2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Rossmann dan sensitive ürünleri tercih ediyorum genelde deterjan olarak . Bide oranın fiyatları da gayet uygun dm mağazalarına göre

Bu arada emzirme yastigi ve bebek bezi cop kovasi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben cok kararsizim yine sanirim listemde bi onlar kaldi
Emzirme yastığımı THERALİNE dan aldım içi doğal hasır mı diyorlar Türkçede bilmiyorum onunla dolu kılıfı da doğal pamuktan aldım . Çöp kovası da angelcare den aldım kasetleri var onlar sayesinde koku sızmıyor bakalım işe yarayacak mı

Kızlar aramızda perineal masaj ile başlayan var mı?
34. Haftadan itibaren öneriliyor . Doğum hazırlık kursunda öğrendim

Magnezyumu da mi doktor verdi? Acaba gidip alsam mi eczaneden ben de kendime. Gerci 36. haftadayim bir faydasi olur mu artik bilmiyorum.

Ay angelcare in cop posetleri cok pahali ama ya. Burda bir cok kisi ondan sikayet ediyor, biz de cok kararsiz kaldik poset muhabbetinden dolayi. Aslinda her gun cop atmaya cikariz mutlaka ama gunluk cikan 6 bez de koku yayar mi bilmiyorum, normal bir kova alsak.

Ya biraz yatistirsa yeterli zaten uyumaya firsat versin hallolur gerisi. Peki kac mglik gaviscon aldin?

Magnezyumun nasıl bir zararı olabilir ki bilemedim gerçekten. En çokta şu aralar ihtiyacımız var bence yoksa bel ağrılarını felan düşünemiyorum Tabiki en iyisini seni takip eden doktorun bilir
Büyük ihtimal benimkini gebelik şekerinden dolayı kesti şimdi düşününce o aklıma geldi ne derse onu yapıyorum valla

Bence hep onları almasan da olur dediğin gibi çok pahalı . Kokulu poşet kullanırım arada ve dediğin gibi zaten günlük atılacak zTen

Bu arada emzirme yastigi ve bebek bezi cop kovasi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben cok kararsizim yine sanirim listemde bi onlar kaldi
Tavsiye üzerine çöp kovası aldım rahatlık deniliyor tecrübe edicez bakalım emzirme yastığı işlevsel sadece emzirme amaçlı değil sonradan bebek yüz üstü egzersizleri için de faydalı oluyormuş aldım gitti onu da

Ben aldım emzirme yastığı rahat oluyor

Temiz içerikli deterjanla mikroplara ölüm şeklinde yıkadım ben ütüyüde bastım oh mis gibi oldular çok geç kalmayın derim sonra bel ağrıları fazlalaşıyor ütü vs zorluyor mühendisin oğlu instagram adresinden içeriklere bakıp kozmetikleri de hallettim şimdi rahatım

Ben bugün deterjan alacağım haftasonu hallederim artık eksikleri yıkaması kalır sadece
Haklısın o konuda sırtım şimdiden ağrıyor

Magnezyumun nasıl bir zararı olabilir ki bilemedim gerçekten. En çokta şu aralar ihtiyacımız var bence yoksa bel ağrılarını felan düşünemiyorum Tabiki en iyisini seni takip eden doktorun bilir
Bana vermişti düzenli içemedim toz halindeydi midemi bulandırıyordu anca birkaç kez içebildim. Doktora söyledim tamam mühim değil dedi bilmiyorum. Çok fazla vitamin de dayamıyor bana doktorum önermiyorum dedi şu an sadece kan hapı içiyorum mesela. Ama erik çok yiyorum, soda çok içiyorum onlar da magnezyum için iyi. Kan verdiğimde magnezyum değerim güzel çıktı. Zaten anlıyorum artık çünkü bir ara çok kasılıyordu ayağım falan, şimdi olmuyor. Erik ve maden suyu tavsiye ederim.

Yıkamak için evet tabi ki temiz içerikli bir deterjan gerekli ama yumuşatıcı kullanmadım ben, ondaki parfümü kimyasalı solumasın diye.

Emzirme yastığı aldım, sonradan yüz üstü egzersizleri de yapar bebiş diye bebek bezi çöp kovası almadım. Ne bileyim bi de ona ayrı çöp poşetidir bilmem nedir bana daha masraflı gibi geldi her gün zaten çöp atılıyor sıkıntı olmaz ya

Bana 35 den sonra bırak dedi . Sancı yapabilirmiş rahimde kasılma oluyormuş . Evet bana doktorum vermişti
E bende dedim kasılmalarım oluor 34.haftadayım 20.haftadan beri kullanıyorum magnorm hatta gecen dedi devam et kasılmalarım varsa die acaba bende 35den sora braksammıki hc brak falan demedi doguma kdar kullandırtıcsk hrlde

Benımde aynı esim gittigi yere goturmek istiyor gidemıyorumki ck ayakda durmak şstemiyorum agrım oluor cnkı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…