- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #21.241
Dublex2 olanı dene istersenBilmiyorum hapi olani duymadim
Ne yesem fayda etmiyor hala midem yaniyor
Bi ara iyiydi simdi tekrar başladi
Az kaldi mecbur cekecez
Kafamı çok karıştırdılar ya ilki normal diye normal olsun kanaman çok olursa hemen sezeryanla doner doktorun dedi perinatoloji şimdi hem kendi sancimi çekip hem riskli olursa sezeryanla dönmek çok skntili geldi bana kendi doktorumla konusucamGunaydın canımmm haberdar er bızlerıde guzel haberlerle gel ınseAllah
Gorse bişey değişmedi kiGözün aydın canım gecmis olsun saglikla büyüsün.. dudak yarıgimi ? Damak mi? Dudak yarigi ultarsonda görünüyor doktor gormemismi bunu? Herseyin tedavisi var artik. Sadece emmesinde zor olur onuda sana derler zaten nasil besleyecegini. Allah baska sıkıntı vermesin
Kizlar bu 3 gundur midem acayip yaniyor bogazima kadar hisediyorum gunde 3 defa surupta ociyorum fayda etmiyo
Bende temmuza kalıyorumUla harkez Haziran annesi oldu ya hahahha ben nie kaldım temmuza
Gözünüz aydınKızlar benim dün doğumum oldu bebişim 1.690gram olduğundan şuanda küvezde küveze gitmeden görmüştüm birde bgn gördüm
Ama sıkıntımız varmış çok üzüldüm ağladım bgn damak yarığı varmış bebekteemme refleksini engelliyormuş şuanda o yüzden göbekten beslenecekmiş onun için 1 ay küvezde kalacakmış ve ilerdede 1 yaşa kadar ameliyat gerekecekmiş plastik cerrah bakıyormuş die söyledi çocuk doktoru
Gaviscon denedin mi hiç . Bende 30. Haftadan beri mide yanması yaşıyorum ve sadece o kesiyor . Yanı sıra da badem yiyorum soğuk süt içiyorum faydası oluyor az da olsaKizlar bu 3 gundur midem acayip yaniyor bogazima kadar hisediyorum gunde 3 defa surupta ociyorum fayda etmiyo
Ben de mide ilacı kullanıyorum. Gaviscon Rennie işe yaramaz hale gelince doktor yazdı. Onu içmediğim gün kusmama gerek yok ne yediysem içtiysem direkt ağzıma geliyorBilmiyorum hapi olani duymadim
Ne yesem fayda etmiyor hala midem yaniyor
Bi ara iyiydi simdi tekrar başladi
Az kaldi mecbur cekecez
Gaviscon denedin mi hiç . Bende 30. Haftadan beri mide yanması yaşıyorum ve sadece o kesiyor . Yanı sıra da badem yiyorum soğuk süt içiyorum faydası oluyor az da olsa
Kizlar Bende gaviscon kullaniyordum o bittiBen de mide ilacı kullanıyorum. Gaviscon Rennie işe yaramaz hale gelince doktor yazdı. Onu içmediğim gün kusmama gerek yok ne yediysem içtiysem direkt ağzıma geliyor
Zaten iki haftam kalmiş doktorun verdigiyle idare edecem artikDublex2 olanı dene istersen
Benim midem dolu olsa bile yanma oluyorCanım sanırım bazı haftalar mideyi çok sıkıştırıyor bebişler. Benim de 2 haftadır falan çok rahattım. Dünden beri yine başladı. Hep dolu olması lazım midemin. Ama yakmayacak şeylerde doldurmam lazım. O da o kadar kısıtlı sayıda kiİştahım azaldı yanacam diye valla Sabah aç karna zeytinyağı içmeyi denesene. Mide asidinin ilerlemesini engelliyor biraz.
Cok sevindim senin adinaMerhaba kızlar ben doktordan şimdi çıktım.Bebeğim 2 hafta öncesine göre 500 gram almış.Dopplere sokmak istemedi.Şu an 2085 gram.9 gün gerilik 4 güne düşmüş
İlk defa mutlu çıktım doktordan.Tansiyonum bile ölçerken ilk defa düşük çıktı 11/7
Bi ferahlık geldi içime.Haftaya tekrar gidicem.Magnezyumu bırakabilirsin bu hafta biz hafif hafif sancı isteriz dedi.
Zaten iki haftam kalmiş doktorun verdigiyle idare edecem artik
Benim midem dolu olsa bile yanma oluyor
Dedigin gibi bazen bi hafta iyi geciyor bazende bakıyorum 2 hafta falan mide yanmam suruyor
Bakalim bebeişin saclari cokmu olcak?
İkizlerde boyle mide yanmam olmuyordu
Aynı şekilde beslenmeye devam dedi zaten.Bende kilolanmışım bu arada amaaan sağlıklı olsunda veririz inşallah.Cok sevindim senin adina
Bak boşuna kaygilaniyordun
Bol bol kilo aldiracak şeyler ye bebek icin:)
Bende öyleyim, iki günden beri çok ciddi bir karnımda gerilme var ağlama noktasına geliyorum senin yaptığın gibi uzanıyorsam kalkıp oturuyorum ya da yürüyorum sanırım iyice içeride sıkışmaya başladılar ve can yakmaya başladılar hareketleriyle. Birde maşallah içeride hiç durmuyor sürekli hareket halinde sonra bir yere toplanıyor karnım sipsivri oluyor işte o anda ağlamamak için zor tutuyorum kendimiya kızlar ben hiç rahat degilim biliyoruz hepimiz öyleyiz ama ben bugun cok garibim ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum darlıyor bebek cok yemekte yemedim az yedim bilerek rahatsızım diye üstüne afedersiniz ishal oldum cok kötüyüm evin içinde saga sola yürümektende yoruldu bacaklarım niye böyle oldu anlamadım bebek içerde biseyler peşinde ama anlamıyorum ne yapsam iyi gelir kafayı yemek üzereyim büyüyor mu gene o yüzden mi anlamadım ama ben eve sıgmıyorum ishalde olunca halsızde kaldım galiba napıcam ben doğmaya calısmıyordur insallah bu yaramaz korkuyorum
canım ishalden dolayı daha rahatsız edici olabiliyo geçen gün bende öyleydim ishal geçene kadar bide artık büyüdü yeride daraldı bende çok rahatsız oluyorum yürüyorum karnım sanki aşağı çekiliyo gibi oluyo yatıyorum yine rahat edemiyorum oturuyorum sanki kemiklerim batıyo gibi oluyo az kaldı mecbur sabredicez napalım sağlıklı olsunlardaya kızlar ben hiç rahat degilim biliyoruz hepimiz öyleyiz ama ben bugun cok garibim ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum darlıyor bebek cok yemekte yemedim az yedim bilerek rahatsızım diye üstüne afedersiniz ishal oldum cok kötüyüm evin içinde saga sola yürümektende yoruldu bacaklarım niye böyle oldu anlamadım bebek içerde biseyler peşinde ama anlamıyorum ne yapsam iyi gelir kafayı yemek üzereyim büyüyor mu gene o yüzden mi anlamadım ama ben eve sıgmıyorum ishalde olunca halsızde kaldım galiba napıcam ben doğmaya calısmıyordur insallah bu yaramaz korkuyorum
Benim daha var 21 temmuza kadarOh be tek değilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?