- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
- 53
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #21.181
ben ilk başlarda bacağımdan yapyırdım baktım çok acıyo kolumdan yaptırdım hala kolumdan yaptırıyorum bende her seferinde kızıyorum acıttın diyeAynen yaa, eşime diyorum karnım hassaslaştı sanırım acısı arttı diye bazen de eşime kolumdan yaptırıyorum hem yap diyorum hem çok acıdı diye kızıyorumdoğumdan sonra dediğin gibi daha zor olacak
pozitifbiri kiz ne yapiyorsun sesin çıkmıyor
Benim doktorum 39da almak istiyor ama bana o da geç geliyo açıkçası 37den sonra erken doğum sayılmadığı için 37de alınabilir diye düşünüyorum kilosu falan da yerinde bebeğin şu an bile sen bilirsin tabi ki ama ben senin yerinde olsam doktorumu dinlerdim sonuçta bir sorun olacağını düşünse direkt başka doktorlar olacak ben yokum ama derdiKizlar merhaba
Ben doktordan geldim 35 hafta 3 gunluk oldum
Bebegin kilosu 2700 dedi 45 cm dedi
21 hazirana gun verdi 37 haftalik olcam oda soyledi biraz erken ama senide riske almak istemiyorum dedi gebelik zehirlenmesi yuzunden son haftalarda daha cok cikiyormuş
Ama 21 hazirandan sonra 3 hafta burda olmicakmiş oyuzden bana oyle gun verdi gibi
Başka doktorlarda var sizce ne yapmaliyim 38 yada 39 bekliyimi?
Hyr neden kötü olsun ki vücut yapısı bu doğum sayısınada bağlı birşey benim üçüncü gebeligimAy söyleme öyle kimseye nazar değmesin. Elleyemiyorum diye gülüyor bir dekendi nazarın bile değer Allah korusun, süt konusu çok nazara geliyor cidden inanıyorum. Bir de benim gelmiyor öyle ya ucunda sarımsı kabarcıklar oluyor sadece, bir şey akmış da kurumuş gibi. Bir iki kişiden de bi sıktım süt fışkırdı gibi şeyler duydum. Öyle bir şey yok bende kötü mü ki, olmalı mıydı?
Ben kaşık biberon almadım mamayı hastanede şırınga ile veriyorlarmış yavru kedi besler gibiarkadaşımda öyle oldu. Ama steril ettiğim normal bir kaşık götüreceğim yine de.
Geçmiş olsun canım. En kısa zamanda toparlar inş.Kızlar benim dün doğumum oldu bebişim 1.690gram olduğundan şuanda küvezde küveze gitmeden görmüştüm birde bgn gördüm
Ama sıkıntımız varmış çok üzüldüm ağladım bgn damak yarığı varmış bebekteemme refleksini engelliyormuş şuanda o yüzden göbekten beslenecekmiş onun için 1 ay küvezde kalacakmış ve ilerdede 1 yaşa kadar ameliyat gerekecekmiş plastik cerrah bakıyormuş die söyledi çocuk doktoru
39 geç değil ki. Zaten 38 itibariyle asıl normal sayılıyor. Üstüne 1 haftacık geçmiş oluyor.Benim doktorum 39da almak istiyor ama bana o da geç geliyo açıkçası 37den sonra erken doğum sayılmadığı için 37de alınabilir diye düşünüyorum kilosu falan da yerinde bebeğin şu an bile sen bilirsin tabi ki ama ben senin yerinde olsam doktorumu dinlerdim sonuçta bir sorun olacağını düşünse direkt başka doktorlar olacak ben yokum ama derdi
Çok geçmiş olsun. Kaç haftalıktı? canınızı sıkmayın diyemem ama ne hastalıklar var inanın bu çözümü olmayan bir hastalık değil çok şükür. Yine de çok şükretmek lazım. Sağ Salim kucağınıza alın inşallah.Kızlar benim dün doğumum oldu bebişim 1.690gram olduğundan şuanda küvezde küveze gitmeden görmüştüm birde bgn gördüm
Ama sıkıntımız varmış çok üzüldüm ağladım bgn damak yarığı varmış bebekteemme refleksini engelliyormuş şuanda o yüzden göbekten beslenecekmiş onun için 1 ay küvezde kalacakmış ve ilerdede 1 yaşa kadar ameliyat gerekecekmiş plastik cerrah bakıyormuş die söyledi çocuk doktoru
Çok geçmiş olsun Allah kolay bir süreç nasip etsin.Kızlar benim dün doğumum oldu bebişim 1.690gram olduğundan şuanda küvezde küveze gitmeden görmüştüm birde bgn gördüm
Çok geçmiş olsun canım Allahım bir an önce sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin.Kızlar benim dün doğumum oldu bebişim 1.690gram olduğundan şuanda küvezde küveze gitmeden görmüştüm birde bgn gördüm
Ay ne bileyim o diğer söyleyen arkadaşın da ilk gebeliği maşallah akıyor fışkırıyor diyor bende olmayınca tribe girdimHyr neden kötü olsun ki vücut yapısı bu doğum sayısınada bağlı birşey benim üçüncü gebeligim
Pıhtılaşma mutasyonun heterozigot sa o yüzden devam etmemişsindir homozigot olanlar devam ediyor canım.canım ben önceki gebeliğimdede kullanıyodum doğumdan sonra kullanmmı söylemedi doktor hiç bundada doğumdan sonra devam ettirmicek doğuma kadar kullanıcam sadece sizde neden 40 gün daha devam ettiriyo acaba
Ben Bacaktan yapıyorum bacağın yan tarafından daha rahat oluyor karnıma artık çok nadiren vuruyorum bebek rahatsız oluyor karnımdan iğneyi vururken sürekli vuruyor o yüzden artık bacaağa döndüm kol çok yakıyor kolu sevmiyorum o yüzden :)Aynen yaa, eşime diyorum karnım hassaslaştı sanırım acısı arttı diye bazen de eşime kolumdan yaptırıyorum hem yap diyorum hem çok acıdı diye kızıyorumdoğumdan sonra dediğin gibi daha zor olacak
İnşallahGeçmiş olsun canım. En kısa zamanda toparlar inş.. Sağlıkla kavuşursunuz. Kaç haftalıkken oldu doğumun?
anladım canım teşekkürler iyikide devam ettirmiyo işkence gibi geliyo bana artıkPıhtılaşma mutasyonun heterozigot sa o yüzden devam etmemişsindir homozigot olanlar devam ediyor canım.
Canm çok basit bir ameliyat korkma olur mu bu arada hem gözün aydın hem geçmiş olsun sürecin neydi neden erken olduKızlar benim dün doğumum oldu bebişim 1.690gram olduğundan şuanda küvezde küveze gitmeden görmüştüm birde bgn gördüm
Genede annesi kilosu iyiymiş çok ufak sayılmaz damak işi çözülür benim yiyenim inde vardı ameliyattan sonra hemencik iyileşti sen sıkma canını ki sütünde kesilmesinİnşallah35 haftalık ama bebiş 31-32 hafta uyumlu o yüzden küçük
Hayırlı olsun canım inşallah kolaylıkla da yavrun tümüyle sağlığına kavuşurKızlar benim dün doğumum oldu bebişim 1.690gram olduğundan şuanda küvezde küveze gitmeden görmüştüm birde bgn gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?