2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Hanımlar merhaba deneyimli anneler daha iyi bilir sanırım bi sorum olacak göğüs büyüklüğü ile sütün alakası varmı? Göğüslerim orta boyutta aman aman büyüyüp iri olmadı normal halinden biraz daha büyüdü sütüm az mı olur sorusu düşüyor şu ara aklıma

Benim çok küçük ama sütüm böldü rızkı veren Allah gerçekten halada çok küçük

Sağlıkla gelsin inşallah, dua edeceğim
Gaviscon kullanan var mi arkadaslar? Kac mg ve ne sıklıkla kullandiniz?
Ben Rennie duo kullaniyorum ve cok iyi geliyor tavsiye ederim.

Emzirdikçe büyüyecek merak etme onun ihtiyacı kadarını da üretir. Böyle şeyler düşünüp takarsanız olumsuz etkilenirsiniz. Sadece su içip emziren anneler var yemeye bir lokma bulamadığı için. Keza ramazan orucu tutup emzirmiştim oğlumu ki benimde öyle kocaman göğsüm yoktu 85 takardım emzirirken 90 95 arası oldu.
Başta çok zorlandım, sütüm inmedi yaşanan olaylarda sebep tabi vazgeçmedim ama ve sonunda o foşşş foşş akan sütler bize de nasip oldu.

Geçen instagramda bir doktorun açıklaması vardı. Göğsünüzün büyüklüğü, şekli veya o kahverengi alanın genişliği, koyuluğu ya da göğüs ucunun doğru düzgün olmaması bile, hiçbir şey sütle bağlantılı değil kendinize stres yapmayın diyordu. Küçücük bir göğüsten de çok güzel süt gelebilir, küçücük göğüs ucunuz olsa da bebek güzelce emebilir diyor. Umarım öyle olur benim göğüsler çok küçük değil ama göğüs ucum biraz küçük. Önemli olan sırf ucunu değil kahverengi alanı büyük ölçüde bebişin ağzına alabilmesiymiş. Yani Allah ne verdiyse tıkacağız gibi

Ben ilk dogumumda gogus ucu yarasindam cok cektim agliyordum artik emzirirken acıdan lansinoh krem zerre işe yaramadi ama bu tahin yagini bi yerde daha okudum mutlaka debeyecegim. Aventin kalkanini da aldım ne olur ne olmaz diye insallah hic olmaz.

Ben de oyle odanin icinde bez düsünemiyorum ne olursa olsun koku cikar cikmasa da ben rahat edemem en güzeli balkona koyup günluk atmak

Benm kendi doktorumda kilosu 1.834 çıkıyor baş ve karın bölgesi 31-32 haftalık çıkıyor renkli dopplerede gtdm kilosu 1.500 çıkıyor ölçümleride 31-32 pztesi tekrar çektirecem dopplerr aynı yerde bakalım ne çıkıcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…