlu dedi.

Tabi en iyisini sen bilirsin ama ben olsam normali deneyemezdim riske atamazdım,bu arada günlerimiz aynıymış birebir

O bende olmadı ,ilk kızımda da olmamıstı,suyum geldiğinde bile gayet sivri bir karnım vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…