2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar bebeğin hareketleri beni mahvediyor sanki karnım oyuluyo gibi hissediyorum artık sizinde öylemi korkuyorum doğumu tetikleyecek diye bu kadar sert hareketler.
Benim de oyle canim. Hatta idrar torbama sanirim baski yapiyor hareket ederken biranda durduk yere cisim gelmis gibi hissediyorum 1 sny sonra geciyor. Sanirim hareket ederken bastiriyor cekiyor orayi da :)

Öyle tabi muz falan yiyorum hemen toplamak için ilaç kullanamıcagım için hiç yoktan onu halletsem gerisini de yürüye otura kalka halletcem
benimkini kahve azaltmıştı canım çok fazla değil tabiki bir fincan kahve iç patates falan ye inşallah işe yarar gerçekten hamileyken hiç çekilmez oluyo

benimkini kahve azaltmıştı canım çok fazla değil tabiki bir fincan kahve iç patates falan ye inşallah işe yarar gerçekten hamileyken hiç çekilmez oluyo
Annemde kahve dedi denicem bugun insallah geçer bebek beslenmesi azalır falan diye okudum bi yerlerde geçirmem lazım o yüzden hemen rabbim hepimize saglıklı dogum saglıkla evlatlarımı almayı nasip etsin

Anneler benlerinde artış yaşayan var mı bu ne ya “ben” döküyorum resmen her gün bir tane çıkıyor bir de bu parlak saçlar doğurunca dökülecek mi bu beni üzer
Bende de çıkıyo ya çok şaşkınım kollarım ben doldu eskiden iki tane vardı sadece şimdi on on beş tane vardır minik minik bisürü

Annişler ben dün 32. Hafta çalışır raporumu aldım. Ama internetten de bakıyorum bi bilgi bulamadım.şimdi 37. Haftaya kadar illa çalışmam mı gerekiyor.atıyorum 2 hafta yada 3 hafta sonra doktora gidip çalışamaz raporu alabiliyormuyum?Bu çalıştığım süre doğum sonrasına ekleniyor mu yine de?

Alabilirsin diye biliyorum atıyorum 35de çalışmayı bıraktığında 35den başlıyo 16 haftalık iznin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…