2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Evrene mesaj verildi mesajının tarihi 7 haziran daha dur bakalım haziran ayı bitimine daha çok var, hala haziran annesi olabilirsin
Hahah belkide kzinuzaninca kasıklarım bir ağrıyor ki anlatamam. Sende durumlar nasıl

Sus sus az daha sende Haziran annesi olacaktın
Hahahah bugünde halama.dedim som ağızlı karı dedim benle konuştun sancın varmı dedin yok dedim akşam hastanelik oldum dedim ohhh olsun dedi az gez dedi bana ne yapayım yürüyorum normal doğum yapicam acilmam benim kolay olmuyor

Ya kızlar o değilde benim göğüsler akıp duruyor şimdiden pet kullanmaya başladım sizde nasıl durum elimi deyemiyorum resmen boşa gidiyor oğlusumun sütü

Bana bir al doğum için günlük 35 40 dakika yürüyüş yap plates e ve günlük 50 squart a başla dedi doktor. Ama yürüyüş dışındakilere başlamadım

Ben de oyleyim :) peki kac haftalikken dogum yapmistin?

Selam kızlar 34+4 olduk biz de. Yarın ilk kez nst ye gireceğim. Bebişin kafası aşağıdaydı kasıklarımda hissediyordum. Dönmüş sanırım. Kafası sol tarafıma geçmiş yine aşağı döner mi bilmiyorum üzüldüm normal doğum istediğim için. Sağlıkla zamanında kucağımıza alırız inşallah. Temmuz dedik hepimiz haziranda doğacak diye endişeliyiz. Ben de zamanını beklemesini istiyorum takipteyim hepinizin yazdıklarını okuyorum. Dualarımdasınız

Ben de oyleyim :) peki kac haftalikken dogum yapmistin?

38.haftada nst de sancı çıkıyordu ama hiç hissetmiyordum, doktor sancı çıktığı için hergün çağırdı kontrole; en son giderken anneme dedim ki anne sen gelme ne de olsa çatı muayenesi yapıp ultrason ile bakıp geri gönderecek sen gelme dedim doktor bu sefer senin suyun bulanmış, riske atmayalım acil sezeryan dedi 3 saate herşey oldu bitti maşallah

Bana bir al doğum için günlük 35 40 dakika yürüyüş yap plates e ve günlük 50 squart a başla dedi doktor. Ama yürüyüş dışındakilere başlamadım
Bende yürüyorum sagdece Allah'ın izniyel dogumumuz kolay olucak

Ya kızlar o değilde benim göğüsler akıp duruyor şimdiden pet kullanmaya başladım sizde nasıl durum elimi deyemiyorum resmen boşa gidiyor oğlusumun sütü
Ay söyleme öyle kimseye nazar değmesin. Elleyemiyorum diye gülüyor bir de kendi nazarın bile değer Allah korusun, süt konusu çok nazara geliyor cidden inanıyorum. Bir de benim gelmiyor öyle ya ucunda sarımsı kabarcıklar oluyor sadece, bir şey akmış da kurumuş gibi. Bir iki kişiden de bi sıktım süt fışkırdı gibi şeyler duydum. Öyle bir şey yok bende kötü mü ki, olmalı mıydı?

Ben açıkçası mama kısmını da düşündüm. Süt olmazsa yada sarılık olursa mecbur mama. En azından kaşıkla veririm dedim.
Ben kaşık biberon almadım mamayı hastanede şırınga ile veriyorlarmış yavru kedi besler gibi arkadaşımda öyle oldu. Ama steril ettiğim normal bir kaşık götüreceğim yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…