2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
ben ilk başlarda bacağımdan yapyırdım baktım çok acıyo kolumdan yaptırdım hala kolumdan yaptırıyorum bende her seferinde kızıyorum acıttın diye

Kız günlük takip ederken bu kez çok geride kaldım.
İşyerinde takip daha kolay oluyor.
Amip olmuşuz ailecek 2 gündür çekiyoruz,izinliydim.
Yarın sabah ilk işim, işe gittiğimde PC den kk yi açıp kaldigim yerden okuyup size yazmak olacak.
Çok şükür şimdi iyiyiz ama 1 kg vermişim düşün
Eksikliğim hissedilmis bu hoşuma gitti sağol kuzum
pozitifbiri kiz ne yapiyorsun sesin çıkmıyor

Benim doktorum 39da almak istiyor ama bana o da geç geliyo açıkçası 37den sonra erken doğum sayılmadığı için 37de alınabilir diye düşünüyorum kilosu falan da yerinde bebeğin şu an bile sen bilirsin tabi ki ama ben senin yerinde olsam doktorumu dinlerdim sonuçta bir sorun olacağını düşünse direkt başka doktorlar olacak ben yokum ama derdi

Hyr neden kötü olsun ki vücut yapısı bu doğum sayısınada bağlı birşey benim üçüncü gebeligim

Kızlar benim dün doğumum oldu bebişim 1.690gram olduğundan şuanda küvezde küveze gitmeden görmüştüm birde bgn gördüm
Ama sıkıntımız varmış çok üzüldüm ağladım bgn damak yarığı varmış bebekte emme refleksini engelliyormuş şuanda o yüzden göbekten beslenecekmiş onun için 1 ay küvezde kalacakmış ve ilerdede 1 yaşa kadar ameliyat gerekecekmiş plastik cerrah bakıyormuş die söyledi çocuk doktoru

Geçmiş olsun canım. En kısa zamanda toparlar inş. . Sağlıkla kavuşursunuz. Kaç haftalıkken oldu doğumun?

39 geç değil ki. Zaten 38 itibariyle asıl normal sayılıyor. Üstüne 1 haftacık geçmiş oluyor.

Çok geçmiş olsun. Kaç haftalıktı? canınızı sıkmayın diyemem ama ne hastalıklar var inanın bu çözümü olmayan bir hastalık değil çok şükür. Yine de çok şükretmek lazım. Sağ Salim kucağınıza alın inşallah.

Çok geçmiş olsun Allah kolay bir süreç nasip etsin.
Normalde detaylı ultrasonda tespit edilen bir durum bu diye biliyorum farkedilmedi mi daha önce ? Yoksa çok ufak bir yarık mı? Gözden kaçmıştır. Hiçbir problem olmaz annesi hızlı şekilde ameliyat olur 1 yaşını beklemezsiniz ki ek gıda dönemine dek rahatlar minik siz güçlü olun destek olun

Çok geçmiş olsun canım Allahım bir an önce sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin.

canım ben önceki gebeliğimdede kullanıyodum doğumdan sonra kullanmmı söylemedi doktor hiç bundada doğumdan sonra devam ettirmicek doğuma kadar kullanıcam sadece sizde neden 40 gün daha devam ettiriyo acaba
Pıhtılaşma mutasyonun heterozigot sa o yüzden devam etmemişsindir homozigot olanlar devam ediyor canım.

Ben Bacaktan yapıyorum bacağın yan tarafından daha rahat oluyor karnıma artık çok nadiren vuruyorum bebek rahatsız oluyor karnımdan iğneyi vururken sürekli vuruyor o yüzden artık bacaağa döndüm kol çok yakıyor kolu sevmiyorum o yüzden :)

Canm çok basit bir ameliyat korkma olur mu bu arada hem gözün aydın hem geçmiş olsun sürecin neydi neden erken oldu

Hayırlı olsun canım inşallah kolaylıkla da yavrun tümüyle sağlığına kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…