2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bakalim canim hakimizda hayirlisi

Kasik biberon lazim olursa mecbur sagimda yapmak gerekicek tabi manuel aldim bi tane yanima alayim o halde

Bende hemen hemen ayni senin gibi hazirlamisim cantami
Ama makyaj malzemesi koymayi düşünmüyorum

Eşiniz kalacaksa refakatçi ona da terlik eşofman vs koyun diyorlar eğilip kalkmak zor oluyormuş onun için pipet koydum kolonya ya da el dezenfektanı, kirli poşeti,çöp poşeti koydum sezeryan sonrası üşüme falan olursa diye uzun kollu bir şey koydum ben kalacağım için bir gece ekstra bunları da koydum.

Yaa mantikli evet aslinda ben normal dogum diye hazirlaniyorum ama nasip bu normal diye baslar sezeryana donebiliriz onuda dusunerek koyayim bende biseyler

Moralin bozulmasn ya :/ ondan demedm
Yok cnm fikrini belirtmen iyi oluyor yalnizca ben mi öyle duşünüyorum dedim.

Canım ben 31+3üm ikiz gebelik doktor en fazla 10 temmuz dedi
Işte ya tam 2 hafta var aramizda cnm sana da 10 temmuz demis. Ben zaten o kadar gidecegine inanmiyorum

Haftaya tekrar gitsen neden geldin derler mi?
Devlet de doktorun çalışma takvimine bakıp nerde olduğunu gorebiliyorsun.
Cnm niye geldin demezler ama arastirma hastanesi oldugu icin doktorlar devamli degisiyor. Dosya yapmislar bana zaten hersey kayitli orda duruyor yani şu an orayi degistiremem.

Ay hadi inşallah hayırlısı ile sağlıkla gelsin bebeğin canım benim doğrudur benimki de bayram öncesi dedik ama karşılıklı istekti :) 38 +2 oluyor

Cnm niye geldin demezler ama arastirma hastanesi oldugu icin doktorlar devamli degisiyor. Dosya yapmislar bana zaten hersey kayitli orda duruyor yani şu an orayi degistiremem.

Hastaneyi değiştirmek için demedim. Benim de baştan beri gittiğim eğitim araştırma var. Ama 3 farklı yerde de polikliniği var mesela geçen doktorum ilaç yazdı tahlil.istedi.sonucu göstermeye gittiğimde başka poliklinik binasındaydi.

Bazen dogum bölümüne de gidebiliyorlar cnm
Nasil ogreniyorsun sen nerde oldugunu?

Evet 40 gün daha devam edicem doğum sonrası da :) doğum sonrası iğneyi yapmak sanırım zor olacak şimdi çocuğumuzun sağlığı için acısına morarmasına yanmasına ses edemiyoruz ama :)

Aynen yaa, eşime diyorum karnım hassaslaştı sanırım acısı arttı diye bazen de eşime kolumdan yaptırıyorum hem yap diyorum hem çok acıdı diye kızıyorum doğumdan sonra dediğin gibi daha zor olacak

36+1 im bugün. Hiiiiçbir doguma dair belirtim yok, yahu insanın beli bile mi agrımaz. Sizleri okuyunca sasırıyorum, ben niye boyleyim yarın randevum var bakalım.

Kuzum bende ilk gebeliğimde aynı senin gibi hiç agrı sızı sancı hissetmiyordum, hatta 37den sonra izne ayrılınca 9 aylık iken cam silmiştim, temizlik yapıyordum eşim ile normal doğum olsun diye 1 saatlik yürüyüşe çıkıyordum normalin yani

Canım benim ilki sezeryan oldugu için bu da sezeryan olacak büyük ihtimal, doktora bu kontrol gidişimde sordum sezeryan için 37.haftadan itibaren duruma göre gün veriyoruz dedi,yani 37 bebek gelişimi için eşik ondan sonra gelişim tamamlanmış oluyor bebek kilo alımı devam ediyor, yani 37.hafta güzel bir hafta ama için rahat etmiyor ise ne de olsa sezeryan olacaksın doktor değişimi de yapabilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…