2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
19 Haziran sezeryan ne bulursam yiyorum şeker izin verdiği ölçüde zaten iştah maşallah 3250 hedefim keşke olsa biraz zor ama kefire abandım umut fakirin ekmeği

Kızlar ya şu zamana kadar zamansiz doğumlar yaşadık, artık ciddi ciddi sizlerin doğum zamanları yaklaştıkça ben bile heyecan yapmaya başladım yaa, Allahım birkaç haftaya tek tek başlayacaksınız hayırlısı ile doğumlara ( bir aksilik çıkmazsa ben sezeryan olacağım ve temmuz sonu anası olacağım)

Valla heycan kaygı sabırsızlık hepsi var doğrusu ama son haftalar diyemi bilmiyorum artık çok yoruluyorum aşırı sıcak basıyor sanki 60° sıcakta gibi
Ahhh bende öyleyim cok yorgunum ve çok sıcak bir de ben Adana'da yaşıyorum üstüne tansiyonum düşüyor sürekli falan son zamanlar zor oluyor artık hayırlısı inşallah bizler içinde bebislerimiz içinde sağlıkla tamamlayıp kucağımıza alırız

Kızlar çoğunuz çantasını hazırlamıştır. Ben de şimdi hazırladım ama çok duygulandım. Bir bedende son haftalar. Bir yandan ne olacağını merak ediyorum bir yandan da hep içimde taşısam diyorum başta çok sıkıntı yaşamıştım biliyorsunuz kaybediyordum. Bebişimi kurtaran doktorum yurtdışana gitti. Son ay kaldım ortada. Devlet hastanesine gideceğim mecbur. Başta bebeğimin düştüğünü ve almaları gerektiğini söyleyen özel hastaneye gitmeye korkuyorum doğal olarak. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Normal doğum istiyorum. Rabbim merhametli, eli hafif ebelerle, doktorlarla karşılaştırsın hepimizi. İçimde hep bi korku bana bir şey olacakmış gibi geliyor. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Hepiniz dualarımdasınız

Bu normal bence çoğumuz hissediyoruz banada sezeryan Olcan dediler. Şimdide perinatoloji riskli gebelik doktoru dedi ki normal deneyip kanama olursa sezeryan ya düşün. Nasıl stres oldm bu hafta kendi doktorumla süreci degerlendirecegiZ

Bende mersindeym gece sırılsıklam uyanyrm çok terliyorm sen öylemisin canım:)

Kaybetme korkusu ne çok iyi biliyorum tüp bebek ilk transferimden bugüne kadar hep o korkuyla yaşadım yaşıyorum üstüne şeker kolestaz eklendi hep riskli süreçlerden geçiyorum hareket takibi yapmaktan yoruluyorum bazen ama bebeklerimiz güçlü bence hemde bizden daha çok benimde duam o şekilde Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

Bende mersindeym gece sırılsıklam uyanyrm çok terliyorm sen öylemisin canım:)
Gece gündüz terliyorum cam açalım yatarken diyorum eşim o kadar sıcak değil diyor yana yana uyuyorum bir de tuvalete kalk ayak krambı kalk üst değiş derken uyuyamıyorum valla

Ben daha hatırlamadım inşallah yarına hazırlayacak ve duygusallık hepimizde var korku da normal ama kavuşma anının güzelliğini düşünerek kendini rahatlatmaya çalış

Kızlar dün ve bugün bebek hareketlerinde azalma var doktora söyledim say diyor anlamadım ki nasıl sayayım netten baktım 1 saat içinde 10 hareket diyor bam güm vuruyor neresini sayacam bilen var mı bu sayma işini
Soluna yattıgında haraket etmiyor mu ? Gündüzleri benim ki de sakin ama geceleri ve soluma yatınca tekmeliyor sürekli

Ayyy cantalar hazirlaniyorrr. Bende hazirladim bir iki sey daha ekleyip aticam arabaya artik dursun orda. Yarin zaten kontrolum var nst falan fisman belki doktorum dogumla alakali yakin uzak bisey der ama temmuza kalmayacakmisim gibi hissediyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…