2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ishal olan kizlar magnezyumda ishal yapiyor bazi kisilerde bilginiz olsun. Bi de yesil erik iyice tetikliyor.
Beni yaptı ya magnezyum hiç olmamistim ne zamandır ya afedersin lavaboya çıkarmıyor çıkarmıyor çıkarınca da isal olarak çıkarıyor resmen

Arkadaşlar bebeğim kuvezdeydi çoğunuz biliyorsunuz,bir hafta önce kaybettim, herkese hayırlı doğumlar diliyorum dua edin banada
Canm duamdasin gercekteni çok üzüldük çıktığımız bu yolda maalesef kayıplarımız oldu isteriz ki hepimiz sağ salim kucağımıza alalım blmyrm ne denir rabbim sana sabırlar versin

Cnam kontrolun ne zmn başka doktora da danisacakmsn

normal doğum yapacak çatı muayenesi olan var mı çatı muayenesini ne zaman yapar doktorum 34+6da cumartesi günü kontrole gidcm yapar mı acaba forumda çok arastrdm 32de bile yaptıran var ama ben 38-39dan önce yaptırmayı düşünmüyorum bazılarında doğumu tetiklediği için siz ne durumdasnz hersey ayrı bir stres ya

Benim ilk gebeliğimde 37den sonra bakmıştım, o zamana kadar hiç bakmadı

Bu perşembe yapıcam doktor bana 37 haftalık olmus olcam artık ne olcaksa olsun düşüncesindeyim :)) yani dogum da olur dogum tarihide belli olsa olur ben hazırım

Benim doktorum bayram öncesi kontrolünde yapalım dedi, 38.haftada yani. Ben de aynı sizin gibi düşünüyordum, tetiklemiyor diyorlar doktorlar ama “benim doğumumu tetikledi” diyen bir sürü anne gördüm

Canim benimde bugün surekli tansiyonum 13 cikiyor
Benimde herhangi bi preeklamsi belirtim yok banada 37 de alalim diyolar haftaya
Başka bi doktora daha gidecem ona ne dicek

Bana yaptılar hatırlamıyorsam bana sancım olduğu için ama sana ne zaman yaparlar bilmiyorum 32+3 Ken yaptılar muayeneyi 30 mm dedi yanlış değilse

Cnam kontrolun ne zmn başka doktora da danisacakmsn
Birsuru doktora gittim hepsi aynı şeyi söylüyorlar. Bugün gittim doktor nst iyi ciktigi sürece 36. Haftaya kadar bekleyelim dedim. Ama bebeğin durumunda değişiklik olursa hemen doğuma alacaklar

Yapabileceğim hiçbir şey yok canım 36 ya kadar bekleyebiliriz umarim dedi bugün doktor.

Yapabileceğim hiçbir şey yok canım 36 ya kadar bekleyebiliriz umarim dedi bugün doktor.
Anladım canım. Ben de cuma gidicem bilmiyorum beslenmede bir sıkıntı oluştu mu şu iki haftada ama bakalım düşündürdü şimdi beni senin doktorunun dediği.

Canım bu cuma gidicem ben, normal doğum riskli şu an bizim için çünkü boynunda kordon var bebeğimin ama doktor yine normali denemek istersen bu hafta çatı muayenesi yaparız demişti. Bu hafta ben 36. Haftamdayım. Yani benimki 36'da yapacaktı da gerek kalmayacak gibi.

Canim benimde bugün surekli tansiyonum 13 cikiyor
Benimde herhangi bi preeklamsi belirtim yok banada 37 de alalim diyolar haftaya
Başka bi doktora daha gidecem ona ne dicek
Evet seninle ayni durumdayiz.. herhangi bir belirtimiz olmamasina ragmen 37. haftada alinmasina ne diyorsun? Doktorlar da risk almayalim diyor, cunku eger tansiyon biranda cok yukselirse ve kontrol altina alamazsak, her sey icin cok gec olabilir diyor.. bu taraftan da anliyorum.

Benım hasekıde tanıdıgım bi arkadas var catı muayenesi kalktı artık yapmıyoruz biz dedi bende hic istemiyorum aslında

Benm başıma geldi cnm en başından itibaren 1 hafta geriden geliyordu doktorum böyle devam ederse sıkıntı olmaycağını aranın açılmaması önemli demişti geçen hafta kontrolde 35 haftalıkken bebek 31-32 bir haftalık çıkıyordu doktorum bebeğin gelişiminin yavaşladığını bu durumun bebeği riske koyduğunu sölemişti ve 3-4 gün içinde erken doğum yaptım bebeğim şuanda küvezde ben bekletilmesini istemedim çünkü doktorum bebek için risk olduğunu sölemişti

37 -38 de yaptılar bana şuanda da 37 yım doktorum sancin olursa yapacağım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…