2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ayy sanırım öyle inşallah hızlıca geçer sağlıkla.

Tam 1 gün aç kalicaz o zaman. O çok zor y. Ameliyattan çıkınca da sonda takılı oluyo mu
1 gun ac falan olmuyorsun oluu.oyle.sey. hemen ihlamir sekerli bisiyler getiritlyorlsr sekerin dusmesin diye. Corba bisküvi biyle seyler veriyorlar yogurt veriyorlar. Sonda ağrıların gecince çıkarıyorlar yürütüyorlar cunku.

Doktor bana birakmami soyledi
Bilmiyorum neden
32 haftaya kadar kullandim magnezyumu
Sizin doktorlar kaca kadar kullanin dedi?
Bana bırakacağım zamanı söylemedi.Geçen hafta 32ydim ikiye çıkardı.Aile hekimim doğumdan sonra da bi süre magnezyum,omega kendin için kullanacaksın demişti.

Bende de aynısı oldu canım. Gittim doktora. Bebekte sorun yok dedi. Baskıdan dolayıdır dedi. Baya kötüydüm. 1 hafta 10 gün kadar sürdü. Sonra geçti. Ama öne eğilimce filan sanki kasığım patlayacakmış gibi hissediyorum. Kafası aşağıya döndüyse o yapıyormuş.

lansinoh aldım. Doğuma yakın zeytinyağı ile masaj yapacağım. Doğum itibariyle kullanacağım lansinoh

Ben de lansinoh aldım. Hatta geçenlerde yara oldu göğüs ucum et kopmuş gibi. Sürdüm iyi geldi.
Tesekkurler, ben de oyle yapayim 40 mø olanindan :) gumus kapak cok pahali sanirim ona gercekten ihtiyacim olunca alacagim. Ebem bana sut sagma makinesi vs de aldirmadi, duruma gore bakarsin diye.

Ben hiç bırakmadım.Hatta 2ye çıkardı doktorum sabah akşam kullanıyorum.
Ben de bugün gittim.Sat a göre 30+3uz. Magnezyumu ikiye çıkardı. 1620 kusur gram 40.5 cm çıktık. Sagliklica devam ediyoruz kafamız baya aşağıda dedi. Dikkat et çok ayakta kalma dedi. Açılma olmadığı sürece aşağıda da olsa bizim için tehlike değil dedi. Ağrın sızın baskın olursa progestan başlarız günde bir dedi. Dogurana kdr denize girebilirsin dedi. Herkese 2 haftaya bir vermiş randevuyu mesela bana bayramdan sonra gel dedi Yani yine bir ay sonraya... Nst ye falan da sokmadı . Daha değil dedi.

32 yada 34e dek ayda 1 oluyor. Sonrasında 2 haftada bir oluyor. 38 itibariyle haftada 1.
Nst 34 itibariyle pazartesi gireceğim ben.

Ay bir anda mide yanmasi basladi saka gibi su gune kadar gram bisey yoktu. Ve yedigimden degil. Yediklerimizden olunca boyle tadi gelir ya agzimiza hic oyle degil sanki bogazimdan asagiya kizgin demir sokmuslar gibi

Ay bir anda mide yanmasi basladi saka gibi su gune kadar gram bisey yoktu. Ve yedigimden degil. Yediklerimizden olunca boyle tadi gelir ya agzimiza hic oyle degil sanki bogazimdan asagiya kizgin demir sokmuslar gibi
Ben bir ara bu yüzden resmen süründüm hatta tüm boğazım yara oldu mide asiti yüzünden. Panto başladı doktor, ilk hafta sabahları aç karna aldım ama şimdi 2-3 günde bir içiyorum epey idare ediyor. İlerlerse o acıyı hiç çekmeyin, doktorunuz size de yazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…