- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.989
- 63
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #20.741
Ayy çok iyi hatırlattın. Doktoruma soracaktım unuttum. Ben başlamak istiyorum.Kızlar aramızda perineal masaj ile başlayan var mı?
34. Haftadan itibaren öneriliyor . Doğum hazırlık kursunda öğrendim
Ay bu sayfa sahaneymis bayildim sagolasin soyledigin icinTemiz içerikli deterjanla mikroplara ölüm şeklinde yıkadım ben ütüyüde bastım oh mis gibi oldularçok geç kalmayın derim sonra bel ağrıları fazlalaşıyor ütü vs zorluyor mühendisin oğlu instagram adresinden içeriklere bakıp kozmetikleri de hallettim şimdi rahatım
İlk defa bu kadar sittetli ağrıyı hissettim bağırdım resmen TM kizim da oğlumda erken doğdu ama bari bu dursun biraz daha alt bölge koptu resmen yerindneBenımde aynıesim gittigi yere goturmek istiyor gidemıyorumki ck ayakda durmak şstemiyorum agrım oluor cnkı (
Bende üşüttüğüm için enfeksiyon başladı ve o yüzden bende ayaktayken çok ağrı çekiyorumİlk defa bu kadar sittetli ağrıyı hissettim bağırdım resmen TM kizim da oğlumda erken doğdu ama bari bu dursun biraz daha alt bölge koptu resmen yerindne
İlk defa bu kadar sittetli ağrıyı hissettim bağırdım resmen TM kizim da oğlumda erken doğdu ama bari bu dursun biraz daha alt bölge koptu resmen yerindnuzan
Uzan canım son haftalar yormamamaya bak kendınıİlk defa bu kadar sittetli ağrıyı hissettim bağırdım resmen TM kizim da oğlumda erken doğdu ama bari bu dursun biraz daha alt bölge koptu resmen yerindne
Bende yok enfeksiyon çok şükür ben normal karşılıyorum kızımda oğlumda erken oldular 37 dolmadı ikisindedeBende üşüttüğüm için enfeksiyon başladı ve o yüzden bende ayaktayken çok ağrı çekiyorum
Sende de var mı enfeksiyon ondan olabilir sancın?
Zaten moralim yok balbocegine kuran okudum biraz Allah'ım inşallah yeniden evlat verir ona kaybetmiş bebeğini kuvezdeydi iyi demişlerdiUzan canım son haftalar yormamamaya bak kendını
Aaa basi sagolsun evet en son iyi demisti solunum sıkıntısı hafifledi yazmisti sanki Allahim cennetinde kavustursunZaten moralim yok balbocegine kuran okudum biraz Allah'ım inşallah yeniden evlat verir ona kaybetmiş bebeğini kuvezdeydi iyi demişlerdi
Yaaa gerçekten mi. Onu da takip ediyordum. Bebeği en son iyiydi inanılmaz üzüldüm şuanZaten moralim yok balbocegine kuran okudum biraz Allah'ım inşallah yeniden evlat verir ona kaybetmiş bebeğini kuvezdeydi iyi demişlerdi
Bende şimdiden deneme sancıları oluyor artık . Ondan bırakmayı düşünmüyorumE bende dedim kasılmalarım oluor 34.haftadayım 20.haftadan beri kullanıyorum magnorm hatta gecen dedi devam et kasılmalarım varsa die acaba bende 35den sora braksammıki hc brak falan demedi doguma kdar kullandırtıcsk hrlde
Bende dün başladım weledanın bir yağını almıştım o bölge için. Bide 5000 adım yürüyorum günlük inşallah bir faydasını görürüzAyy çok iyi hatırlattın. Doktoruma soracaktım unuttum. Ben başlamak istiyorum.
Ne daha once yazmişti iyi diyeZaten moralim yok balbocegine kuran okudum biraz Allah'ım inşallah yeniden evlat verir ona kaybetmiş bebeğini kuvezdeydi iyi demişlerdi
Cok uzuldum allah sabir versin cok uzuldum gercektenZaten moralim yok balbocegine kuran okudum biraz Allah'ım inşallah yeniden evlat verir ona kaybetmiş bebeğini kuvezdeydi iyi demişlerdi
Çöp kovasıni gereksiz buluyorum ben ona vereceğim parayı. Buz dolabı poşeti alıyorum yuztane olan. 11 TL gibi biseydi stok yaptm onlara bagloyip atyrm. Emzirme yastığı komşum vermişti faydasını çok gördüm şu şekilde. Bunda hamileyken kullandm bir oğlumda da emzirirken ve oğlum ilk oturmaya başlarken destek oluyordu geriye dusmuyorfu birde yeni dogan dönemde yüz üstü yatırmak için uyutmak değil ama yanında siz varken yüz üstü kasları gelişsin gaz çıkarsın diyeBu arada emzirme yastigi ve bebek bezi cop kovasi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben cok kararsizim yinesanirim listemde bi onlar kaldi
Nezaman kim dediZaten moralim yok balbocegine kuran okudum biraz Allah'ım inşallah yeniden evlat verir ona kaybetmiş bebeğini kuvezdeydi iyi demişlerdi
Merak ettim istagramdan yazdım bugün öğrendim bendeYaaa gerçekten mi. Onu da takip ediyordum. Bebeği en son iyiydi inanılmaz üzüldüm şuan
İstagramdan merak ettim bebeği sordum. Acı haberi soyeldiNezaman kim dedi
İnşallah yeniden evladı olur inşallah Allah'ım bizim duamızı kabul eder.Cok uzuldum allah sabir versin cok uzuldum gercekten
Ben almadım ve en korktuğum şey göğüs yarası. Gebe okuluna gittiğimde hiçbirini önermedi sadece tahinin üstüne çıkan yağı kullan yeterli dedi o yüzden başta onu deneyeceğim baktım olmadı alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?