- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #21.561
Ahhh benimkide çok hıçkırıyor çok tatlı yaaaEvet hafeketleri bi tik azaldi ama cok guclu vuruyor şimdi:)
Ve cok hickiriyorda bebisim
19 Haziran sezeryan ne bulursam yiyorum şeker izin verdiği ölçüde zaten iştah maşallah 3250 hedefim keşke olsa biraz zor ama kefire abandım umut fakirin ekmeğiKızlar doğum tarihi belli olan varmı? Bizim haftaya olacak bi değişiklik olmazsa ama kızım hala bir tık zayıf o güne ladar 3200 anca olur sanırım oda olursa :) boyu uzun gidiyor ince uzun bir kız olucak sanırım
Çok geçmiş olsun geldi mi de üst üste geliyor bazı şeyler düşmesi güzel çok şükür hep bu seviyede kalır inşallahKizlar cok saolun
Benim tansiyonym cok oynuyor evde takip ediyorum simdi13/8 cikti
Buyuk ihtimalle diş agrim tansiyonu tetikliyor
Benim de soş kasığımda aynısı var. Sabaha kadar uyutmadı. Çarşamba kontrolüm var onu bekliyorum. Enfeksiyon yükseldi sanırım yineKızlar benim sağ kasığa gün sonuna doğru bıçak saplanır gibi sancı giriyor.Dinlenince geçiyor böyle olan var mı?Normal mi?
Valla heycan kaygı sabırsızlık hepsi var doğrusu ama son haftalar diyemi bilmiyorum artık çok yoruluyorum aşırı sıcak basıyor sanki 60° sıcakta gibiOyyyy aramız tam 1 hastaymış bak daha çok heyecanlandım ben seni düşünemiyorum
Çok geçmiş olsun canımKizlar cok saolun
Benim tansiyonym cok oynuyor evde takip ediyorum simdi13/8 cikti
Buyuk ihtimalle diş agrim tansiyonu tetikliyor
Ahhh bende öyleyim cok yorgunum ve çok sıcak bir de ben Adana'da yaşıyorum üstüne tansiyonum düşüyor sürekli falan son zamanlar zor oluyor artık hayırlısı inşallah bizler içinde bebislerimiz içinde sağlıkla tamamlayıp kucağımıza alırızValla heycan kaygı sabırsızlık hepsi var doğrusu ama son haftalar diyemi bilmiyorum artık çok yoruluyorum aşırı sıcak basıyor sanki 60° sıcakta gibi
Senle 1 gün var aramızda :) sen benden 1 gün öncesin sanırım
Bu normal bence çoğumuz hissediyoruz banada sezeryan Olcan dediler. Şimdide perinatoloji riskli gebelik doktoru dedi ki normal deneyip kanama olursa sezeryan ya düşün. Nasıl stres oldm bu hafta kendi doktorumla süreci degerlendirecegiZKızlar çoğunuz çantasını hazırlamıştır. Ben de şimdi hazırladım ama çok duygulandım. Bir bedende son haftalar. Bir yandan ne olacağını merak ediyorum bir yandan da hep içimde taşısam diyorumbaşta çok sıkıntı yaşamıştım biliyorsunuz kaybediyordum. Bebişimi kurtaran doktorum yurtdışana gitti. Son ay kaldım ortada. Devlet hastanesine gideceğim mecbur. Başta bebeğimin düştüğünü ve almaları gerektiğini söyleyen özel hastaneye gitmeye korkuyorum doğal olarak. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Normal doğum istiyorum. Rabbim merhametli, eli hafif ebelerle, doktorlarla karşılaştırsın hepimizi. İçimde hep bi korku bana bir şey olacakmış gibi geliyor. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Hepiniz dualarımdasınız
Bende mersindeym gece sırılsıklam uyanyrm çok terliyorm sen öylemisin canım:)Ahhh bende öyleyim cok yorgunum ve çok sıcak bir de ben Adana'da yaşıyorum üstüne tansiyonum düşüyor sürekli falan son zamanlar zor oluyor artık hayırlısı inşallah bizler içinde bebislerimiz içinde sağlıkla tamamlayıp kucağımıza alırız
Kaybetme korkusu ne çok iyi biliyorum tüp bebek ilk transferimden bugüne kadar hep o korkuyla yaşadım yaşıyorum üstüne şeker kolestaz eklendi hep riskli süreçlerden geçiyorum hareket takibi yapmaktan yoruluyorum bazen ama bebeklerimiz güçlü bence hemde bizden daha çok benimde duam o şekilde Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimiziKızlar çoğunuz çantasını hazırlamıştır. Ben de şimdi hazırladım ama çok duygulandım. Bir bedende son haftalar. Bir yandan ne olacağını merak ediyorum bir yandan da hep içimde taşısam diyorumbaşta çok sıkıntı yaşamıştım biliyorsunuz kaybediyordum. Bebişimi kurtaran doktorum yurtdışana gitti. Son ay kaldım ortada. Devlet hastanesine gideceğim mecbur. Başta bebeğimin düştüğünü ve almaları gerektiğini söyleyen özel hastaneye gitmeye korkuyorum doğal olarak. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Normal doğum istiyorum. Rabbim merhametli, eli hafif ebelerle, doktorlarla karşılaştırsın hepimizi. İçimde hep bi korku bana bir şey olacakmış gibi geliyor. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Hepiniz dualarımdasınız
Gece gündüz terliyorum cam açalım yatarken diyorum eşim o kadar sıcak değil diyor yana yana uyuyorum bir de tuvalete kalk ayak krambı kalk üst değiş derken uyuyamıyorum vallaBende mersindeym gece sırılsıklam uyanyrm çok terliyorm sen öylemisin canım:)
Ben daha hatırlamadım inşallah yarına hazırlayacak ve duygusallık hepimizde var korku da normal ama kavuşma anının güzelliğini düşünerek kendini rahatlatmaya çalışKızlar çoğunuz çantasını hazırlamıştır. Ben de şimdi hazırladım ama çok duygulandım. Bir bedende son haftalar. Bir yandan ne olacağını merak ediyorum bir yandan da hep içimde taşısam diyorumbaşta çok sıkıntı yaşamıştım biliyorsunuz kaybediyordum. Bebişimi kurtaran doktorum yurtdışana gitti. Son ay kaldım ortada. Devlet hastanesine gideceğim mecbur. Başta bebeğimin düştüğünü ve almaları gerektiğini söyleyen özel hastaneye gitmeye korkuyorum doğal olarak. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Normal doğum istiyorum. Rabbim merhametli, eli hafif ebelerle, doktorlarla karşılaştırsın hepimizi. İçimde hep bi korku bana bir şey olacakmış gibi geliyor. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Hepiniz dualarımdasınız
Şu anki durumumu anlatmışsın resmen bu gece bitmezGece gündüz terliyorum cam açalım yatarken diyorum eşim o kadar sıcak değil diyor yana yana uyuyorum bir de tuvalete kalk ayak krambı kalk üst değiş derken uyuyamıyorum valla
Soluna yattıgında haraket etmiyor mu ? Gündüzleri benim ki de sakin ama geceleri ve soluma yatınca tekmeliyor sürekliKızlar dün ve bugün bebek hareketlerinde azalma var doktora söyledim say diyor anlamadım ki nasıl sayayım netten baktım 1 saat içinde 10 hareket diyor bam güm vuruyor neresini sayacam bilen var mı bu sayma işini
Aynisi hem sag kasigima hem sol kasigima giriyor farkli zamanlarda. Yürüyememek ne kelime adim atamıyorum.Kızlar benim sağ kasığa gün sonuna doğru bıçak saplanır gibi sancı giriyor.Dinlenince geçiyor böyle olan var mı?Normal mi?
Cnm cok gecmis olsun yükselmis baya sen yine bayramdan önce sezaryeni bi düşün derim. Doktorunla ne zaman göruseceksinValla canim oyle basim agriyo ki simdi
Tansiyonum boyle
Diş agrim cok etki yapiyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?