2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Cnm dogru olan bu demekki icini gerah tut küvez süreci olsa da saglıkla gelir evine insallah. Esimin arkadasinim eşi 33 haftalik erken dogum yapmis yeni 2200 müş 1 gece kalmiş hastanede sadece. Belli olmuyor bu isler sagligi yerinde olsun da kilo alır.

Kızlar 35+5 deyim sırtım göğsümün ortası felaket ağrıyor 2 gündür ağrıdan duramıyorum sizinde böylemi veya daha önce gebelik yaşayanlar deneyimi olanlar son haftalar hep böyle mi?
Benim de gogsümun kemiginin orasi batiyor cok fena artik gergin durmaktan bi hal oldum

Aynen cnm yattigim zaman kalkmasi cok zor gecen ayaklarim sisti diye yere yattim ayaklarimi koltuga koydum 10 dakika sonra kalkmaya da bi 5 dakka harcadim kalkamadim ki gece de dönmesi ayri dert yan yatinca gobegimin altına destek koyuyorum yoksa acıyor

Kizlar hepimiz 32 haftalari gectik
Ben cok zorlaniyorum sizde benim gibimisiniz?
Gittikce daha cok zorlaniyorum
Aynisi cnm artik sirt ustu yatsam nefes alamiyorum yurusem yurumek zor zaman cabuk gecsin istiyorum. Sana da Allah kolaylik versin ikizlerle nasil ugrasiyorsun bu halde

Evet belli olmuyor küvez süreci inşallah kısa sürede atlatırız bizde

Ay hic zorma canim cok zor
Bazen diyorum erken gelsin 36 haftalarda
Bende rahatliyim cocuklarimla ilgileniyim diye

Sanki yürüdükden sonra birseyler içmene izin veriyorlardı ama o da biraz zaman alıyor ,ben yürüdükden sonra bol bol Nescafe ve kayısı suyu içtim o aclıgımı bastırdı baya
Sıvı gaz yapmayan besinlere izin veriliyo galiba. Ben de sıvıyla çorbayla hiç doymam ama doycaz artık öyle bi durum olursa

Sadece boyu kiloyu baz aldıklarını sanmıyorum. Bas çevresi karin çevresi bacak uzunluğu vs gibi değerleri de göz önünde bulunduruyolardır bence

Demir çok kolay başka besinlere bağlanıyo biraz boş mideye almak gerekiyor. Bi de sanırım art arda değil de farklı aralıkta almak daha iyi olabiliyor. Benim de düşüktü buradaki bi kaç arkadaş gece yatmadan aldıklarını yazmış ben de onlardan duyunca o şekilde yapmaya başladım. Gece yatmadan demir gece tuvalete kalkınca dekavit sabah uyanınca tekrar demir. O şekilde kanım yükseldi. Doktor teke düşünebilirsin artık dedi.

Kullandığım magnezyumun ismi ne canım

Kızlar mesajları hep takip ediyorum okuyorum, benim bebisin de ayrıntılı ultrasondan beridir baş ve bel çevresi geride çıkıyor çarşamba günü 32+2 de kontrolde 1900 çıktı kilosu ama bel 31 küsür çıkıyor kafada aynı hatta biraz daha küçük. Doppler e vs girmedim ben sadece ultrosandan takibi yapılıyor. Başlangıçta bende aşırı tedirgin olmuştum uykularım kaçmıştı ama ara açılmadığı sürece ve 1 2 haftalık gerilik olduğunda önemsemiyor galiba doktorlar. Ama şuan mesajları görünce yine bi korku başladı bende. Hayırlısıyla sağ salim vakti zamanında kavuşsak bebislerimize

Ay bence kurcalamamak en iyisi.Japonya’da yaşayan bi kızı takip ediyorum.Kıza 2700 doğacak dediler 3700 doğdu. HepBaharOlsa nın dediği gibi yanılma payı illa ki vardır.
Hiç evham yapma kendine.

Kizlar sezeryan yapacak olanlar birde yanında çubuk krakwr yulaflı bisküvi bitter çikolata koysun bitter çikolata kafein için. Çubuk kraker. Tansiyon düşer bişey yemek istemeyeblrsnz yulaflı bisküvi de tuvalet çıkma için. Kahvede zaten. Cafeden alınır.

Bu arada öğleden sonra devlet hastanesine gebelik okuluna gittim.Ebe eğitim veriyor.Son zamanlarda çoğu gebem senin gibi kilo almadığından gerilikten bahsetti dedi.Ama hiç erken alınanla karşılaşmadım biz hala doğurmadık dediler gelip dedi.Dopplere bakılmalı ama tedbir için dedi.Bence sende de erken doğum olmayacak dedi.
Haftaya 2 eğitimim daha var banyo yaptırmayı, emzirmeyi gösterecek.
Yataktan nasıl kalkmamız gerektiğini,hangi tip bez almamız gerektiğini anlattı.

30. Haftayı geçmişsin bayağı büyümüş bebeğin hiç tedirgin olma dedi.Gelişimde gerilik görülen arkadaşların bilgisine.
Aslında ilk 9-12 hafta arası tüm organların oluştuğundan bahsetti.

Ben bu ara asla egilemyrm. Lavabonun altında bezleri koydgm dolap var egiliyorm bir bez aldam dağılıyor tekrar düzeltmek istemem duzeltemyrm öyle kalıyor :/ vallah düzen takıntılı biriyim ama boşverdm.zaten. Sağlık olsun

Canım kızlar benımde bi kasıklarım agrıorkı sormayın uzanmak istiyorum hep 34.haftaya giriyorum yarın Allahın izniyle yanı degisik bisi acaba kafası büyük die baskımı yapıor arkdsımdada aynıydı doktor asagıda varis olmuş demis tahlıllerdede bisi yk ama evden ckamıyorm((

Canım benm hep 6-7 gün geriden geliyor dediğin gibi hep aynı şekilde devam etdiği için sıkıntı etmiyorlar önemli olan artmaması diyordu bana doktorum ve benm 6-7 gün fark artdı 2-3 haftaya çıktı o yüzden erken doğum olacak
Ama senin değişmezse için rahat olsun 6-7 gün gerilik olması sıkıntı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…