- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #21.141
Ozaman kac haftalik olcaksin?Canım ben 31+3üm ikiz gebelik doktor en fazla 10 temmuz dedi
Bakalim canimen doğru karar senin kararındır canım, ama ben kendimi yerine koyuyorum son dakika doktor değiştirmeyi ben göze alamazdım belki de benim ilk olduğu içindir, sen kendini nasıl rahat hissedeceksen ve bebek nasıl daha iyi olacaksa öyle olsun
Kasik biberon lazim olursa mecbur sagimda yapmak gerekicek tabi manuel aldim bi tane yanima alayim o haldeBen göğüs pompası almadım. Yani belki güzelce emer gerek kalmaz dedim. Gerekirse hastaneden kiralayacağım ilk gün. Sonra eve gelirken dibimizde e bebek var alırız hemen. Ama senin varsa dezenfekte edip alabilirsin yanına. Yoksa sende hastaneden kullanırsın.
Bende hemen hemen ayni senin gibi hazirlamisim cantamiKizlar canta hazirladiniz mi acabaaa?? Simdi hazirliyorumda bebek icin 2 hastane cikisi 3 zibin 1 takim 2 tulum 2 bere 2 corap 2 eldiven 2 muslin ortu agiz mendili bez islak mendil koydum. Kendim icinde 3 tane pijama takimi 2 terlik depend ped lohusa pedi emzirme sutyeni ic camasiri corap gogus pedi kremi ve kalkani koydum. Daha sonra tarak dis macunu makyaj malzemesi koyucam. Sunuda al diyeceginiz bisey var mi ? Disik olursa pede surmek icin aloe vera jeli al rahatlatir diyolar ne diyosunuz?
36 oluyor ama o zamana durur muyuz bilemiyorum kendimi taşıyamıyorumOzaman kac haftalik olcaksin?
Eşiniz kalacaksa refakatçi ona da terlik eşofman vs koyun diyorlar eğilip kalkmak zor oluyormuş onun için pipet koydum kolonya ya da el dezenfektanı, kirli poşeti,çöp poşeti koydum sezeryan sonrası üşüme falan olursa diye uzun kollu bir şey koydum ben kalacağım için bir gece ekstra bunları da koydum.Kizlar canta hazirladiniz mi acabaaa?? Simdi hazirliyorumda bebek icin 2 hastane cikisi 3 zibin 1 takim 2 tulum 2 bere 2 corap 2 eldiven 2 muslin ortu agiz mendili bez islak mendil koydum. Kendim icinde 3 tane pijama takimi 2 terlik depend ped lohusa pedi emzirme sutyeni ic camasiri corap gogus pedi kremi ve kalkani koydum. Daha sonra tarak dis macunu makyaj malzemesi koyucam. Sunuda al diyeceginiz bisey var mi ? Disik olursa pede surmek icin aloe vera jeli al rahatlatir diyolar ne diyosunuz?
Bende bi fondotenle allik koycam zaten azicik suratimin rengini toplamaya yoksa lohusa lohusa hic cekemem makyajiBende hemen hemen ayni senin gibi hazirlamisim cantami
Ama makyaj malzemesi koymayi düşünmüyorum
Yaa mantikli evet aslinda ben normal dogum diye hazirlaniyorum ama nasip bu normal diye baslar sezeryana donebiliriz onuda dusunerek koyayim bende biseylerEşiniz kalacaksa refakatçi ona da terlik eşofman vs koyun diyorlar eğilip kalkmak zor oluyormuş onun için pipet koydum kolonya ya da el dezenfektanı, kirli poşeti,çöp poşeti koydum sezeryan sonrası üşüme falan olursa diye uzun kollu bir şey koydum ben kalacağım için bir gece ekstra bunları da koydum.
Yok cnm fikrini belirtmen iyi oluyor yalnizca ben mi öyle duşünüyorum dedim.Moralin bozulmasn ya :/ ondan demedm
Işte ya tam 2 hafta var aramizda cnm sana da 10 temmuz demis. Ben zaten o kadar gidecegine inanmiyorumCanım ben 31+3üm ikiz gebelik doktor en fazla 10 temmuz dedi
Cnm niye geldin demezler ama arastirma hastanesi oldugu icin doktorlar devamli degisiyor. Dosya yapmislar bana zaten hersey kayitli orda duruyor yani şu an orayi degistiremem.Haftaya tekrar gitsen neden geldin derler mi?
Devlet de doktorun çalışma takvimine bakıp nerde olduğunu gorebiliyorsun.
Muhtemelen uyuştururlar diye düşünüyorumBeni de ilk uyuştursunlar uuf
Ay hadi inşallah hayırlısı ile sağlıkla gelsin bebeğin canım benim doğrudur benimki de bayram öncesi dedik ama karşılıklı istekti :) 38 +2 oluyorCanim sezeryan olcam
Kendiside dile getirdi ben soyledim 38 yada 39 alsaniz daha iyi olmaz mi diye dedi ben bayramda burda olmicam bayramdan sonraki haftada burda olmicam yoksa ozaman alirdim dedi
Bide daha onceki gebeligim de zehirlenme oldu ya bundada olma ihtimali varmiş oyuzden en iyisi alalim diye
Bi yandan 37 de almak istiyorum bi yandan bari bu gebeligimi 39 da haftada aliyim diye :)
Duruma gore doktorlar la konuşcam bana cok iyi davraniyor instagramda benle msjlasiyor ozaman konuscam bakalim ne dicek
Sus sus az daha sende Haziran annesi olacaktınUla harkez Haziran annesi oldu ya hahahha ben nie kaldım temmuza
Cnm niye geldin demezler ama arastirma hastanesi oldugu icin doktorlar devamli degisiyor. Dosya yapmislar bana zaten hersey kayitli orda duruyor yani şu an orayi degistiremem.
Bazen dogum bölümüne de gidebiliyorlar cnmHastaneyi değiştirmek için demedim. Benim de baştan beri gittiğim eğitim araştırma var. Ama 3 farklı yerde de polikliniği var mesela geçen doktorum ilaç yazdı tahlil.istedi.sonucu göstermeye gittiğimde başka poliklinik binasındaydi.
Ya gitmeden MHRS den bakıyorum.Bazen dogum bölümüne de gidebiliyorlar cnm
Nasil ogreniyorsun sen nerde oldugunu?
Evet 40 gün daha devam edicem doğum sonrası da :) doğum sonrası iğneyi yapmak sanırım zor olacak şimdi çocuğumuzun sağlığı için acısına morarmasına yanmasına ses edemiyoruz ama :)
36+1 im bugün. Hiiiiçbir doguma dair belirtim yok, yahu insanın beli bile mi agrımaz. Sizleri okuyunca sasırıyorum, ben niye boyleyimyarın randevum var bakalım.
Herhangi bi rahatsizligim yok bazen diş ve baş agrim oluyor yani hamilelikte normal yaşadigim seyler tansiyonumda iyi
Doktor beni riske almak istemiyorum ama ilki oldu diye bunda olacak diye bisey yok
Bakalim surec nasil ilerleyecek doktorla tekrar konuşcam bakalim ne dicek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?