2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Genede annesi kilosu iyiymiş çok ufak sayılmaz damak işi çözülür benim yiyenim inde vardı ameliyattan sonra hemencik iyileşti sen sıkma canını ki sütünde kesilmesin
Evet Halledilir birşeymiş hemen küvezden çıkar çıkmaz plastik cerraha götüreceyiz ne kadar erken o kadar iyi

Gözüna aydın cnm. Rabbim saglikli uzun ömürler versin. Şu an lohusasin psikolojin cok hassastir ama bebisinin ameliyatına takılma hayati riskli bir ameliyat degil. 1 ay küvezde kalıp kucagina alacaksın insallah.

Canm çok basit bir ameliyat korkma olur mu bu arada hem gözün aydın hem geçmiş olsun sürecin neydi neden erken oldu
Dün biranda duyunca doktorda zorlu bir süreçde falan deyince birde o küçük zaten durumuda korkuttu beni
Karnımda büyümesi yavaşlamıştı 35 haftalık olmuştuk ama kendi 31-32 haftalık çıkıyordu

Benim kizima siringa falan kullanmadılar hiç. Direk biberonla mama verdiler sütüm gelmemisti sonrasında cok uğraştık meme tutsun diye. Her yer bir degil kolaya gidiyorlar biberonla.

Dün biranda duyunca doktorda zorlu bir süreçde falan deyince birde o küçük zaten durumuda korkuttu beni
Karnımda büyümesi yavaşlamıştı 35 haftalık olmuştuk ama kendi 31-32 haftalık çıkıyordu
Kuzum ben plastik cerrahi de calstm o yüzden diyorm anne olarak elbet zor ama inan. Bebeğin çabuk toparlicak biz çok yapardık. Cerrahpaşa bu konuda iyidir istanbuldaysen eğer öneririm sonrası icin

Ya kızlar o değilde benim göğüsler akıp duruyor şimdiden pet kullanmaya başladım sizde nasıl durum elimi deyemiyorum resmen boşa gidiyor oğlusumun sütü
Masallah kiz ne güzel sütun geldi gelmedi derdin olmucak birak aksin ped koy

Yüzü hep dönüktü yani ama bu durumdan dolayımı görülmedi yoksa gözden mi kaçtı bilmiyorum
Kaldıki dün üzüldm ama bugnde düşünüyorum öğrenmş olsaydımda yinede doğururdum allahın verdiği bir can
Üzülme sebebimde kendisinin minikliğinden dolayıdır isyanımdan aslaaa değil kendi minik büyümekle savaşırken birde onunla savaşmasına üzülmüştüm

Gözün aydın canım gecmis olsun saglikla büyüsün.. dudak yarıgimi ? Damak mi? Dudak yarigi ultarsonda görünüyor doktor gormemismi bunu? Herseyin tedavisi var artik. Sadece emmesinde zor olur onuda sana derler zaten nasil besleyecegini. Allah baska sıkıntı vermesin

Prametüre bebekler tez zamanda toparlar der eskiler benim ablam 800 gram doğmuş 7 aylıkken o zamanın şartlarında küvezde de tutmamışlar annem hergün yıkadım der çeşmenin altına soktum soktum yıkadım senden daha çok kilo aldı der küçükler çabuk toparlar bide erkekleri sünnet doğunca ettirin derler ya 1 günde iğleşiyor yaraları resmen mucize gibi oğlumda biliyorum o yüzden o acıyı çok anlamıycak zaten keşke olmasaydı tabi ama Allah beterinden korusun çocuklarımızı

Sen nasılsın canm bebeğin nasil
Ben iyim cnm bebegim de iyi..cok özlüyorum dayanamiyorum haftada iki kere gosteriyorlar. Hala emmesi için bir sey yapilmadi gercekten canımı sıkıyorlar..bizim haftamizdan kucuk olanlar emme denemesi yapti bile. Orda bosu bosuna duruyor bi an önce cikarticam artik bugün doktorla gorusucem cnm. Sen nasılsın haftan ilerde dogumunda yakin dimi

Sen nasılsın canm bebeğin nasil
Ben iyim cnm bebegim de iyi..cok özlüyorum dayanamiyorum haftada iki kere gosteriyorlar. Hala emmesi için bir sey yapilmadi gercekten canımı sıkıyorlar..bizim haftamizdan kucuk olanlar emme denemesi yapti bile. Orda bosu bosuna duruyor bi an önce cikarticam artik bugün doktorla gorusucem cnm. Sen nasılsın haftan ilerde dogumunda yakin dimi

Evet canm şuan doktordaym sıramı beklyrm 36+5 oldu bugün sende çocuğunu sağ salim kavusursun insallah

Benim kizima siringa falan kullanmadılar hiç. Direk biberonla mama verdiler sütüm gelmemisti sonrasında cok uğraştık meme tutsun diye. Her yer bir degil kolaya gidiyorlar biberonla.
Evet işte normal kaşık bile götürücem biberon direkt vermek istemem. Memeye alışmadan emzik-biberon bunları vermek istemiyorum. Memeye alışsın sonra emzik uyurken falan verilebilir diye düşündüm. İnşallah yapabilirim

Hem gözün aydın hem de çok geçmiş olsun, herkes çok güzel şeyler yazmış zaten moralin biraz olsun yerine gelmiştir En kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah

Kilosu falan nasıl epey bi toparlanmıştır inşallah en kısa sürede bebeğini evine götürmen dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…