- 26 Ağustos 2022
- 636
- 868
- 33
- 36
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #20.601
Aminnn cnmmm inşallahAllah yardimciniz olsun canim, Insallah ikinizde çabuk toparlanirsiniz.
NEdense aklıma Zeynep geldi bir kadın bir erkektekiAhahsha ay Allah affetsin ama cidden esime sovsem o anda biraz rahatlayabilirimhatirlamamda sonra
Allah yardımcın olsun canım.Bende perşembe günü gidicem.Senin gibi bi karar verebilir doktorum.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kızlar haber geldi bugün görüştüğüm doktor dediki salı gününe sezeryan doğumla bebeği alma kararı bu saatden sonra büyümeyceği belli dedi mecbur bir süre küveze gidecek riske girmesindense onun için ne iyiyse o olsun önemli olan buraya kadar gelmişken riske atmamak...35 haftalık olmuş olurum o güne tabii bebişde 32-33 haftalık arası....
Allah hepsimizinde yardımcısı olsun sen kaç haftalıksın cNm neye göre alımaczk sendeki erken doğum kararı?Allah yardımcın olsun canım.Bende perşembe günü gidicem.Senin gibi bi karar verebilir doktorum.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
İnşallah cnmmm inşallahAllah yardimciniz olsun canim, Insallah ikinizde çabuk toparlanirsiniz.
Allah yardimcin olsun canimKızlar haber geldi bugün görüştüğüm doktor dediki salı gününe sezeryan doğumla bebeği alma kararı bu saatden sonra büyümeyceği belli dedi mecbur bir süre küveze gidecek riske girmesindense onun için ne iyiyse o olsun önemli olan buraya kadar gelmişken riske atmamak...35 haftalık olmuş olurum o güne tabii bebişde 32-33 haftalık arası....
Evet canım ben de normali deneyemem dedim işte risk dedikleri bebeğimin hayatı sonuçta nasıl riske atabilirim dedim... Allah korusunTabi en iyisini sen bilirsin ama ben olsam normali deneyemezdim riske atamazdım,bu arada günlerimiz aynıymış birebir
Sağ ol canım inşallah38. Hafta gayet ideal cnm zaten ben de olsam normal dogum riskine girmezdim. Günde belirlemissiniz saglikla gelsin insallah
Hediyelik yaptırmıyorum, bana da mantıklı gelmiyor (tabi yaptırana saygı duyuyorum) isimli özel çikolatası yapılıyor şu an siparişi verdim daha önce, onun yanında da kolonya şişesi gelicek. Bir de isimli çiçekli kapı süsü siparişi verildi o hazırlanıyor. Kapıya kendim tül aldım ortaya süsü koyacağız. (Koyacaklar daha doğrusu, annem ve kardeşim gibi yakın arkadaşım ayarlayacak) bir de ilk Bebek olduğu için annemde heves var lohusa şerbeti yapacak şık bir şeyin içinde onu hazırlayacağız masaya. Bende bu kadar:) fotoğraf olayı da doğumda hastanenin fotoğrafçısı bebeği ve beni çekiyormuş, doğumun ertesi günü de bizim ayarladığımız bir fotoğrafçı gelicek eşimle ve bebekle çekileceğiz inşallah ama iyi olmayı umut ediyorum yoksa sıkıntı...Hediyelik ne yaptınız annecikler fotoğraf çekimi düşünen var mı isimler ne alemde?
Ay bide olayin stresiyle su durumu yasamak istemiyorum ahahahahEvet illa misafir gelecek bi cikolata sart onuda tohum otizm vakfindan alicam.
Kesinlikle hediyelik olayina katiliyorum ben o ise girismicem ama ilk torun ilk cocuk iki tarafinda halasi dayisi didisi bidisi yapmak isterse otizm vakfi veya koruncuk gibi bi dernegin hediyeligini aldiririm.
Canım Allah yardımcınız olsun, bebişler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık kavuşmalar başlıyorKızlar haber geldi bugün görüştüğüm doktor dediki salı gününe sezeryan doğumla bebeği alma kararı bu saatden sonra büyümeyceği belli dedi mecbur bir süre küveze gidecek riske girmesindense onun için ne iyiyse o olsun önemli olan buraya kadar gelmişken riske atmamak...35 haftalık olmuş olurum o güne tabii bebişde 32-33 haftalık arası....
Canım benim gazım çıkmamıştı, sezeryan sonrası 1 gün hastanede kalıyprsun zaten doktor sabah kontrol ederken sordu bende çıkmadı deyince bir ilaç verdirdi sonra yürürken çıktı (şabanın sahnesi gibi annem başımda kalıyordu gaz çıkarayım dşye beklemiştikBana gelen tavsiye pijama harici gecelik de koy dikişe gelmemesi için iyi olur. Nescafe vs dediler ama onlar kantinden alınır yanında götürmek saçma. Ben kayısı hoşafı yaptım. Kavanozladım. Sezeryan için özellikle gaz çıkarmak önemliymiş. Giderken termosa koyarım. Şuan benimde normal gözüküyor ama belli olmaz.
Evet herşey onların sağlığı için zatenCanım Allah yardımcınız olsun, bebişler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık kavuşmalar başlıyorsen ona çok güzel kilo da aldırırsın büyütürsün de inşallah hele bir sağlıkla doğsun
Aynen anne karnında gelişimi yavaşladı bu durumda onu riske atıyor o yüzden doğum şart...iyi olsunda günler zor olsada kavuşacağız inşallah büyüsün gelişsin başka sıkıntılar olmasında ha küvezde kalmış ha karnımdaAllah yardimcin olsun canim
32 33 haftaliksa gelisimi kuvezde toparlanir canim anne karninda gelişemiyorsa en iyisi dogum yapman bende 32 haftalik dogum yaptim sadece 1 ay ayri kaldik ondan sonra bi sikinti olmadi cok şükür
Canım benim gazım çıkmamıştı, sezeryan sonrası 1 gün hastanede kalıyprsun zaten doktor sabah kontrol ederken sordu bende çıkmadı deyince bir ilaç verdirdi sonra yürürken çıktı (şabanın sahnesi gibi annem başımda kalıyordu gaz çıkarayım dşye beklemiştik)
Gaz mevzusu önemliCanım benim gazım çıkmamıştı, sezeryan sonrası 1 gün hastanede kalıyprsun zaten doktor sabah kontrol ederken sordu bende çıkmadı deyince bir ilaç verdirdi sonra yürürken çıktı (şabanın sahnesi gibi annem başımda kalıyordu gaz çıkarayım dşye beklemiştik)
Ay bende. Uyku kalitem çok düştü. Ne sağa ne sola ne düz hiçbirinde rahat edemiyorum. Daha erken biliyorum ama hayırlısı ile o günler gelsin doğurayım istiyorum. Havalar ısındıkça zorlaşıyor. Aşırı şekilde su ve soğuk şeyler içiyorum. Dayanamıyorum sıcağa. Nefes alamıyorum artık midemin doluluğundan.Kizlar hepimiz 32 haftalari gectik
Ben cok zorlaniyorum sizde benim gibimisiniz?
Gittikce daha cok zorlaniyorum
Aynen canimAy bende. Uyku kalitem çok düştü. Ne sağa ne sola ne düz hiçbirinde rahat edemiyorum. Daha erken biliyorum ama hayırlısı ile o günler gelsin doğurayım istiyorum. Havalar ısındıkça zorlaşıyor. Aşırı şekilde su ve soğuk şeyler içiyorum. Dayanamıyorum sıcağa. Nefes alamıyorum artık midemin doluluğundan.
Gelişim geriliği gördü.İstediğimiz kiloyu almıyor dedi.Dopplere giricem.Ona göre karar verilecek.Kan akışında sorun yoksa kalması kararlaştırılacak muhtemelen.Allah hepsimizinde yardımcısı olsun sen kaç haftalıksın cNm neye göre alımaczk sendeki erken doğum kararı?
32 haftalık 9 gün bi gerilik gözüküyor dedi doktor 1575 gram.Allah hepsimizinde yardımcısı olsun sen kaç haftalıksın cNm neye göre alımaczk sendeki erken doğum kararı?
benim bebeğimde de zayıf dedi , kilosu düşük olduğu için. sanırım o takip edilecek 2 hafta sonra gel demişti. eğer kilo almazsa muhtemelen aynı süreçlerden geçeceğizGelişim geriliği gördü.İstediğimiz kiloyu almıyor dedi.Dopplere giricem.Ona göre karar verilecek.Kan akışında sorun yoksa kalması kararlaştırılacak muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?