2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Çok sevindim senin adına darısı başıma benimde :) şuan kaç haftalık senin bebis, bizim bazen 7 gün çıkıyor bazen 4 5 gün vs ölcumden ölçüme değişiyor ama hiç arası kapanmadı hep bi gerilik var.

Kızlar selam 36+1im ve hastane çantamı daha bugün hazırladım, hem hazırlamayan varsa fikir olsun hemde benim eksiklerim varsa söyleyin lütfen diye yazıyorum
Bebek için,
2 tane onlu hastane çıkışı (biri hemşireye verilecek)
4 tane zıbın
2 tane patikli alt
1 yelek
5 çorap
Müslin battaniye
Ağız bezleri fazlaca
Alt açma
Bez
Islak mendil
Alt silme pamuğu
Pişik kremi
Emzik
Biberon
Havlu
Kendim için,
3 tane pijama takımı (1i çekimlik)
1 tane sabahlıklı gecelik (çekim için) bir de anne bebek tacı
4 tane iç çamaşırı
2 tane emzirme atleti 1 tane emzirme sütyeni
Çıkışta giymelik rahat kıyafet
3 çorap ve toka
Depend ve gece pedi ve göğüs pedi
Terlik, havlu, şampuan, sabun diş fırçası ve macunu
Makyaj malzemesi
Ben pike takımı koydum çünkü hastanenin yastığında pikesinde rahat edemem diye
Göğüs ucum için krem almadım kararsızım o anda alınabilir diye
Eşim içinde çekimlik bir kıyafet ve rahat bir kıyafet koydum
Yiyecek bir şeyler koymadım hastanenin kafesi var ordan alırım diye düşünüyorum

Bunu ilk defa duyuyorum ilk sezaryen olunca sonraki sancı anlasilmiyormuymuş? Eyvah eyvah evde dogurmayalim tövbe

Ben hapsiz duramıyorum. Omeprazol kullanıyorum. Turkiyede var mi bilmiyorum. Birde aksam yemeğinde porsiyonu küçülttüm. Sinderemiyorum gibi geliyor. Gece yatana kadar hala midemde sanki yediklerim..
Ben de kesinlikle sindiremiyorum zaten ilk 6 ay bu sorunum vardi yine basladi artik mideye yer kalmadigi icin oldugunu düşünuyorum, az da yesem midem dolu hep

Merak etme xnm dogum yaklastikca bunlar normal ben artik koltuktan kalkacekken 2 kere düsünuyorum kalkmasam da daha beter oluyor hareketsizlik maalesef ne yatabiliyorum ne rahat yürüyebiliyorum. Benim ayaklarim ve bacaklarim da baya şiş o da beni cok etkiliyor

Cnm senin bebiş dönmemismisydi yoksa plasentan asagida diye mi sezaryen düşünülüyodu? Doktorunla konusmakta fayda var gereksiz riske hic girme bence

Ohh cnm cok sevindim masallah. Magnezyumu sanci olsun diye mi biraktirdi kac haftaliktın sen?

Cnm senin bebiş dönmemismisydi yoksa plasentan asagida diye mi sezaryen düşünülüyodu? Doktorunla konusmakta fayda var gereksiz riske hic girme bence
Canm bende öyle dusunuyorm plasentam aşağıda ama.ilk doğumum normal olduğu için riskim az o yüzden normal olup kanama.olursa sezeryan diyor ama ben ikisinin acısını çekemem ve kanamam olursada ben. O an telaş olcam ve doğuma korku ile gircem

Aynen canım kendı dktoruna danıs bakalım nedicek

Kizlar benim de bugun randevum vardi. 31+6 iken kilosuna 1670 gr demislerdi ve biraz dusuk bulmuslardi ben de endislenmistim ama bugun 36+2 iken gittigimde 2760 geldi kilosu, baya toparlamis gorunuyor, kilosunub normal oldugunu soyledi doktor :) Tansiyonum 13/9 - 14/9 cikiyor, herhangi bir preeklamsia belirtim yok ama riske atmak istemiyorlar, o yuzden pazartesi gunune bir daha cagirdi, bu sefer nst ye de bakcaklarmis ama ben hicbir kasilma vs hissetmiyorum henuz.

Az kaldı diyorum kendi kendime avutuyorum kendımı sezeryan olursam 2 hafta sonra kucagımda olucak o kadarcık beklerim diyorum sonra bi daralma geliyor rabbim hayırlısıyla kurtarmak nasıp etsiin hepimizi

Öyle tabi muz falan yiyorum hemen toplamak için ilaç kullanamıcagım için hiç yoktan onu halletsem gerisini de yürüye otura kalka halletcem

Anneler benlerinde artış yaşayan var mı bu ne ya “ben” döküyorum resmen her gün bir tane çıkıyor bir de bu parlak saçlar doğurunca dökülecek mi bu beni üzer
Ben et beni doldu her yanım ufak ufak.Özellikle sütyenin denk geldiği yerlerde.Boynum,iki göğsümün arası,göbeğim.Çatlak olmadım dedim ben oldu her yer.Bide kaşınıyor yanlışlıkla kopartıyorum kanıyor.

Anneler benlerinde artış yaşayan var mı bu ne ya “ben” döküyorum resmen her gün bir tane çıkıyor bir de bu parlak saçlar doğurunca dökülecek mi bu beni üzer

Benim de et ben doldu. Koltuk altım ve boynumda bir sürü. Doktorum takılma cok normal dedi ama

Aynen ne biçim bir şey bu anlamadım gitti sanki bu anı bekliyorlarmış filiz vermişler gibi benimde elime geliyorlar sürekli çok rahatsız edici umarım gider bunlar doğurunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…