2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Allah yardımcın olsun canım.Bende perşembe günü gidicem.Senin gibi bi karar verebilir doktorum.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Allah yardımcın olsun canım.Bende perşembe günü gidicem.Senin gibi bi karar verebilir doktorum.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Allah hepsimizinde yardımcısı olsun sen kaç haftalıksın cNm neye göre alımaczk sendeki erken doğum kararı?

Allah yardimcin olsun canim
32 33 haftaliksa gelisimi kuvezde toparlanir canim anne karninda gelişemiyorsa en iyisi dogum yapman bende 32 haftalik dogum yaptim sadece 1 ay ayri kaldik ondan sonra bi sikinti olmadi cok şükür

Tabi en iyisini sen bilirsin ama ben olsam normali deneyemezdim riske atamazdım,bu arada günlerimiz aynıymış birebir
Evet canım ben de normali deneyemem dedim işte risk dedikleri bebeğimin hayatı sonuçta nasıl riske atabilirim dedim... Allah korusun
38. Hafta gayet ideal cnm zaten ben de olsam normal dogum riskine girmezdim. Günde belirlemissiniz saglikla gelsin insallah
Sağ ol canım inşallah evet belirlendi gibi sonraki kontrol daha netleşecek ama ben tabi acayip heyecanlandım

Hediyelik ne yaptınız annecikler fotoğraf çekimi düşünen var mı isimler ne alemde?
Hediyelik yaptırmıyorum, bana da mantıklı gelmiyor (tabi yaptırana saygı duyuyorum) isimli özel çikolatası yapılıyor şu an siparişi verdim daha önce, onun yanında da kolonya şişesi gelicek. Bir de isimli çiçekli kapı süsü siparişi verildi o hazırlanıyor. Kapıya kendim tül aldım ortaya süsü koyacağız. (Koyacaklar daha doğrusu, annem ve kardeşim gibi yakın arkadaşım ayarlayacak) bir de ilk Bebek olduğu için annemde heves var lohusa şerbeti yapacak şık bir şeyin içinde onu hazırlayacağız masaya. Bende bu kadar:) fotoğraf olayı da doğumda hastanenin fotoğrafçısı bebeği ve beni çekiyormuş, doğumun ertesi günü de bizim ayarladığımız bir fotoğrafçı gelicek eşimle ve bebekle çekileceğiz inşallah ama iyi olmayı umut ediyorum yoksa sıkıntı...

pozitifbiri paylasilmadigini dusunmen beni uzer litfeen

Canım Allah yardımcınız olsun, bebişler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık kavuşmalar başlıyor sen ona çok güzel kilo da aldırırsın büyütürsün de inşallah hele bir sağlıkla doğsun

Canım benim gazım çıkmamıştı, sezeryan sonrası 1 gün hastanede kalıyprsun zaten doktor sabah kontrol ederken sordu bende çıkmadı deyince bir ilaç verdirdi sonra yürürken çıktı (şabanın sahnesi gibi annem başımda kalıyordu gaz çıkarayım dşye beklemiştik)

Evet herşey onların sağlığı için zaten

Allah yardimcin olsun canim
32 33 haftaliksa gelisimi kuvezde toparlanir canim anne karninda gelişemiyorsa en iyisi dogum yapman bende 32 haftalik dogum yaptim sadece 1 ay ayri kaldik ondan sonra bi sikinti olmadi cok şükür
Aynen anne karnında gelişimi yavaşladı bu durumda onu riske atıyor o yüzden doğum şart...iyi olsunda günler zor olsada kavuşacağız inşallah büyüsün gelişsin başka sıkıntılar olmasında ha küvezde kalmış ha karnımda

Gaz mevzusu önemli

Kizlar hepimiz 32 haftalari gectik
Ben cok zorlaniyorum sizde benim gibimisiniz?
Gittikce daha cok zorlaniyorum
Ay bende. Uyku kalitem çok düştü. Ne sağa ne sola ne düz hiçbirinde rahat edemiyorum. Daha erken biliyorum ama hayırlısı ile o günler gelsin doğurayım istiyorum. Havalar ısındıkça zorlaşıyor. Aşırı şekilde su ve soğuk şeyler içiyorum. Dayanamıyorum sıcağa. Nefes alamıyorum artık midemin doluluğundan.

Aynen canim
Banada sicaklik basiyor surekli klimanin onundeyim soguk su içemiyorum dislerim yuzunden hele uykular haram oldu
Kakip egilince bile biseylere tutunuyorum mecbur ev işlerimide yapiyorum

Allah hepsimizinde yardımcısı olsun sen kaç haftalıksın cNm neye göre alımaczk sendeki erken doğum kararı?
Gelişim geriliği gördü.İstediğimiz kiloyu almıyor dedi.Dopplere giricem.Ona göre karar verilecek.Kan akışında sorun yoksa kalması kararlaştırılacak muhtemelen.

Gelişim geriliği gördü.İstediğimiz kiloyu almıyor dedi.Dopplere giricem.Ona göre karar verilecek.Kan akışında sorun yoksa kalması kararlaştırılacak muhtemelen.
benim bebeğimde de zayıf dedi , kilosu düşük olduğu için. sanırım o takip edilecek 2 hafta sonra gel demişti. eğer kilo almazsa muhtemelen aynı süreçlerden geçeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…