2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bu çatı muayenesi olayı bence gereksiz travması ayrı korkusu ayrı zaten doğum sancın suyun gelene kadar rutin gününü beklyosun normal düşünenler için söylüyorum sancılandn suyun geldi doğuma gittin bu niye doğum anında bakılmıyor ki doğum günü zaten yeterince defalarca kurcalanyor çok imkansızsa çatı durumu o günde sezeryana dönebilir sonuçta doğum önceden planlanması şart değil ki hem çocuk gününü doldurmuş olur diye düşünüyorum hem anne öncesinde gereksiz bı acı korku yaşamaz . Kiminde hiç problem olmazken kimi çatıdan sonra doğuma gitmiş canı çok yananlar kanaması olanlar olmuş doğum olmasa bile o kanama lekelenme beni stresten dogurtur zaten keşke bize bırakılan bı karar olsaydı bu 39. Haftamı doldurduğumda yaptrabilirim ozmn daha bı korkum olmaz zaten hamilelik 40 hafta. Doktorum da biraz ters biri rahatça da bişey konuşamyrm gıcık olur bana da diye ailemde kurbanda gelecek kimsem yok burda eşimden başka erken dogumdan da ayrı tırsyorum o yüzden

Valla canim oyle basim agriyo ki simdi
Tansiyonum boyle
Diş agrim cok etki yapiyo galiba

Eklentiler

• 20230612_184931.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 30
Biz doktorla 7 temmuz diye kararlaştırdık bir aksilik olmazsa

Canim benimde bugün surekli tansiyonum 13 cikiyor
Benimde herhangi bi preeklamsi belirtim yok banada 37 de alalim diyolar haftaya
Başka bi doktora daha gidecem ona ne dicek
Valla benim perşembe randevum var gel haftaya cuma alalım bayramdan sonraya kalmasın derse seve seve tamam diycem o zaman 37 haftalık oluyorum çok yoruldum 37 hafta iyidir bence

Benım hasekıde tanıdıgım bi arkadas var catı muayenesi kalktı artık yapmıyoruz biz dedi bende hic istemiyorum aslında
Ay bence çatı muane si hayat kurtarır benim çatım darmış bakmamıştım doktor doğumda ölüyordum resmen hemde 13 saat suni sancı çektim Allahım kabustu

Doğacağı zamanı belirlemek ne güzel ya, benim normal olacağı için bebişin keyfini bekliyorum
Gün saymaya başladım artık gerçekten belli olmaz bizimki de belki önceden gelmeye kalkarsağlıkla doğsunlar da inşallah normal doğum yapmak isterdim açıkçası onun heyecanı o süreci yaşamak herkese nasip olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…