2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Gunaydin kizlar
Mormenekse89 canim dun gitmiştin doktora sana gun verdimi?
Canm haftaya. Çarşamba gel dedi ya devlet olunca bir turli gün alamadm ilki normal diye normal olablr bir ihtimal bekleyelim plasneta olayını dedi. Beklyrz kilosuda brz geriden dedi ilk defa böyle oldu ama Yemene dikkat et dedi

Merhaba kızlar yazdıklarınızı şimdi okudum çok teşekkür ederim hepinize beni gerçekten çok merak etmişsiniz hastane sürecinde bebeğimi kaybedeli bugün 34 gün oldu halâ iyi değilim toparlayamıyorum kendimi canım çok acıyor Rabbim düşmanıma bile evlat acısı yaşatmasın çok zor bir durum sizler inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularını

Çok şükür canım bak inşallah normal doğum olacak istediğin gibi herşey de yolunda
çok şükür hiç beklemiyodum doktor normal doğum pozisyonunu almış diyince içimde kelebekler uçuştu resmen inşallah artık bi sorun çıkmadan zamanında gelir bebişim
Cok sevindim canim
Cok istiyordun bebegin donmesini
evet çok şükür döndü
Gozun

Aydinnnnnn canım
teşekkürler

Canm haftaya. Çarşamba gel dedi ya devlet olunca bir turli gün alamadm ilki normal diye normal olablr bir ihtimal bekleyelim plasneta olayını dedi. Beklyrz kilosuda brz geriden dedi ilk defa böyle oldu ama Yemene dikkat et dedi
Anladim canim
Dedim belki gun vermislerdir
Riskli gebeliksin ya

Merhaba canim
Yaşadiklarin cok zor allah dayanma gucu versin sana
Ve kimseyede evlat acisi yaşatmasin

Ne zaman istersen o zaman çalışamaz raporu alabilirsin ne kadar çalışırsan doğumdan sonraki hafta a ekleniyor hepsi o yüzden ne kadar çok dayanabilirsen o kadar dayan bebişin le daha çok vakit geçirmiş olırsun

Allahım sana dayanma gücü versin bende kızımı kaybettikten sonra psikolojim çok kötüydü hiç korunmadım 1 ay sonra tekrar hamile kaldım psikolojim evet bunla bir nebze düzeldi ama hamileliğim çoz zor geçiyor vücudum toparlanmadığı için Allahım sana tekrar annelik taddırsın inşallah zamanın geldiğinde

Devlet hastanesine gitmeyen bilemez canım ya, ben geçen gittiğimde kan sulandırıcı iğneyi ne zaman keseceğiz sorusuna bile cevap alamadım, sadece mesaiyi bitirmek için orda duruyorlar gibi geliyor bazen, rabbim işini hakkıyla yapan kişiler ile karşılaştırsın
Bu arada benim bebek dönmüş makat gelişli dedi, böyle olunca sezeryan yapıyorlar biliyorum zaten de 32.haftada bebek kanala girer benimki ters dönmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…