2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Son haftalardayız artık risk almamak daha iyi olur

Sonda ameliyata girerken takılır,depend ameliyattan sonraki kanama için, sezeryanda uzun süre su bile yok , dudaklarını ıslatıyorsun sadece , yemek desen oda yok gibi bir sey ,tee ertesi gün hosaf ile iki tane petibör vermişlerdi bana :) büyük hayal kırıklığı olmustu

Normalde hemen yemen için birşeyler veriyorlardı en son bakalım yine veriyolarmi

Merhaba bildiklerimi cevaplayayım. Normal doğum olarak yazıyorum sezeryana belki farklılık olur. Bunların hepsi bize doğum sonrası lazım. Öncesinde zaten bize bir kıyafet giydiriyorlar. Tüm sancıyı vs o kıyafetle yaşıyoruz. Sonra açılma olunca hop doğuma. Sonrasında doğum sonrası ya hasta bezi ya depend takılıyor. Bu aşamada ben ilk gecelik giyeceğim. Normal olsa bile o ağrı sızı ile doğumdan sonra pijama yerine daha rahat olur diye düşünüyorum. Sonrasında normal doğumda banyo yapabiliyorsunuz doktorunuz izin verince. Doğum öncesi özel hastanede sıcak dışa girip tuvalete gidebiliyorsunuz. Bu yüzden banyo için havlu aldım ben. Arkadaşım birçok sancıyı duşta sıcak su altında eşiyle geçirmiş çok iyi destek oluyor sancılara.
Sadece son açılma santimlerinde iyice açılma olunca tuvalet hissinde izin verilmiyor. Oda artık bebek geliyor demek oluyor çünkü. Hemen doğumhanege alıyorlar. Yemek birçok doktor normalde olsa maalesef yedirmiyor sezeryan olabilir diye. Fakat bazı doktorlar enerji olsun diye kayısı hurma ceviz gibi şeyler yemeyi tavsiye ediyor. Ben doktoruma bunu soracağım. Dediğim gibi bu normal doğum konusunda bildiklerim. Sezeryan zaten planlı oluyor. Bellli saatten sonra yeme içme yasak oluyor vs. O daha Farklı süreç.

38. Hafta gayet ideal cnm zaten ben de olsam normal dogum riskine girmezdim. Günde belirlemissiniz saglikla gelsin insallah

O bende olmadı ,ilk kızımda da olmamıstı,suyum geldiğinde bile gayet sivri bir karnım vardı
Karnım şuan sivri ama.baya aşağıda gobekle beraber dört veya üç parmak üstü direk öne doğru noralde geçen hafta daha usteydi bu hafta iyice indi

Hediyelik ne yaptınız annecikler fotoğraf çekimi düşünen var mı isimler ne alemde?
Ben hediyelik düşünmüyorum. Yapanlar yanlış anlamasın ama çok saçma geliyor. Bir kapı süsü yaptırdım tülle kapıya onu asacağız o kadar.
Fotoğraf çekimi telefonlarımız kaliteli birkaç poz ailecek doğum sonrası çekiliriz dedim. Eşim fotoğraf çekilmeyi sevse hastane fotoğrafçısı var aslında ama hiç sevmez. Yoksa bence harika bir anı.
İsim aybüke inşallah

İlk çocukta heves edip yaptırdım da boşa masraf ya.
Çikolata alacağım şık bişey
İsim Kapı için yaptırmadım fakat kararsızım yaptırsam mı diye

Tam 1 gün aç kalicaz o zaman. O çok zor y. Ameliyattan çıkınca da sonda takılı oluyo mu

Doğum gerçekleştikten sonra noluyo? Rahimde küretaj gibi bi şey yapılıyo mu? Yoksa hop ayaklanıp gidiyo muyuz

İlk çocukta heves edip yaptırdım da boşa masraf ya.
Çikolata alacağım şık bişey
İsim Kapı için yaptırmadım fakat kararsızım yaptırsam mı diye
Aynen bende sadece çikolata alacağım. Kapı süsü şu yüzden seviyorum. Özel hastanelerde herkesin kapısı süslü oluyor. Arkadaşımın ani doğum olmuştu. Herkesin süslüydü onunki böyle dümdüz ahşap kapı kalmıştı tek balına. Ne bileyim bir üzülmüştüm. Ondan dolayı süslü olsun istiyorum. yoksa oda gereksiz aslında ama

Ben bayadir yapmiyorum agda
Jiletle bile zor aliyorum

Banada 2 gun yemek vermediler yogun bakimda kaldigim icin ondan sonra verdiler yemek ve su ama tuzsuz yemekler

[/QUOTE]
Bu aralar hemen doğumdan sonra kalkan görüyorum videolarda hep ben normal doğursam iyi olsam da kalkmam dinlenirim
ben ikisindende kalktım hemen normal olunca doğumun hemen artindan indiriyorlar di sandalyeden o ara kızda bir kere yere düşmüştüm tansiyon sanki yerlerdeydi sabah gidip akşam dogurucam die canım kalmamisti doğumdan sonra kekle su vermişlerdi oglanda ise hiç bir şey vermemislerdi öyle yürüyerek ikisindede odaya gitmiştim bu oglus şimdiden yoruyor beni yatınca resmen hangi yöne yatiyosam oraya toplanıyor sanki benle uğraşıyor

Tamamdir elbise tarzi biseyler alayim geceliklere kil oluyorum hem sonrada giyerim. Yaa hormonlardan dolayi tekrar cikiyo demislerdi cok sevindim tek tuk olmasina demek ki ise yariyomus baya. Bu arada bende gorebildigim kadarini yapabildim doktora muayeneye gitsem suan gulme krizine girer heralde

ben ikisindende kalktım hemen normal olunca doğumun hemen artindan indiriyorlar di sandalyeden o ara kızda bir kere yere düşmüştüm tansiyon sanki yerlerdeydi sabah gidip akşam dogurucam die canım kalmamisti doğumdan sonra kekle su vermişlerdi oglanda ise hiç bir şey vermemislerdi öyle yürüyerek ikisindede odaya gitmiştim bu oglus şimdiden yoruyor beni yatınca resmen hangi yöne yatiyosam oraya toplanıyor sanki benle uğraşıyor
[/QUOTE]
Ayyy az nazlanacağım. Hiçte kalkmam.

Vallahi benim doktorumda cerrah acikcasi uzun bi sure dogumu konusmadim cerrahliktan dolayi hop sezeryan der mi diye. Artik 30.haftada hadi dogumdan bahsedelim dedi kendi anlatti daha cok. Bence klinikten hastasi oldugun icin doguma farkli yaklasicaktir. Bize 3 hastane secenegi sundu hangisinde ne iyi onu anlatti ona gore secim yapmamiz icin. Genel olarak bebeginde pozisyonu uygun ve benim saglik sorunum olmadigi icin birde sakin yapida oldugum icin direkt normal dogum uzerinden konustu hep. Benim tedirginligim bayramda dogum olursa doktorumu bulamam idi. En son onu konustum ben bayramdan once cikicam tatile bayramda senin icin burdayim dedi vs. vs. Acik acik konus her seyi doktorunla kaygilarini belirt ve kesinlikle dogumda doktoru olarak onu gormek istedigini falan soyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…