- 10 Kasım 2022
- 5.135
- 4.224
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #20.521
çok şükür sancı falan yok ama doktor büyüdüğü için dönmesine zor dedi normal foğum olmasını çok istiyorum ama hayırlısı olsun inşallah kocaman olmuş bebişimYa maşallah hiç sancı çıkmamış. Benim ilk Nst bildiğim sıra dağları gibiydi ki 50-60-70 her 5-10 dakkada bir. Ki o en rahat anıma denk gelmişti bir de.
Erken haftalarda sancıyla başlamak çok zorluyor
Dün gece yine dört döndüm evde ve kesinlikle enfeksiyon değil :/
Maşallah saglikla gelsin bebişkontrol günümüz bugün nst çektirdik bebiş 2.5 kg olmuş malesef hala dönmemiş bu gidişle sezeryan olucak gibi doktor hala fönebilir ama artık büyüdüğü için biraz zor dedi haftaya yine kontrole gel dedi nst sonucunu göstericem az sonra doktora ameliyata gitmiş ben nst deyken bide çok zor buldular nst odasında bulamadılar hatta sonra doğumhaneye gönderdiler orda çekildi nst bide oğlumun doğum sancısını çekyiğim oda denk geldieskiye gittim resmen tekrar aynı odada olmak çok tuhaf geldi
Bana gelen tavsiye pijama harici gecelik de koy dikişe gelmemesi için iyi olur. Nescafe vs dediler ama onlar kantinden alınır yanında götürmek saçma. Ben kayısı hoşafı yaptım. Kavanozladım. Sezeryan için özellikle gaz çıkarmak önemliymiş. Giderken termosa koyarım. Şuan benimde normal gözüküyor ama belli olmaz.İki sorum var kisslar birincisi dogum planimiz normal dogum suan icin oglusun pozisyonu iyi benim bir saglik sorunum yok sukur gidisatimiz normal. Amma dogum bu sonucta her an her sey degisebiliyor. Ben hep normal doguma hazirladim kendimi ama sezeryan olma ihtimaline karsi yaninda su olsun bu olsun falan fisman diyeceginiz bisey var mi?? İkinciside hala agdasini kendi yapabilen uc harfli var mi aramizdabugun denedim yari yariyayim suanda ay ortasina kadar gotururse iyi auahshshja
Benim sezeryan doğum var planda bana depend bez ve ped önü açılan gecelik rahat terlik dediler ben birde tek kullanımlık lohusa kiloduda aldımİki sorum var kisslar birincisi dogum planimiz normal dogum suan icin oglusun pozisyonu iyi benim bir saglik sorunum yok sukur gidisatimiz normal. Amma dogum bu sonucta her an her sey degisebiliyor. Ben hep normal doguma hazirladim kendimi ama sezeryan olma ihtimaline karsi yaninda su olsun bu olsun falan fisman diyeceginiz bisey var mi?? İkinciside hala agdasini kendi yapabilen uc harfli var mi aramizdabugun denedim yari yariyayim suanda ay ortasina kadar gotururse iyi auahshshja
Kafalar çok karışık 1.500 şeklinde tekrar eve döndükŞimdiden çok geçmiş olsun, başka bir doktora gideceğini de söylemişsin en iyisini yapıyorsun. Sağlıkla dünyaya gelsinde bir süre küvezde kalsın. Bizleride haberdar et mutlaka
Ay hosaf cok mantikli her iki durumda da mantikli gazdi tuvaletti yapabilmek icin bende hazirlayayimBana gelen tavsiye pijama harici gecelik de koy dikişe gelmemesi için iyi olur. Nescafe vs dediler ama onlar kantinden alınır yanında götürmek saçma. Ben kayısı hoşafı yaptım. Kavanozladım. Sezeryan için özellikle gaz çıkarmak önemliymiş. Giderken termosa koyarım. Şuan benimde normal gözüküyor ama belli olmaz.
Onlar klasik artik bende depend aldim lohusa pedi aldim. Hani sezeryan icin ayrica bisey olmazsa olmaz var mi onu merak ettimBenim sezeryan doğum var planda bana depend bez ve ped önü açılan gecelik rahat terlik dediler ben birde tek kullanımlık lohusa kiloduda aldım
Pek bir tecrübem yok ama nolur nolmaz diye yanına pijama takımı yerine gecelik de al derim yara yerine gelmesin canın acimasin diye canım ağda olarak da ben zaten lazer yaptırmıştım o yüzden pek bir tüy sorunum yok geçen gün az da olsa çıkanları alayım jiletle dedim baya zorlandım karnımdan normalde 2dk süren şey baya uğraştırdı beni karnımdan dolayı ulaşamadım hiçİki sorum var kisslar birincisi dogum planimiz normal dogum suan icin oglusun pozisyonu iyi benim bir saglik sorunum yok sukur gidisatimiz normal. Amma dogum bu sonucta her an her sey degisebiliyor. Ben hep normal doguma hazirladim kendimi ama sezeryan olma ihtimaline karsi yaninda su olsun bu olsun falan fisman diyeceginiz bisey var mi?? İkinciside hala agdasini kendi yapabilen uc harfli var mi aramizdabugun denedim yari yariyayim suanda ay ortasina kadar gotururse iyi auahshshja
Selam aslında benim sana bi sorum olacak. Özel kliniğe gidiyorsun diye hatırlıyorum. Ben de özel kliniğe gidiyorum. Benim doktorum Prof ve yoğun birisi. Doğum yaklaştıkça kaygılarım artmaya başladı. Doktora ulaşabilir miyim, normal doğum yaptırır mı doktorun anlaşmalı olduğu hastane iyi mi kötü mü diye düşünmeye başladım. Bu konuları konuşmadık. Senin doktorunun yaklaşımı nasıl? Doğumu ne şekilde planlıyorsunuz? Konuyu kendi mi açıyor?İki sorum var kisslar birincisi dogum planimiz normal dogum suan icin oglusun pozisyonu iyi benim bir saglik sorunum yok sukur gidisatimiz normal. Amma dogum bu sonucta her an her sey degisebiliyor. Ben hep normal doguma hazirladim kendimi ama sezeryan olma ihtimaline karsi yaninda su olsun bu olsun falan fisman diyeceginiz bisey var mi?? İkinciside hala agdasini kendi yapabilen uc harfli var mi aramizdabugun denedim yari yariyayim suanda ay ortasina kadar gotururse iyi auahshshja
Pijama yerine gecelik daha iyi sezeryanda öyle pek farklı bir ekstra gerekmiyor diye biliyorumOnlar klasik artik bende depend aldim lohusa pedi aldim. Hani sezeryan icin ayrica bisey olmazsa olmaz var mi onu merak ettim
34+0 olduk bugün doktor haftasıyla uyumlu dedi canımMaşallah saglikla gelsin bebiş
Kac haftalik gozuktu ultrasyonda
Bide nst de hic sancin cikmamiş
Ben zaten kendim yapamıyordumİki sorum var kisslar birincisi dogum planimiz normal dogum suan icin oglusun pozisyonu iyi benim bir saglik sorunum yok sukur gidisatimiz normal. Amma dogum bu sonucta her an her sey degisebiliyor. Ben hep normal doguma hazirladim kendimi ama sezeryan olma ihtimaline karsi yaninda su olsun bu olsun falan fisman diyeceginiz bisey var mi?? İkinciside hala agdasini kendi yapabilen uc harfli var mi aramizdabugun denedim yari yariyayim suanda ay ortasina kadar gotururse iyi auahshshja
Benim ki de göstermiyor ,hususi ellerini yüzüne kapatıyor,sizinki gösterdimiGünaydınlaaaarBugün fındık kızımı görmeye gideceğim için heyecanlıyım her ne kadar kendisi bir süredir yüzünü göstermesede
Tabi en iyisini sen bilirsin ama ben olsam normali deneyemezdim riske atamazdım,bu arada günlerimiz aynıymış birebirMerhaba kızlar, bizim de bugün kontrol günümüzdü. Çok şükür her şey yolunda ama kordon hala boynunda bebişin. Artık çıkaramaz diyor zaten doktor.. Bu yüzden sezaryen olacağım kesinleşti gibi. 26 Haziran'da 38. Haftaya giriyoruz, o gün alırız dedi bayram sonrasına falan bırakmak istemedi son günler kordonla alakalı sıkıntılar daha çok olabilirmiş Allah korusun beklemeyelim diyor. Hala normal deneyebilirsin diyor zorlamıyor ama riskleri düşününce ben istemiyorum. Bir de normali bekledikçe bir sıkıntı çıkmasından da korkuyorum. Bu arada 34. Haftadayız bebiş 2500 kg olmuş haftasıyla uyumlu dedi.
O bende olmadı ,ilk kızımda da olmamıstı,suyum geldiğinde bile gayet sivri bir karnım vardıKızlar ne sorucam hiç göğüs altında boslugunuz oluşmaya basladimi beni her gören doğumun yakın diyip korkutuyor baya baya karnım aşağı indi her hareketi artık göbegimin orda resmen ara sıra ayakları göğüs altıma geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?