2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ayyy az nazlanacağım. Hiçte kalkmam.
[/QUOTE]

Hediyelik ne yaptınız annecikler fotoğraf çekimi düşünen var mı isimler ne alemde?
Ay o kadar bosverdim ki o kismi zaten limon deliginden karpuz cikaricam hediyeyi bana alsinlar modundayim hastaneyede kimse gelsin istemedigim icin pek niyetim yok acikcasi hediye ikram falan fisman bebiside babasi ceksin foto makinesiyle yeter kafasindayim.. hazirlik yapacak olana bol sans kapi susu bile yaptirmiyorum o kadar pes ettim

Bu aralar hemen doğumdan sonra kalkan görüyorum videolarda hep ben normal doğursam iyi olsam da kalkmam dinlenirim
O ben hemen kalkıp gideyim istiyorum insan yığını oluyor o olayı sevmiyorum çocuğu da versinler kucağıma hatta bırakın çekilin hepiniz ben doğururum diyesim var o derece sonra yallah eve keşke mümkün olsa ama benimki sezaryen büyük ihtimal o yüzden zor herkese ev yolları bana kurşunlar

Konuştum aslında bi kere doğum nasıl olcak nerde olcak diye. Sezaryeni zaten ben yapıyorum dedi. Normal olursa arkadaşlar süreci takip ediyo doğuma ben geliyorum dedi. Ama bana gelecekmiş gibi gelmiyo hem üniversite hem özel klinik bi de rahatına düşkün bi insan. Ama gelcem dediyse gelir herhalde di mi bi de doktor kendiliğinden hiç doğum lafı etmiyo ondan da biraz rahatsız oldum çoğu kişinin doktoru öyle mi bilmiyorum. Belki biraz daha rahat olmam lazım

Tabi bak benimkide sey diyo sancin basladi kostur kostur hastaneye gelme 5 dakikada bir sancin olmaya baslayinca arayin beni yakin dortluleri yavas yavas hastaneye gelin diyo. 10cm aciklik olana kadar doktor pek tinlamiyo yani. Bunlari soyledi oda. Gelicem dediyse gelir canim dogumu yaptirir ama iste o aktif dogum kismina gelir. Simdi artik haftanda ileride zaten baska konusacak soracak bisey kalmadi dogum disinda mecbur konusacak rahat ol tabi ben basindan beri cok rahattim pek soruda sormadim hatta adam rahatsiz oldu da kendi acikladi her seyi insallah dogumda da boyle olursun gorcez diye dalga geciyo soyle dusun bu cocuk bi sekilde dogacak. Dogum dedigin 1 bilemedin 2 gun sonra hayatinin sonuna kadar annesin birak akisina bebisin bu dunyaya nasil gelmek istiyosa oyle gelsin omurluk hikayesini yazacak

Son haftalardayız artık risk almamak daha iyi olur
Bencede bizde en başından itibaren takip eden doktorumda risk almamak taraftarıyız ama yenidoğan bölümünde olan kadın doğumcular alma taraftarı değil yani onlarda içerde iyi olduğu sürece içerde kalması daha iyi mantığında bu kezde birşey yapamıyoruz çünkü 37 haftadan öncesi erken doğum bölümündekiler ilgileniyor mecbur onlara heraket etmek zorundayız onlarda risk sıkıntı görmediği süre içerde kalsın diyor bu kezde birşey yapamıyoruz

Bi hafta daha bekle cnm o zaman yani ona göre karar verirsin bu süre icerisinde beslenmene de cok dikkat et kaliteli gıdalarla beslen.

Yaa normalde ben de bu rahatlık seviyesindeydim nasıl böyle oldum anlamadım. Söylediklerin çok iyi geldi baya rahatladım. Teşekkür ederim

Hediyelik ne yaptınız annecikler fotoğraf çekimi düşünen var mı isimler ne alemde?
Biz boş 50 ml kolonya şişesi aldık spreyli. İçine Eyüp sabrinin pembe renkli kolonyası var ondan koyduk. Üstüne minnoşun adını yazan etiket yapıştırdık. Bi de pembik kurdele. Bi de çikolata alırım gelen giden olursa ikram etmek için. Başka bi şey yapmayız herhalde

Yaa normalde ben de bu rahatlık seviyesindeydim nasıl böyle oldum anlamadım. Söylediklerin çok iyi geldi baya rahatladım. Teşekkür ederim
Bende panik oluyorum olmaz miyim ama sonra bazi seylerin elimde olmadigini her ne yasanacaksa olacagina varacagini telkin ediyorum kendime ve oylede yani bizde bebelerde Allaha emanet gerisi fasa fisooo

Bende senin gibiyim kendi kendimize foto çekmek istyrm olursa kısmet ama biri için hedoyelik vs hazirlamicsm kimse gelsin de istemyrm ilk günler brz zaman gecsin sonra ilk gn anca kendime gelirim

Bende senin gibiyim kendi kendimize foto çekmek istyrm olursa kısmet ama biri için hedoyelik vs hazirlamicsm kimse gelsin de istemyrm ilk günler brz zaman gecsin sonra ilk gn anca kendime gelirim
Aynen dogumun mahremiyetini cekirdek aile olarak yasamak istiyorum hatta kismet olursa dogum yaptiktan sonra ailelerimizi goruntulu arayip bebegi gostererek surpriz yapmak istiyorum

Aynen dogumun mahremiyetini cekirdek aile olarak yasamak istiyorum hatta kismet olursa dogum yaptiktan sonra ailelerimizi goruntulu arayip bebegi gostererek surpriz yapmak istiyorum
İlk doğumda aile hemen gelmişti hastaneye. Tüm arkadaşlar vs toplanıp geliyorlardı hepsine gelmeyin dedim. Yoldan geri döndüler.

Genel anlamda hastanede lohusa sürecinde ikramlık ve misafirlik olayını doğru bulmuyorum. Ben baya süs püs ikramlık filan da yapmıştım. Sancı ile hastaneye giderken bir de onları arabaya istiflemek çok acınası idi. Tabi etrafında dıdısı bıdısı olup o işlerler ilgilenen biri varsa ayrı. Ama gecenin 2sinde 3ğnde de doğum yapabilirsiniz ve zaten akşamına taburcu olursunuz yani herşey boşa gidebilir
Aileye bile gelmeyin dedim. Ama dinlemediler (sağolsunlar yalnız bırakmadılar yükleri de olmadı) ama yine de diyorum ki inanın başınızda kimse olsun istemiyorsunuz
Özellikle kapalıysanız. Zaten titrerken terliyor oluyorsunuz bir de erkek misafir filan gelince örtün giyin hepsi zor işler
Kapı süsü yaptırıp normal Madlen çikolata alırım hacışeriften. Hastane için değil ama, gelenim gidenim çok olur. Fakat hediyelik yaptırmayacağım. Yazık günah hepsini atıyorlar geri :)

Ve bir de ben artık dayanamıyorum doğurmak istiyorum kızlar bedenim isyanda
Kg vermeye başlamışım bebek inşallah kg alıyordur

Normal doğumda siz ve ebeniz yapıyor tüm işi dr gelip bir kontrol ediyor rahim iyi temizlenmiş mi şunu bunu yap diyor ebe ye gidiyor. Ebe tecrübeliyse dikişi bile o atıyor sonra hadi kalk bakalım giyin diyorlar sonra oda çıkıyorsun ister yürüyerek ister tekerlekli sandalyeyle.
Bir de hasta bezi eğer suyunuz gelirse hastaneye gidene kadar sizi tutması için lazım.
Lavman bence çok lazım 2.de yapmadılar ıkındıkça afedersiniz arka tarafda boş durmadı çok kötüydü ilkinde yapmışlardı temiz temiz doğurmuştum ne güzel.
başka varsa soru normal doğumla ilgili cevaplamaya çalışayım.

Ay bide olayin stresiyle su durumu yasamak istemiyorum ahahahah Evet illa misafir gelecek bi cikolata sart onuda tohum otizm vakfindan alicam.
Kesinlikle hediyelik olayina katiliyorum ben o ise girismicem ama ilk torun ilk cocuk iki tarafinda halasi dayisi didisi bidisi yapmak isterse otizm vakfi veya koruncuk gibi bi dernegin hediyeligini aldiririm.

Normal doğum sürecinde beeeeeyllle oluyorsun
Ben bağırıp çağırmamıştım ama çok rencide etmişim eşimi (öyle diyor) köşede ne dikilip duruyorsun vıdı vıdı laf saydırıp böcek gibi ezmişim

Fikrin çok güzel maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…