- 16 Şubat 2023
- 138
- 205
- 23
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #21.261
Çok sevindim senin adına darısı başıma benimde :) şuan kaç haftalık senin bebis, bizim bazen 7 gün çıkıyor bazen 4 5 gün vs ölcumden ölçüme değişiyor ama hiç arası kapanmadı hep bi gerilik var.Merhaba kızlar ben doktordan şimdi çıktım.Bebeğim 2 hafta öncesine göre 500 gram almış.Dopplere sokmak istemedi.Şu an 2085 gram.9 gün gerilik 4 güne düşmüş
İlk defa mutlu çıktım doktordan.Tansiyonum bile ölçerken ilk defa düşük çıktı 11/7
Bi ferahlık geldi içime.Haftaya tekrar gidicem.Magnezyumu bırakabilirsin bu hafta biz hafif hafif sancı isteriz dedi.
Bunu ilk defa duyuyorum ilk sezaryen olunca sonraki sancı anlasilmiyormuymuş? Eyvah eyvah evde dogurmayalim tövbeKızlar bende bugün 34 haftalık oldum kontrolüm vardı 36 da çağırdılar anestezi görecek gün verecekler
Nst girdim ilkkez ama çok bakılamadı kaydı hep çok hareketlı bebek dediler ondan sanırım
2800 olmus boyuda 49 cm doğum boyuna ulaşmış dedı
İlkı sezeryan olduğu için kalcadan bı ağrı baskı olursa gel hemen dedı anlamazsın doğum sancısı oldugunu ılkı sezeryan olduğu ıcın dedı
Eğer bı sıkıntı olmassa 39 haftalık gbı alıcaklarmıs
Ben de kesinlikle sindiremiyorum zaten ilk 6 ay bu sorunum vardi yine basladi artik mideye yer kalmadigi icin oldugunu düşünuyorum, az da yesem midem dolu hepBen hapsiz duramıyorum. Omeprazol kullanıyorum. Turkiyede var mi bilmiyorum. Birde aksam yemeğinde porsiyonu küçülttüm. Sinderemiyorum gibi geliyor. Gece yatana kadar hala midemde sanki yediklerim..
Merak etme xnm dogum yaklastikca bunlar normal ben artik koltuktan kalkacekken 2 kere düsünuyorum kalkmasam da daha beter oluyor hareketsizlik maalesef ne yatabiliyorum ne rahat yürüyebiliyorum. Benim ayaklarim ve bacaklarim da baya şiş o da beni cok etkiliyorya kızlar ben hiç rahat degilim biliyoruz hepimiz öyleyiz ama ben bugun cok garibim ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum darlıyor bebek cok yemekte yemedim az yedim bilerek rahatsızım diye üstüne afedersiniz ishal oldum cok kötüyüm evin içinde saga sola yürümektende yoruldu bacaklarım niye böyle oldu anlamadım bebek içerde biseyler peşinde ama anlamıyorum ne yapsam iyi gelir kafayı yemek üzereyim büyüyor mu gene o yüzden mi anlamadım ama ben eve sıgmıyorum ishalde olunca halsızde kaldım galiba napıcam ben doğmaya calısmıyordur insallah bu yaramaz korkuyorum
Cnm senin bebiş dönmemismisydi yoksa plasentan asagida diye mi sezaryen düşünülüyodu? Doktorunla konusmakta fayda var gereksiz riske hic girme benceKafamı çok karıştırdılar ya ilki normal diye normal olsun kanaman çok olursa hemen sezeryanla doner doktorun dedi perinatoloji şimdi hem kendi sancimi çekip hem riskli olursa sezeryanla dönmek çok skntili geldi bana kendi doktorumla konusucam
Ohh cnm cok sevindim masallah. Magnezyumu sanci olsun diye mi biraktirdi kac haftaliktın sen?Merhaba kızlar ben doktordan şimdi çıktım.Bebeğim 2 hafta öncesine göre 500 gram almış.Dopplere sokmak istemedi.Şu an 2085 gram.9 gün gerilik 4 güne düşmüş
İlk defa mutlu çıktım doktordan.Tansiyonum bile ölçerken ilk defa düşük çıktı 11/7
Bi ferahlık geldi içime.Haftaya tekrar gidicem.Magnezyumu bırakabilirsin bu hafta biz hafif hafif sancı isteriz dedi.
anladım canım teşekkürler iyikide devam ettirmiyo işkence gibi geliyo bana artık
Canm bende öyle dusunuyorm plasentam aşağıda ama.ilk doğumum normal olduğu için riskim az o yüzden normal olup kanama.olursa sezeryan diyor ama ben ikisinin acısını çekemem ve kanamam olursada ben. O an telaş olcam ve doğuma korku ile gircemCnm senin bebiş dönmemismisydi yoksa plasentan asagida diye mi sezaryen düşünülüyodu? Doktorunla konusmakta fayda var gereksiz riske hic girme bence
Aynen canım kendı dktoruna danıs bakalım nedicekKafamı çok karıştırdılar ya ilki normal diye normal olsun kanaman çok olursa hemen sezeryanla doner doktorun dedi perinatoloji şimdi hem kendi sancimi çekip hem riskli olursa sezeryanla dönmek çok skntili geldi bana kendi doktorumla konusucam
Aynen cnm bende yuruyemiyorum artık onu geçtim yürüdükçe kasıklarıma yük biniyor sankiBenim daha var 21 temmuza kadarşimdiden yürüyemiyorum
Hemen hemen aynıyız inşallah sağlıklı doğarlar aslan burcu olmasini çok istiyorum babası gibi aslan burcu olur aslanın oğlu aslandir hesabıBenim daha var 21 temmuza kadarşimdiden yürüyemiyorum
Bende 37. Hafta alıcak diye besleyici şeyler yiyorum hem kendim alıyorum hem aldırıyorum ben almasam iyiydi de ne yapıyım topik anne olucam artıkAynı şekilde beslenmeye devam dedi zaten.Bende kilolanmışım bu arada amaaan sağlıklı olsunda veririz inşallah.
Az kaldı diyorum kendi kendime avutuyorum kendımı sezeryan olursam 2 hafta sonra kucagımda olucak o kadarcık beklerim diyorum sonra bi daralma geliyorBende öyleyim, iki günden beri çok ciddi bir karnımda gerilme var ağlama noktasına geliyorum senin yaptığın gibi uzanıyorsam kalkıp oturuyorum ya da yürüyorum sanırım iyice içeride sıkışmaya başladılar ve can yakmaya başladılar hareketleriyle. Birde maşallah içeride hiç durmuyor sürekli hareket halinde sonra bir yere toplanıyor karnım sipsivri oluyor işte o anda ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Öyle tabi muz falan yiyorum hemen toplamak için ilaç kullanamıcagım için hiç yoktan onu halletsem gerisini de yürüye otura kalka halletcemcanım ishalden dolayı daha rahatsız edici olabiliyo geçen gün bende öyleydim ishal geçene kadar bide artık büyüdü yeride daraldı bende çok rahatsız oluyorum yürüyorum karnım sanki aşağı çekiliyo gibi oluyo yatıyorum yine rahat edemiyorum oturuyorum sanki kemiklerim batıyo gibi oluyo az kaldı mecbur sabredicez napalım sağlıklı olsunlarda
Ben değil değilde çillerim çıktıAnneler benlerinde artış yaşayan var mı bu ne ya “ben” döküyorum resmen her gün bir tane çıkıyor bir de bu parlak saçlar doğurunca dökülecek mi bu beni üzer
Ben et beni doldu her yanım ufak ufak.Özellikle sütyenin denk geldiği yerlerde.Boynum,iki göğsümün arası,göbeğim.Çatlak olmadım dedim ben oldu her yer.Bide kaşınıyor yanlışlıkla kopartıyorum kanıyor.Anneler benlerinde artış yaşayan var mı bu ne ya “ben” döküyorum resmen her gün bir tane çıkıyor bir de bu parlak saçlar doğurunca dökülecek mi bu beni üzer
Anneler benlerinde artış yaşayan var mı bu ne ya “ben” döküyorum resmen her gün bir tane çıkıyor bir de bu parlak saçlar doğurunca dökülecek mi bu beni üzer
Ben et beni doldu her yanım ufak ufak.Özellikle sütyenin denk geldiği yerlerde.Boynum,iki göğsümün arası,göbeğim.Çatlak olmadım dedim ben oldu her yer.Bide kaşınıyor yanlışlıkla kopartıyorum kanıyor.
Anladım canım. Hemencecik toparlar inşİnşallah35 haftalık ama bebiş 31-32 hafta uyumlu o yüzden küçük
Aynen ne biçim bir şey bu anlamadım gitti sanki bu anı bekliyorlarmış filiz vermişler gibiBen et beni doldu her yanım ufak ufak.Özellikle sütyenin denk geldiği yerlerde.Boynum,iki göğsümün arası,göbeğim.Çatlak olmadım dedim ben oldu her yer.Bide kaşınıyor yanlışlıkla kopartıyorum kanıyor.
Ben takılmasam onlar takılıyorlarBenim de et ben doldu. Koltuk altım ve boynumda bir sürü. Doktorum takılma cok normal dedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?