2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Hahahah hiç sorma normal ayrı bir heceyecan zaten ayrı bir zevki var ben eşime hep bagirmisimdir

Uf cok yuksek buyugu gercekten dinlen canim dikkat et kendine

Doktorun yüksek çıkarsa gel demedimi sana baya yüksek cikmis

Çok yükselmiş canm ya geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun diş ağrısı gerçekten çekilir gibi olmuyo tansiyonuna vurmuş hemen

Çok yüksek çıkmış gittin mi doktora, çok geçmiş olsun

Canım tansiyon çok önemli ya bebek gelişimi iyiyse Dr dediği gibi 37 aldır Allah korusun ya tansiyon sıkıntı
Kizlar cok saolun
Benim tansiyonym cok oynuyor evde takip ediyorum simdi13/8 cikti
Buyuk ihtimalle diş agrim tansiyonu tetikliyor

Gerçekten mi ayyy bana bir yandan uzanmış bir yandan çok yakınmış gibi geliyor..sağlıkla al kucağına inşallah kaçıncı haftadasın şuan

Kızlar dün ve bugün bebek hareketlerinde azalma var doktora söyledim say diyor anlamadım ki nasıl sayayım netten baktım 1 saat içinde 10 hareket diyor bam güm vuruyor neresini sayacam bilen var mı bu sayma işini

Kızlar dün ve bugün bebek hareketlerinde azalma var doktora söyledim say diyor anlamadım ki nasıl sayayım netten baktım 1 saat içinde 10 hareket diyor bam güm vuruyor neresini sayacam bilen var mı bu sayma işini
Benimde değişiyor canim
Bazen gun icerisinde hic hissetmiyorum
Sen uzandiginda tepki veriyormu sana
Bide cikolata falan seyler ye

Bitanesi yaptırdım ozaman 13 haftalikkendi
Şimdi doktor onermiyor
Zaten ayin 21 de gun vermiş doktor
Anladım bende 33 haftaliktim yaptırdım bir sorun olmaz demişti ama bir gün bile çekmek çok zor ben de beklemiştim yaptırmak için canım gitmişti Allah yardımcın olsun

Benim doktorum onermidi canim 36 haftalik oldum bugun
şimdi olsa ne der bilmiyorum ama bana yaptırmamak ve vücudun seriyle birlikte erken doğumu tetikler demişti yapılan iğneyi adrenalinsiz yaptırdığımız sürece bir sıkıntı olmazmis çünkü uyuşturucu iğnenin içinde adrenalin varmış ve dogunu başlatabilirsiniz son 3 ay içinde yapılan tüm diş tedavilerinde böyle yapilmaliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…