2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ay bu sayfa sahaneymis bayildim sagolasin soyledigin icin
Prema ve onun anneliği sayfası var o da çok güzel ona da bakın isterseniz orada farklı bilgilerde veriyor artı olarak ben ilk çocuk olunca mikroplar istila edecekmiş çocuğu gibi bir hava içinde olmuştum bir ara bu sayfalar onun eseri sonra duruldum neyse ki

Bu arada emzirme yastigi ve bebek bezi cop kovasi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben cok kararsizim yine sanirim listemde bi onlar kaldi
Ben korbell çöp kovasından aldım, her an dışarı çıkıp atamam balkonumda çok güneş görüyor oraya koysam daha da çok kokar diye düşündüm. Emzirme yastığı henüz almadım ama alacağım
Kızlar aramızda perineal masaj ile başlayan var mı?
34. Haftadan itibaren öneriliyor . Doğum hazırlık kursunda öğrendim
Ben başladım zeytinyağı ile yapıyorum
Ben hala çok geziyorum sanırım gezerken doğurcam Hafif vajina ağrım oluyor bazen onun dışında iyiyim şükür

Ben Gogus ucu yaralar icin silvercup kullandım. Fazla yara olmadan cok rahat emzirebildim.
Birde arada bi masaj yapmak onemli sutbezleri bazen sut topluyor, oda iltihaplanabilir tam bosalmayinca.

Malesef beni yatırdılar serum felan derken saatlerdir hastanedeyim

kızlar peki @tomris2020 ve Minesuu bebekleri ne durumda durum güncellemesi yapabilir misiniz
Benim bebegim cok şükür iyi canim
Yakin zamanda çıkacak insallah suanda istersem çıkartabilirim ama orda guvende emzirme egitimi falan verecekler bebegime ondan sonra cikacak inşallah

Malesef beni yatırdılar serum felan derken saatlerdir hastanedeyim
Doğumun mu başlıyor? Allah yardımcın olsun inşallah, herşey hem senin hem bebeğin için güzel olur. Ay bizim satlar aynıymış hem de içim bir fena oldu korkmaya başladım bende ayaktayken belden çok ağrı çektim bugün. Allah'ım yüzünüze gülsün inşallah.

Maşallah :) inşallah hepimizin olsun bol bol teşekkür ederim mesajın için

Yok cnm doğum için değilde tetbir amaçlı yatırdılar işte gözetim altına aldılar sabah doktor gorucek mis zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…