- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #20.721
Rossmann dan sensitive ürünleri tercih ediyorum genelde deterjan olarak . Bide oranın fiyatları da gayet uygun dm mağazalarına göreBen senden 2 hafta ondeyim ama bende de daha yikamadim valla. Marketten bebekler icin olan temiz icerikli bir sivi deterjan aldim. Almanyada’da vardir mutlaka Rossman a falan bak. Zaten 30 dereceyle kisa programda dondurucem sadece, lekesi falan olan seyler degil sonucta.
Emzirme yastığımı THERALİNE dan aldım içi doğal hasır mı diyorlar Türkçede bilmiyorum onunla dolu kılıfı da doğal pamuktan aldım . Çöp kovası da angelcare den aldım kasetleri var onlar sayesinde koku sızmıyor bakalım işe yarayacak mıBu arada emzirme yastigi ve bebek bezi cop kovasi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben cok kararsizim yinesanirim listemde bi onlar kaldi
Ay maşallah sağlıkla huzurla gelsin o zaman inşallahBen bitirdim her şeyi çok şükür. Temiz içerikli deterjan ile yıkanmalı bence. O dışarıdan gelen pislik sadece durulama ile geçmez.
Magnezyumu da mi doktor verdi? Acaba gidip alsam mi eczaneden ben de kendime. Gerci 36. haftadayim bir faydasi olur mu artik bilmiyorum.Evet canım 17. Haftadan beri kullanıyorum . D vitamini zaten hava şartlarından ötürü hiçbir zaman bırakmadığım bir ilaçdemir eksikliği için hap kullanıyorum onu da 30. Haftadan sonra verdi kanda eksikliği gördükten sonra. 2 defa da serum taktı bana demir eksikliği için . Bide hala folik asit kullanıyorum bana devam et dedi emzirme dönemine kadar
Ay angelcare in cop posetleri cok pahali ama ya. Burda bir cok kisi ondan sikayet ediyor, biz de cok kararsiz kaldik poset muhabbetinden dolayi. Aslinda her gun cop atmaya cikariz mutlaka ama gunluk cikan 6 bez de koku yayar mi bilmiyorum, normal bir kova alsak.Emzirme yastığımı THERALİNE dan aldım içi doğal hasır mı diyorlar Türkçede bilmiyorum onunla dolu kılıfı da doğal pamuktan aldım . Çöp kovası da angelcare den aldım kasetleri var onlar sayesinde koku sızmıyor bakalım işe yarayacak mı
Ya biraz yatistirsa yeterli zaten uyumaya firsat versin hallolur gerisi. Peki kac mglik gaviscon aldin?Ben kullandim canim, 3 hafta oncesinde cok yogun mide yanmalarim oldu. Ama duzenli kullanmadim tabi, ne zaman midemde yanma hissedersem bir tatli kasigi ictim ve faydasini gordum. Gunde 3ten fazla kasik almayin diyorlar. Bir de yemek yedikten yarim saat sonra.
Baktim paketine ama anlasilmiyor. Eczaneye hamile oldugumu mide yanmalarim oldugunu soyledim ona gore verdi.Ya biraz yatistirsa yeterli zaten uyumaya firsat versin hallolur gerisi. Peki kac mglik gaviscon aldin?
Büyük ihtimal benimkini gebelik şekerinden dolayı kesti şimdi düşününce o aklıma geldi ne derse onu yapıyorum vallaMagnezyumun nasıl bir zararı olabilir ki bilemedim gerçekten. En çokta şu aralar ihtiyacımız var bence yoksa bel ağrılarını felan düşünemiyorumTabiki en iyisini seni takip eden doktorun bilir
Bana 35 den sonra bırak dedi . Sancı yapabilirmiş rahimde kasılma oluyormuş . Evet bana doktorum vermiştiMagnezyumu da mi doktor verdi? Acaba gidip alsam mi eczaneden ben de kendime. Gerci 36. haftadayim bir faydasi olur mu artik bilmiyorum.
Bence hep onları almasan da olur dediğin gibi çok pahalı . Kokulu poşet kullanırım arada ve dediğin gibi zaten günlük atılacak zTenAy angelcare in cop posetleri cok pahali ama ya. Burda bir cok kisi ondan sikayet ediyor, biz de cok kararsiz kaldik poset muhabbetinden dolayi. Aslinda her gun cop atmaya cikariz mutlaka ama gunluk cikan 6 bez de koku yayar mi bilmiyorum, normal bir kova alsak.
Tavsiye üzerine çöp kovası aldım rahatlık deniliyor tecrübe edicez bakalım emzirme yastığı işlevsel sadece emzirme amaçlı değil sonradan bebek yüz üstü egzersizleri için de faydalı oluyormuş aldım gitti onu daBu arada emzirme yastigi ve bebek bezi cop kovasi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben cok kararsizim yinesanirim listemde bi onlar kaldi
Ben aldım emzirme yastığı rahat oluyorTavsiye üzerine çöp kovası aldım rahatlık deniliyor tecrübe edicez bakalım emzirme yastığı işlevsel sadece emzirme amaçlı değil sonradan bebek yüz üstü egzersizleri için de faydalı oluyormuş aldım gitti onu da
Temiz içerikli deterjanla mikroplara ölüm şeklinde yıkadım ben ütüyüde bastım oh mis gibi oldularGünaydın kızlar nasılsınızhazırlıklar ne durumda sizde
Bende kozmetik ürünleri eksik bez falan
Bide eşyaları yıkamadım daha . Yıkamak için deterjan gerekli mi sizce ? Başta ciltleri çok hassas oluyor da ondan soruyorum
Ben bugün deterjan alacağım haftasonu hallederim artık eksikleri yıkaması kalır sadeceTemiz içerikli deterjanla mikroplara ölüm şeklinde yıkadım ben ütüyüde bastım oh mis gibi oldularçok geç kalmayın derim sonra bel ağrıları fazlalaşıyor ütü vs zorluyor mühendisin oğlu instagram adresinden içeriklere bakıp kozmetikleri de hallettim şimdi rahatım
Lansinoh aldım benKizlar bu arada gogus ucu kremi olarak ne aldiniz? Lahsinoh ve Medela burda baya meshur ama karar veremedim. Gerci almaya gerek var mi simdiden?
Bana vermişti düzenli içemedim toz halindeydi midemi bulandırıyordu anca birkaç kez içebildim. Doktora söyledim tamam mühim değil dedi bilmiyorum. Çok fazla vitamin de dayamıyor bana doktorum önermiyorum dedi şu an sadece kan hapı içiyorum mesela. Ama erik çok yiyorum, soda çok içiyorum onlar da magnezyum için iyi. Kan verdiğimde magnezyum değerim güzel çıktı. Zaten anlıyorum artık çünkü bir ara çok kasılıyordu ayağım falan, şimdi olmuyor. Erik ve maden suyu tavsiye ederim.Magnezyumun nasıl bir zararı olabilir ki bilemedim gerçekten. En çokta şu aralar ihtiyacımız var bence yoksa bel ağrılarını felan düşünemiyorumTabiki en iyisini seni takip eden doktorun bilir
Yıkamak için evet tabi ki temiz içerikli bir deterjan gerekli ama yumuşatıcı kullanmadım ben, ondaki parfümü kimyasalı solumasın diye.Günaydın kızlar nasılsınızhazırlıklar ne durumda sizde
Bende kozmetik ürünleri eksik bez falan
Bide eşyaları yıkamadım daha . Yıkamak için deterjan gerekli mi sizce ? Başta ciltleri çok hassas oluyor da ondan soruyorum
Emzirme yastığı aldım, sonradan yüz üstü egzersizleri de yapar bebiş diyeBu arada emzirme yastigi ve bebek bezi cop kovasi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben cok kararsizim yinesanirim listemde bi onlar kaldi
E bende dedim kasılmalarım oluor 34.haftadayım 20.haftadan beri kullanıyorum magnorm hatta gecen dedi devam et kasılmalarım varsa die acaba bende 35den sora braksammıki hc brak falan demedi doguma kdar kullandırtıcsk hrldeBana 35 den sonra bırak dedi . Sancı yapabilirmiş rahimde kasılma oluyormuş . Evet bana doktorum vermişti
Benımde aynıSlm kız çeler sizlerde durum nasıl ben artık yürürken alt bölgeden sancı yemeye başladım nefesimi kesiyor saniyelik ayağa kalkmak istemiyorum resmen yemek yapayım dedim on dakka içinde dört kere sancı girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?