- 26 Ağustos 2022
- 636
- 868
- 33
- 36
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #21.201
Evet Halledilir birşeymiş hemen küvezden çıkar çıkmaz plastik cerraha götüreceyiz ne kadar erken o kadar iyiGenede annesi kilosu iyiymiş çok ufak sayılmaz damak işi çözülür benim yiyenim inde vardı ameliyattan sonra hemencik iyileşti sen sıkma canını ki sütünde kesilmesin
Aminnnnn aminnnnn inşallaaaaahHayırlı olsun canım inşallah kolaylıkla da yavrun tümüyle sağlığına kavuşur❤
Gözüna aydın cnm. Rabbim saglikli uzun ömürler versin. Şu an lohusasin psikolojin cok hassastir ama bebisinin ameliyatına takılma hayati riskli bir ameliyat degil. 1 ay küvezde kalıp kucagina alacaksın insallah.Kızlar benim dün doğumum oldu bebişim 1.690gram olduğundan şuanda küvezde küveze gitmeden görmüştüm birde bgn gördüm
Ama sıkıntımız varmış çok üzüldüm ağladım bgn damak yarığı varmış bebekteemme refleksini engelliyormuş şuanda o yüzden göbekten beslenecekmiş onun için 1 ay küvezde kalacakmış ve ilerdede 1 yaşa kadar ameliyat gerekecekmiş plastik cerrah bakıyormuş die söyledi çocuk doktoru
Dün biranda duyunca doktorda zorlu bir süreçde falan deyince birde o küçük zaten durumuda korkuttu beniCanm çok basit bir ameliyat korkma olur mu bu arada hem gözün aydın hem geçmiş olsun sürecin neydi neden erken oldu
Benim kizima siringa falan kullanmadılar hiç. Direk biberonla mama verdiler sütüm gelmemisti sonrasında cok uğraştık meme tutsun diye. Her yer bir degil kolaya gidiyorlar biberonla.Ay söyleme öyle kimseye nazar değmesin. Elleyemiyorum diye gülüyor bir dekendi nazarın bile değer Allah korusun, süt konusu çok nazara geliyor cidden inanıyorum. Bir de benim gelmiyor öyle ya ucunda sarımsı kabarcıklar oluyor sadece, bir şey akmış da kurumuş gibi. Bir iki kişiden de bi sıktım süt fışkırdı gibi şeyler duydum. Öyle bir şey yok bende kötü mü ki, olmalı mıydı?
Ben kaşık biberon almadım mamayı hastanede şırınga ile veriyorlarmış yavru kedi besler gibiarkadaşımda öyle oldu. Ama steril ettiğim normal bir kaşık götüreceğim yine de.
Kuzum ben plastik cerrahi de calstm o yüzden diyorm anne olarak elbet zor ama inan. Bebeğin çabuk toparlicak biz çok yapardık. Cerrahpaşa bu konuda iyidir istanbuldaysen eğer öneririm sonrası icinDün biranda duyunca doktorda zorlu bir süreçde falan deyince birde o küçük zaten durumuda korkuttu beni
Karnımda büyümesi yavaşlamıştı 35 haftalık olmuştuk ama kendi 31-32 haftalık çıkıyordu
Masallah kiz ne güzel sütun geldi gelmedi derdin olmucak birak aksinYa kızlar o değilde benim göğüsler akıp duruyor şimdiden pet kullanmaya başladım sizde nasıl durum elimi deyemiyorum resmenboşa gidiyor oğlusumun sütü
Sen nasılsın canm bebeğin nasilBenim kizima siringa falan kullanmadılar hiç. Direk biberonla mama verdiler sütüm gelmemisti sonrasında cok uğraştık meme tutsun diye. Her yer bir degil kolaya gidiyorlar biberonla.
Yüzü hep dönüktü yani ama bu durumdan dolayımı görülmedi yoksa gözden mi kaçtı bilmiyorumÇok geçmiş olsun Allah kolay bir süreç nasip etsin.
Normalde detaylı ultrasonda tespit edilen bir durum bu diye biliyorum farkedilmedi mi daha önce ? Yoksa çok ufak bir yarık mı? Gözden kaçmıştır. Hiçbir problem olmaz annesi hızlı şekilde ameliyat olur 1 yaşını beklemezsiniz ki ek gıda dönemine dek rahatlar miniksiz güçlü olun destek olun
Çok şükür canım kilosu iyi ciğerleride iyi durumdaysa küvezden de çıkar yakın zamanda Allahın izniyleEvet Halledilir birşeymiş hemen küvezden çıkar çıkmaz plastik cerraha götüreceyiz ne kadar erken o kadar iyi
Çoook çoook teşekkür ederimmmmKuzum ben plastik cerrahi de calstm o yüzden diyorm anne olarak elbet zor ama inan. Bebeğin çabuk toparlicak biz çok yapardık. Cerrahpaşa bu konuda iyidir istanbuldaysen eğer öneririm sonrası icin
Gözün aydın canım gecmis olsun saglikla büyüsün.. dudak yarıgimi ? Damak mi? Dudak yarigi ultarsonda görünüyor doktor gormemismi bunu? Herseyin tedavisi var artik. Sadece emmesinde zor olur onuda sana derler zaten nasil besleyecegini. Allah baska sıkıntı vermesinKızlar benim dün doğumum oldu bebişim 1.690gram olduğundan şuanda küvezde küveze gitmeden görmüştüm birde bgn gördüm
Ama sıkıntımız varmış çok üzüldüm ağladım bgn damak yarığı varmış bebekteemme refleksini engelliyormuş şuanda o yüzden göbekten beslenecekmiş onun için 1 ay küvezde kalacakmış ve ilerdede 1 yaşa kadar ameliyat gerekecekmiş plastik cerrah bakıyormuş die söyledi çocuk doktoru
Prametüre bebekler tez zamanda toparlar der eskiler benim ablam 800 gram doğmuş 7 aylıkken o zamanın şartlarında küvezde de tutmamışlar annem hergün yıkadım der çeşmenin altına soktum soktum yıkadım senden daha çok kilo aldı der küçükler çabuk toparlar bide erkekleri sünnet doğunca ettirin derler ya 1 günde iğleşiyor yaraları resmen mucize gibi oğlumda biliyorum o yüzden o acıyı çok anlamıycak zaten keşke olmasaydı tabi ama Allah beterinden korusun çocuklarımızıYüzü hep dönüktü yani ama bu durumdan dolayımı görülmedi yoksa gözden mi kaçtı bilmiyorum
Kaldıki dün üzüldm ama bugnde düşünüyorum öğrenmş olsaydımda yinede doğururdum allahın verdiği bir can
Üzülme sebebimde kendisinin minikliğinden dolayıdır isyanımdan aslaaa değil kendi minik büyümekle savaşırken birde onunla savaşmasına üzülmüştüm
Ben iyim cnm bebegim de iyi..cok özlüyorum dayanamiyorum haftada iki kere gosteriyorlar. Hala emmesi için bir sey yapilmadi gercekten canımı sıkıyorlar..bizim haftamizdan kucuk olanlar emme denemesi yapti bile. Orda bosu bosuna duruyor bi an önce cikarticam artik bugün doktorla gorusucem cnm. Sen nasılsın haftan ilerde dogumunda yakin dimiSen nasılsın canm bebeğin nasil
Ben iyim cnm bebegim de iyi..cok özlüyorum dayanamiyorum haftada iki kere gosteriyorlar. Hala emmesi için bir sey yapilmadi gercekten canımı sıkıyorlar..bizim haftamizdan kucuk olanlar emme denemesi yapti bile. Orda bosu bosuna duruyor bi an önce cikarticam artik bugün doktorla gorusucem cnm. Sen nasılsın haftan ilerde dogumunda yakin dimiSen nasılsın canm bebeğin nasil
Evet canm şuan doktordaym sıramı beklyrm 36+5 oldu bugün sende çocuğunu sağ salim kavusursun insallahBen iyim cnm bebegim de iyi..cok özlüyorum dayanamiyorum haftada iki kere gosteriyorlar. Hala emmesi için bir sey yapilmadi gercekten canımı sıkıyorlar..bizim haftamizdan kucuk olanlar emme denemesi yapti bile. Orda bosu bosuna duruyor bi an önce cikarticam artik bugün doktorla gorusucem cnm. Sen nasılsın haftan ilerde dogumunda yakin dimi
Evet işte normal kaşık bile götürücem biberon direkt vermek istemem. Memeye alışmadan emzik-biberon bunları vermek istemiyorum. Memeye alışsın sonra emzik uyurken falan verilebilir diye düşündüm. İnşallah yapabilirimBenim kizima siringa falan kullanmadılar hiç. Direk biberonla mama verdiler sütüm gelmemisti sonrasında cok uğraştık meme tutsun diye. Her yer bir degil kolaya gidiyorlar biberonla.
Hem gözün aydın hem de çok geçmiş olsun, herkes çok güzel şeyler yazmış zaten moralin biraz olsun yerine gelmiştirKızlar benim dün doğumum oldu bebişim 1.690gram olduğundan şuanda küvezde küveze gitmeden görmüştüm birde bgn gördüm
Kilosu falan nasıl epey bi toparlanmıştır inşallah en kısa sürede bebeğini evine götürmen dileğiyleBen iyim cnm bebegim de iyi..cok özlüyorum dayanamiyorum haftada iki kere gosteriyorlar. Hala emmesi için bir sey yapilmadi gercekten canımı sıkıyorlar..bizim haftamizdan kucuk olanlar emme denemesi yapti bile. Orda bosu bosuna duruyor bi an önce cikarticam artik bugün doktorla gorusucem cnm. Sen nasılsın haftan ilerde dogumunda yakin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?