2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ahahsha ay Allah affetsin ama cidden esime sovsem o anda biraz rahatlayabilirim hatirlamamda sonra

Ben nisanimda da misafirler adina temaya dugunumde de otizm vakfina bagis yaptim hem onlarada ani kaldi hem guzel bi amac ugruna harcanmis oldu o para pahali seyler cunku. Tavsiye ederim yapacak arkadaslara vakiflarin dukkan sayfalari oluyo cikolata magnet falan oluyo ordan yaptirabilirler 2 hafta suruyo isimli seyler

Ay kız dur anlatma belki senle benden başka normal doğum yapacak olan vardır tiskindirme

Ben yedim seseyandan sonra gizli gizli acimdan olmuştum verdikleri biskivi cirba hicbirini yemedim tost sandvinc yedim iyi yaptım.oh

Aaa güzelmiş o zaman epidural ile normal doğum oluyorsa

Aynen öyle o sancıyla uğraş dur yanında biri olana bişey diyemem bende. Kimse olsun istemyrm çünkü sancı çekerken zaten çok kötüsün birde biri olunca gerçekten rahatsız oluyorsun doğum sonrasıda aşırı degisik duygular yorgunluk herkese gülümsemeye çalışmak bana göre değil

Kızlar haber geldi bugün görüştüğüm doktor dediki salı gününe sezeryan doğumla bebeği alma kararı bu saatden sonra büyümeyceği belli dedi mecbur bir süre küveze gidecek riske girmesindense onun için ne iyiyse o olsun önemli olan buraya kadar gelmişken riske atmamak...35 haftalık olmuş olurum o güne tabii bebişde 32-33 haftalık arası....

Bu aralar hemen doğumdan sonra kalkan görüyorum videolarda hep ben normal doğursam iyi olsam da kalkmam dinlenirim

Normal dogumdan sonra benim vücudumda o kadar adrenalin vardiki, dinlenip uyuyamamistim, belkide dogum kısa sürdüğünü icin oyle hissettim. Ama gece dogum yapmama rağmen sabah uyuyamadım, ve bu duruma cok sasirmistim.

Sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar 35+5 deyim sırtım göğsümün ortası felaket ağrıyor 2 gündür ağrıdan duramıyorum sizinde böylemi veya daha önce gebelik yaşayanlar deneyimi olanlar son haftalar hep böyle mi?
Ben sordum benimde ağrıyordu göğüs altı kaburgalardan dedi karnın genişledikçe baskı artıyor sırt bel en çok ağrıyan döneme girmişiz bebek ağırlaştıkça önde taşıdığımız için sırtımız belimiz kasıklarımız bu yüke alışık olmadığından ağrı yapıyor çekicez mecbur uyutmuyor bazen ama sabır canım

Umarım sağ salim kucağına alirsin

günayfın kızlar artık bu ağrıların gecesi gündüzü kalmadı dün nst çekmeye çalışırken üstümde incecik dizde bi ceket vardı çıkarmadım zaten çok ince diye hemşire biraz dön diyo sanıyoki ceket dönmemi zorlaştırıyo neden mantoyla yatıyosunuzki diyo dedim bu manto değil incecik ceket belimden dönemiyom çıkarsamda farkeden bişey olmicak gecede her dönmeye çalışmama eşime yapışıyom destek almaya çalışıyom hem uyanıyo noldu bişeymi oldu diyo yok diyom dönmeye çalışıyom dönmesem olduğum yerde daha çok ağrıyo az kaldı diye diye kendimi teselli etmeye çalışıyom ama artık baya çok zorluyo bakalım napıcaz doğana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…